Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers:

halfopen bebouwing, we moeten een bestaand huis met 1 verdieping plus zolder volgen We willen maximaal onderkelderen. De begane grond 9 x 13 m bestaat uit een grote L vormige leefruimte Aan de achterzijde is de helft een glaspartij met daarin een schuifdeur. De andere helft is de keuken De garage wordt in de lengte bijgebouwd tot 17 meter. alle andere zaken blijven bespreekbaar
Offertes van aannemers voor nieuwbouw uit Neerpelt (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen uit heel België:

Ondergrondse regenwaterput te installeren

Nieuwe regenput van 5000 liter plaatsen in de tuin. Halfopen bebouwing waardoor via oprit bereikbaar. Graag advies en mogelijkheden, graag ter plaatse komen kijken. Keuze van de locatie.

Vervangen van mazoutketel door een gascondensatieketel

Vervangen van mazoutketel door een gascondensatieketel in een huis (halfopen bebouwing met 6 kamers) van 1996.

Architect nodig

Wij hebben net een grond gekocht en willen een moderne halfopen bebouwing bouwen. Max. Bouwvolume: gelijkvloers 8. 83 x 17m 1e verdieping : 8. 83 x 13m 2e verdieping : zolder onder zadeldak 8. 83 x 9m (45 graden) Max. kroonlijst 6. 5m We zouden kiezen voor een huis met gelijkvloers en 1e verdieping 8 x 13m plus zadeldak. Gevelsteen: baksteen in het wit schilderen. Veel ramen (aluminium), een grote moderne witte keuken met eiland, berging op gelijkvloers en 1e verd. 3 slaapkamers waarvan masterbedroom met dressing; 1 badkamer met bad en douche plus nog aparte douchekamer met lavabo voor de kinderen.

Platte daken isoleren en nieuwe dakbedekking aanbrengen

Twee platte daken van om en bij totaal van 30 vierkante meter te isoleren én nieuwe dakbedekking voorzien. Graag groendaken. Halfopen bebouwing.

Halfopen bebouwing zetten

Graag zouden wij een half open bebouwing willen starten. De afmetingen van de begane grond zijn 14m x 6,8m, garage 9m x 3,5m en de eerste verdieping 10,42m x 6,8m. Daar bovenop wensen we graag een zolder met zadeldak. Onze wensen zijn; de trap in de woonkamer, keuken met eiland een gashaard tussen eettafel en salon en boven graag een aparte toilet, 2 kleinere slaapkamers, een grote badkamer en een grotere slaapkamer met dressing.

Isoleren en opnieuw opmetselen van gevel

Betreft een halfopen bebouwing waarvan we als doel hebben de buitenschil te isoleren. We overwegen de huidige gevel af te breken, isolatie bij te plaatsen en dan een nieuwe gevel voor te metsen, we vergelijken en wegen voor en nadelen af ten opzichte van buitengevelisolatie. De totale geveloppervlakte is 142 m2, voorgevel is gelijkvloers + 1ste verdieping, zij- en achtergevel enkel een gelijkvloers. We zoeken advies en offerte voor de fundering, bijplaatsen isolatie (maximaal mogelijk met PUR/PIR) en opmetsen nieuwe gevel, vervangen van raamdrempels door bredere. Uiteindelijk komen er zowiezo nieuwe ramen en deuren in het pand. We zijn ook geinteresseerd om zelf afbraakwerken uit te voeren en mee te helpen met plaatsen van isolatie en metselwerken.

Draadafsluiting met betonplaat

Heb bouwgrond voor halfopen bebouwing. Wil hier graag draad afsluiting rond. Buren wonen er al. Ene kant begint tegen huis en is 40 m diep. Dan 10 m breed en terug stuk van 55 meter. Wat kost dit? De hoogte graag 1.80 meter. Enerzijds draad met palen en noklat Andere optie nog met betonnen plaat onderaan.

Ontwerp voor verbouwen en renoveren HOB

Aanvraag bouwvergunning voor een halfopen bebouwing volgens voorschriften gemeente e.d.. Opstellen lastenboek voor aanschrijven aannemer.

Partners

Partners van Casius