Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers:

halfopen bebouwing, we moeten een bestaand huis met 1 verdieping plus zolder volgen We willen maximaal onderkelderen. De begane grond 9 x 13 m bestaat uit een grote L vormige leefruimte Aan de achterzijde is de helft een glaspartij met daarin een schuifdeur. De andere helft is de keuken De garage wordt in de lengte bijgebouwd tot 17 meter. alle andere zaken blijven bespreekbaar
Offertes van aannemers voor nieuwbouw uit Neerpelt (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen uit heel België:

Drainage rondom woning plaatsen en grond afgraven

Wij zijn op zoek naar een firma die ons kan helpen bij het leggen van een drainage rondom ons huis. Hiernaast moet men ook grond afgraven van de oprit en het terras. De oprit is 4 x 50 meter en het terras is 3 x 9 meter. Het gaat om een halfopen bebouwing.

Ontwerp verbouwing uittekenen

Ik wil een ontwerp laten maken voor het veranderen van de voorgevel en indeling van de woning + afbraak van garage. Het gaat om een halfopen bebouwing.

Kroonlijsten en dakgoten vervangen

De kroonlijsten en dakgoten dienen vervangen te worden. Halfopen bebouwing en alle 3 zijden moeten worden vervangen.

Herstellingen van gevel met crepi

Betreft halfopen bebouwing van 1999 met balkonnetje. De buitenkant van het balkon en een stuk van de gevel zijn afgewerkt met crepie die op sommige plaatsen losgekomen is en op andere plaatsen blazen vertoont. Mosvorming eveneens aanwezig. De bovenkant van de muur van het balkon is afgewerkt met blauwe steen waar vocht insijpeling plaatsvindt. De crepie gevel vormt 1 geheel met de buren. Maar langs hun kant stelt er zich, op het eerste zicht, nog geen probleem. Ongeveer een 20 m² te herstellen met crepi. Ter plaatse komen kijken of het stuk van de buren moet meegenomen worden.

Voorbereidende werken voor gasaansluiting uitvoeren

Wij willen onze oude mazoutketel vervangen door een moderne gasinstallatie. We hebben in onze halfopen bebouwing (met voortuin van 4m) nog geen gasaasluiting. De netbeheerder Eandis vraagt een sleuf met wachtbuis vanaf de straat tot aan de gevel van de woning + een werfput van 1m x1m x1m tegen de gevel. De doorgang naar de kelder wordt door Eandis gedaan. De voortuin is beplant, behalve 1m voor de gevel (natuursteen).

Steenstrips plaatsen halfopen bebouwing

Laatste stap van de verbouwing betreft het plaatsen van steenstrips zonder isolatie. De steen is reeds gekozen maar nog niet aangekocht. De totale oppervlakte bedraagt ongeveer 150 m².

Woning verbouwen

Op zoek naar een aannemer die een aangebouwde koterij kan afbreken achter onze halfopen bebouwing. Dit is verbonden aan een steunmuur, deze moet men uitbreken en een poutrel plaatsen. Hiernaast moet men ook een stuk in ruwbouw van twee verdiepingen bijbouwen en dit zou ongeveer 6 x 5 meter zijn. Ook moet men dit gedeelte ook chappen, bepleisteren en dergelijke.

Vergunning indienen voor verbouwing

Zijgevel met crepi en voorgevel hydrofuge. Volgens normenboek geen vergunning nodig daar zijgevel. Volgens de verordening van de stad Mechelen, is een voorgevel een gevel dit zich richt naar de weg waar het perceel aan grenst. In het geval van open of halfopen bebouwing, beschouwen we en de voorgevel en de zijgevels als voorgevel. En daarvan de zijgevel in priveweg

Partners

Partners van Casius