Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers:

halfopen bebouwing, we moeten een bestaand huis met 1 verdieping plus zolder volgen We willen maximaal onderkelderen. De begane grond 9 x 13 m bestaat uit een grote L vormige leefruimte Aan de achterzijde is de helft een glaspartij met daarin een schuifdeur. De andere helft is de keuken De garage wordt in de lengte bijgebouwd tot 17 meter. alle andere zaken blijven bespreekbaar
Offertes van aannemers voor nieuwbouw uit Neerpelt (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen uit heel België:

Lichtkoepel plaatsen

Industriebijbouw, los van ander huis in halfopenbebouwing. Halfopen bebouwing Ruimte is ongeveer 5x3, dus bvb 1x1.

Herstellen van betonrot

Herstellen van een dakrand van een woning halfopen bebouwing met gelijkvloers en twee verdiepingen. Ik bemerk zelf roestvlekken en ijzer dewelke bloot komt te liggen waardoor er beton afbrokkelde aan zijkant van de woning ( lengte 8 m ) . Voorzijde woning ( breedte 6 m) lijkt nog in orde doch controle wenselijk!

Renovatie en bekleding betonnen dakoversteek

Halfopen bebouwing met plat dak en betonnen oversteek van ongeveer 40 cm. Momenteel betonrot stukken komen van omranding waardoor betonijzer bloot komt te zitten. Herstellen en behandelen en nadien bekleden met hoogwaardig kunststof. Oppervlakte Ca 7x15x7m Bel-étage woning, dus stelling of hoogtewerker nodig.

Plannen tekenen HOB nieuwbouw

Ik zoek een architect voor de bouw van een halfopen bebouwing. Met een gelijkvloers 7 m * 13, 1 s te verdieping 7 m * 10. 5 en een zolder. Graag zou ik een prijs willen voor alvast het gedeelte ruwbouw winddicht.

Bekleden gevel

Voor onze nieuwbouwwoning zijn wij op zoek naar een plaatser voor het bekleden van gevel met steen strips, ongeveer 130 m². Het gaat om een halfopen bebouwing.

Totale vernieuwing tuin en omheining

Totale vernieuwing van voor en achtertuin van half open bebouwing. : Vooraan oprit en beperkt groenaanleg. Achteraan terras en gazon. Omheining te vernieuwen. Afsluiting van halfopen bebouwing met garage aanbouw en deur. Meest dringende werkzaamheid : uitdoen en verwijderen van haag, ongeveer 30 meter lang, zeker 2 m hoog.

Dak met dakisolatie plaatsen

Het dak is ongeveer 50 m² groot, het is een hellend dak met pannen, halfopen bebouwing. We zouden ook graag een onderdak willen en eventueel ook gaan voor dakisolatie. Eveneens zouden we daar ook een raam in willen geplaatst hebben.

Oprit en terras aanleggen in gepolierd beton

Bestaande oprit/terras in oude betonklinkers afbreken/afvoeren (weet niet of dat kan en mag om bestaande klinkers te laten staan en eventueel met ±10cm betonlaag te verhogen), aanleggen van gepolierd beton. Halfopen bebouwing van 1988, totale oppervlakte van oprit/terras= ±120 m2.

Partners

Partners van Casius