Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers:

halfopen bebouwing, we moeten een bestaand huis met 1 verdieping plus zolder volgen We willen maximaal onderkelderen. De begane grond 9 x 13 m bestaat uit een grote L vormige leefruimte Aan de achterzijde is de helft een glaspartij met daarin een schuifdeur. De andere helft is de keuken De garage wordt in de lengte bijgebouwd tot 17 meter. alle andere zaken blijven bespreekbaar
Offertes van aannemers voor nieuwbouw uit Neerpelt (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen uit heel België:

Huidige ketel vervangen door HR ketel

Met aardgas. We hebben momenteel een aardgasketel (Nectra comfort van chaffoteaux&Maury) die heel wat problemen geeft. Ons huis is deze zomer tien jaar oud, dus wij willen deze vervangen door een goed en zuinig exemplaar. Graag een HR ketel. Wij wonen in een halfopen bebouwing met 1 badkamer.

Hellend dak renoveren zonder isolatie

Welke dakbedekking moet er geplaatst worden? : Pannen Wat is de oppervlakte van uw dak (bij benadering) : 180 Moet er een asbest dakbedekking verwijderd worden? : Nee Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : halfopen bebouwing verwijderen pannen en latten ,en nieuw onderdak folie pannen enz Oppervlakte :180 viekante meter , zadeldak

Regenwaterput boren

We zijn een huis aan het renoveren en willen nog de mogelijkheid bekijken op een regenwaterput te installeren nu de chape is weggehaald. Halfopen bebouwing.

Onderkeldering van woning

Graag had ik meer info en eventueel een richtprijs voor (deels) onderkeldering van een bestaande woning. Deze woning is van 2010 en alle bouwplannen, bodemonderzoeken zijn ter beschikking evenals foto's. Het is een halfopen bebouwing, en de geschatte kelder zou 6x8 m zijn.

Nieuwe dakgoot plaatsen

Het vervangen van onze dakgoot aan de straatkant van de woning. Het gaat om een halfopen bebouwing met een gevelbreedte van ongeveer 5m56cm. Aan de straatkant is er momenteel een bakgoot van hout die aan de kant waar het aanpalend huis staat volledig stuk is, waardoor er water in de gevel trekt. Deze dakgoot willen we dus laten vervangen. Aan de achterzijde van de woning is het normaal gezien niet echt nodig om de dakgoot te vervangen, maar mogelijk moeten hier ook herstellingswerken uitgevoerd worden.

Architect bouwaanvraag

Ik ben op zoek naar een architect die me kan bijstaan bij het opmaken van een bouwaanvraag. Het gaat over een halfopen bebouwing waar we achteraan een uitbreiding willen toevoegen. Ik ben zelf interieurarchitect en kan het tekenwerk dus zelf uitvoeren.

Voegen van een woning

Ik wil graag de buitenstenen mijn bakstenen woning laten voegen. Het gaat om een halfopen bebouwing. Het gaat om drie muren. Het huis is bij benadering 12 m lang en 8-9 m hoog.

Architect voor totaalrenovatie gelijkvloers

Wij hebben een halfopen bebouwing met totale grondoppervlakte van ongeveer 365 vierkante meter. Graag hadden we het onderste gedeelte volledig gerenoveerd. Dit houdt in: open ruimte creeeren dmv slopen binnenmuren, nieuwe keuken, badkamer en woonruimte.

Partners

Partners van Casius