Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers:

halfopen bebouwing, we moeten een bestaand huis met 1 verdieping plus zolder volgen We willen maximaal onderkelderen. De begane grond 9 x 13 m bestaat uit een grote L vormige leefruimte Aan de achterzijde is de helft een glaspartij met daarin een schuifdeur. De andere helft is de keuken De garage wordt in de lengte bijgebouwd tot 17 meter. alle andere zaken blijven bespreekbaar
Offertes van aannemers voor nieuwbouw uit Neerpelt (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen uit heel België:

Halfopen bebouwing zetten

Graag zouden wij een half open bebouwing willen starten. De afmetingen van de begane grond zijn 14m x 6,8m, garage 9m x 3,5m en de eerste verdieping 10,42m x 6,8m. Daar bovenop wensen we graag een zolder met zadeldak. Onze wensen zijn; de trap in de woonkamer, keuken met eiland een gashaard tussen eettafel en salon en boven graag een aparte toilet, 2 kleinere slaapkamers, een grote badkamer en een grotere slaapkamer met dressing.

Isoleren en opnieuw opmetselen van gevel

Betreft een halfopen bebouwing waarvan we als doel hebben de buitenschil te isoleren. We overwegen de huidige gevel af te breken, isolatie bij te plaatsen en dan een nieuwe gevel voor te metsen, we vergelijken en wegen voor en nadelen af ten opzichte van buitengevelisolatie. De totale geveloppervlakte is 142 m2, voorgevel is gelijkvloers + 1ste verdieping, zij- en achtergevel enkel een gelijkvloers. We zoeken advies en offerte voor de fundering, bijplaatsen isolatie (maximaal mogelijk met PUR/PIR) en opmetsen nieuwe gevel, vervangen van raamdrempels door bredere. Uiteindelijk komen er zowiezo nieuwe ramen en deuren in het pand. We zijn ook geinteresseerd om zelf afbraakwerken uit te voeren en mee te helpen met plaatsen van isolatie en metselwerken.

Draadafsluiting met betonplaat

Heb bouwgrond voor halfopen bebouwing. Wil hier graag draad afsluiting rond. Buren wonen er al. Ene kant begint tegen huis en is 40 m diep. Dan 10 m breed en terug stuk van 55 meter. Wat kost dit? De hoogte graag 1.80 meter. Enerzijds draad met palen en noklat Andere optie nog met betonnen plaat onderaan.

Ontwerp voor verbouwen en renoveren HOB

Aanvraag bouwvergunning voor een halfopen bebouwing volgens voorschriften gemeente e.d.. Opstellen lastenboek voor aanschrijven aannemer.

Draadafsluiting met betonplaat en bovenbuis

Een afsluiting met betonplaat onderaan, voor 8 huizen 4 halfopen en 4 gesloten bebouwing gesloten bebouwing +/- 40 lopende meter: halfopen +/- 55 lopende meter dit is dus 40 x 4= 160 lm 55 x 4= 220 lm is gelijk aan 360 lm. Advies en prijsofferte voor 8 woningen.

Gevel isoleren en afwerken met steenstrips

Wij wonen in een halfopen bebouwing en zouden graag onze gevel laten isoleren en laten afwerken. We weten enkel nog niet welke afwerking we willen. Ik opteer eigenlijk voor steen strips maar we hebben nog niets beslist. Graag een vakman die ter plaatse komt kijken. Liefst zo snel mogelijk.

Isoleren van HOB spuitkurkbehandeling

We wonen in een halfopen bebouwing (zonder spouwmuur), bouwjaar 1952-1954 en zijn op zoek naar een manier om onze woning toch wat te isoleren en de gevel meteen wat op te smukken. Wij dachten aan spuitkurk. Graag hadden we een aantal offertes bekomen. Oppervlakte is ongeveer tussen 120 en 130 m². Iemand al langs geweest van Korksol.

Plan tekenen halfopen bebouwing nieuwbouw pastorijstijl

Pastorijstijl met moderne touch gelijkvloers: keuken, leefruimte, bergruimte, inkomhal, toilet, dressing, vaste trap naar boven 1 ste verdieping: badkamer (bad + douche + 2 lavabo's), toilet, 3 slaapkamers, dressing, vaste trap naar de zolder. Gelijkvloers = 9m op 17m 1 ste verdiep = 9 m op 12 m. Wij kunnen bijna alles zelf doen (enkel elektriciteit en pleisterwerk niet)

Partners

Partners van Casius