Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers:

halfopen bebouwing, we moeten een bestaand huis met 1 verdieping plus zolder volgen We willen maximaal onderkelderen. De begane grond 9 x 13 m bestaat uit een grote L vormige leefruimte Aan de achterzijde is de helft een glaspartij met daarin een schuifdeur. De andere helft is de keuken De garage wordt in de lengte bijgebouwd tot 17 meter. alle andere zaken blijven bespreekbaar
Offertes van aannemers voor nieuwbouw uit Neerpelt (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen uit heel België:

Opvolging verbouwing halfopen bebouwing

We hebben recent een te renoveren huis gekocht te Hasselt. Het huis is gebouwd in 1963. Bijgevolg gaan we een bijna totaal-renovatie uitvoeren, waarbij we naar een energie duurzaam huis wensen te gaan. We zoeken een betaalbare architect die ons kan helpen met het coördineren en ontwerpen van de werken.

Dakkapellen renoveren en ramen vervangen

5 houten dakkapellen zijn dringend aan renovatie toe. Hout is gebarsten of rot. Ook de ramen moeten vervangen worden ca 1m² raam per dakkapel. Halfopen bebouwing.

Houten gevelbekleding plaatsen

Het is de blote zijmuur van een halfopen bebouwing. Het stuk grond ernaast is ook bouwgrond Dus in de toekomst wordt er tegen die muur aangebouwd. Halfopen woning of rijhuis. Oppervlakte ongeveer 120.

PVC gevelbekleding aanbrengen

Open zijmuur waar zich geen ruiten bevinden, 1 doorlopende oppervlakte. Halfopen bebouwing. Zijmuur ongeveer 55 m².

Gevel bekleden met leien of rockpanel

Voor onze halfopen bebouwing zijn wij opzoek naar een aannemer om een buitenmuur te laten bekleden met leien. Er staan reeds leien op.

Dakraam plaatsen

Woning van '58 ... dakraam is duidelijk aan vervanging toe ... zolder werd al geïsoleerd door vorige eigenaars. Via dakraam komt veel wind en koude binnen. Is er een mogelijkheid tot het plaatsen van een groter dakraam? Op welk type gebouw moet het dakraam komen? : Halfopen bebouwing Wat zijn de gewenste afmetingen van het dakraam? : 43 cm breed 57,5 cm lang of groter Hoeveel dakramen moeten er geplaatst worden? : 1

Dakkapel plaatsen

Halfopen bebouwing. Dakkapel plaatsen in pvc; Afmetingen 3 meter breed op 1,5 meter hoog Hellingsgraad dak : 40°

Lichtkoepel plaatsen

Industriebijbouw, los van ander huis in halfopenbebouwing. Halfopen bebouwing Ruimte is ongeveer 5x3, dus bvb 1x1.

Partners

Partners van Casius