Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers:

halfopen bebouwing, we moeten een bestaand huis met 1 verdieping plus zolder volgen We willen maximaal onderkelderen. De begane grond 9 x 13 m bestaat uit een grote L vormige leefruimte Aan de achterzijde is de helft een glaspartij met daarin een schuifdeur. De andere helft is de keuken De garage wordt in de lengte bijgebouwd tot 17 meter. alle andere zaken blijven bespreekbaar
Offertes van aannemers voor nieuwbouw uit Neerpelt (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen uit heel België:

Plan tekenen halfopen bebouwing nieuwbouw pastorijstijl

Pastorijstijl met moderne touch gelijkvloers: keuken, leefruimte, bergruimte, inkomhal, toilet, dressing, vaste trap naar boven 1 ste verdieping: badkamer (bad + douche + 2 lavabo's), toilet, 3 slaapkamers, dressing, vaste trap naar de zolder. Gelijkvloers = 9m op 17m 1 ste verdiep = 9 m op 12 m. Wij kunnen bijna alles zelf doen (enkel elektriciteit en pleisterwerk niet)

Advies en uittekenen van bouwplannen HOB

Advies en uittekenen van bouwplannen. Betreft een halfopen bebouwing. Grootte bouwgrond 396 m2 Grootte bouwoppervlakte 8m op 15m.

Plaatsen van isolatiepanelen op ganse gevel

Plaatsen isolatiepanelen met steenstrips bij halfopen bebouwing Veel ramen en poorten/deuren inclusief veranda (achteraan) Zie foto's.

Renovatie houten balkon

Onze woning is een halfopen bebouwing met aan de straatzijde op de 1ste verdieping een balkon aan de slaapkamer. Het hout van het balkon (bouwjaar 1953) is aan het rotten. Graag willen wij dit balkon laten vernieuwen. Grootte 4mx1m

Bijbouw zetten

Halfopen bebouwing. Huis is van 1951 en moet volledig vernieuwd worden. Zes ruimtes is het (oude) huis en één grote ruimte van 50 m² nieuw bij te bouwen. Volledige installatie: ketel, 8-tal radiators, leidingwerk enz. Foto van het nieuwe gedeelte is een voorbeeld. Dit zou achteraan moeten bijgebouwd worden. Misschien in hout of ander materiaal. Het dak van het achterste stuk moet worden afgebroken en daarop komt het nieuwe gedeelte van 8,5 x 6 meter. (voor keuken en woonruimte)

Bekleden van gevel

Wij zijn op zoek naar iemand die onze gevel komt bekleden. (renovatiewoning halfopen bebouwing) Ons dak komt hoger dan het dak van de buur. De tipgevel zou nog bekleed moeten worden (+ isolatie en laatste reeks pannen vastleggen). Wat zijn de mogelijkheden en de verschillende prijsklassen?

Isolatie zolder met PUR

Wij hebben ons huis enkele jaren geleden laten renoveren door wat nu blijkt "onbekwame" firma. Het is dringend nodig om onze zolder te laten isoleren daar we het gevoel hebben dat we de verwarming op zetten met onze vensters open. Gelieve dan ook iemand eens te laten langskomen om de beste oplossing te vinden voor ons probleem. Ons huis is een halfopen bebouwing en gelijksvloers ,licht hellend dak met roofingschellen.

Isoleren van plat dak

Ik wil mijn plat dak boven de keuken en boven de garage, waarop roofing ligt, laten isoleren. Mijn woning is een halfopen bebouwing.

Partners

Partners van Casius