Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers:

halfopen bebouwing, we moeten een bestaand huis met 1 verdieping plus zolder volgen We willen maximaal onderkelderen. De begane grond 9 x 13 m bestaat uit een grote L vormige leefruimte Aan de achterzijde is de helft een glaspartij met daarin een schuifdeur. De andere helft is de keuken De garage wordt in de lengte bijgebouwd tot 17 meter. alle andere zaken blijven bespreekbaar
Offertes van aannemers voor nieuwbouw uit Neerpelt (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen uit heel België:

Tuinafsluiting in hout of draad plaatsen

Ik wil de tuin van mijn halfopen bebouwing afsluiten. De tuin is 7m20 lang (afsluiting) dan is er een oprit van ongeveer 3,50 meter/4meter waar ik een automatische schuifpoort zou willen om dan opnieuw een afsluiting te hebben van 2m50 ongeveer. Dus de oprit ligt midden in de tuin. Terras-oprit-gras. Ik twijfel tussen houten afsluiting of draadafsluiting met lamellen in antraciet kleur. +/- 15m.

Bekleden van zijgevel HOB dakgoot en 2 dakkapellen

Bekleden van de 1 tip van het huis in halfopen bebouwing. Bekleden van 1 dakgoot en bekleden van 2 dakkapellen.

Halfopen bebouwing verbouwen

Ik ben van plan om een huis te kopen van bewoonbaar oppervlakte 145 m², Het is volledig te verbouwen. De bewoonbare oppervlakte zal wellicht stijgen dan naar 160 m². Enkel de 4 buitenmuren moeten blijven staan. Voor de rest moet het huis winddicht zijn qua ruwbouw + chape, de rest zal ik zelf doen. In bijlage voorbeeld van een render, maar met minder ramen en zonder garagepoort. Het plat dak is EPDM, de vensters dubbelglas en pvc.

Isoleren buitenmuur HOB

Isoleren buitenmuur van een halfopen bebouwing.

Geluidsisolatie plaatsen gedeelde muur

Halfopen bebouwing. Wanneer de buren op normaal volume praten hoor ik bijna alles. Ik wil graag in beide richtingen onze gedeelde muur isoleren. Slaapkamer, woonkamer en bureau.

Dak vernieuwen en bakstenen muur waterdicht maken

Renovatie van een dak, bij voorkeur met dakpanelen en vochtvrij maken van de buitenmuur. Halfopen bebouwing. Er is aan 1 kant tegen de woning aangebouwd middels een garage. De woning is 5 bij 10 meter en het dak is ongelijk, ongeveer 4 meter hoog aan de ene kant en 2 meter aan de andere kant. De bakstenen muur laat water door. Hopelijk kan er een indicatie gemaakt worden vanop afstand, wij wonen in Nederland, 300 km van de werf.

Ondergrondse regenwaterput te installeren

Nieuwe regenput van 5000 liter plaatsen in de tuin. Halfopen bebouwing waardoor via oprit bereikbaar. Graag advies en mogelijkheden, graag ter plaatse komen kijken. Keuze van de locatie.

Vervangen van mazoutketel door een gascondensatieketel

Vervangen van mazoutketel door een gascondensatieketel in een huis (halfopen bebouwing met 6 kamers) van 1996.