Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Peer te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Peer.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Peer of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor zolderverbouwing, aan-, uit en opbouw nieuwbouw in Peer die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Peer:

Dak isoleren en zolder verbouwen

We willen graag ons dak isoleren (ook nog geen onderdak aanwezig), en de zolderruimte iets opener maken om later als hobbyruimte/woonruimte te gebruiken. Hiertoe dienen er ook dakramen voorzien te worden.

Aanbouw in metselwerk te bouwen

Gemetselde aanbouw met veel glas. 7x9m - gelijkbloers - plat dak - Loftstijl. Met of zonder dakterras.

Nieuwe woning bouwen

Informatief: Hulp bij vergunningsaanvraag, tekenwerk en aannemer keuze. Nog geen grond aangekocht.

Houtskeletbouw zetten

Wij gaan aan de achterzijde een leefruimte aanbouwen: Aanbouw is 8 x 7 meter. Houtskeletbouw met de gevels in metselwerk. Graag van fundering tot plat dak, zonder binnenafwerking en ramen. Er worden 2 ramen geplaatst waarvan er een van 6. 00 x 2. 40 meter is. Rekening houden voor de overspanning. Geen bijkomende afbraakwerken aan bestaande bouw. Plannen en vergunning reeds aanwezig.

Betonplaten afbreken en terug plaatsen

Bestaande betonplaten siermuur afbreken ter plaatse en opnieuw terug plaatsen op dezelfde plaats. Verwacht wordt degelijke goede en vakkundige plaatsing.

Houten aanbouw met veel glas

Uitbreiding van mijn huis door een aanbouw. Houten aanbouw met veel glas: Ik zou graag een aanbouw hebben achter aan mijn huis in hout De afmetingen zijn ongeveer 3. 5 m bij 9 m In de zijde van 9 m zou ik boven twee smalle horizontale ramen hebben in antraciet grijs en in de zijde van 3. 5 m zou ik een schuifraam met deur langs willen hebben Kunnen jullie mij een ontwerp en prijs sturen a.u.b?

Kelderrenovatie uit te voeren

We willen onze kelderruimtes "upgraden". Het is de bedoeling om propere, droge ruimtes te creëren die ook als bijkomende hobby-speelruimte kunnen gebruikt worden. Werken die moeten uitgevoerd worden: afkappen bestaande tegels, muren en plafond bepleisteren, muren bijplaatsen, toilet vervangen, radiatoren plaatsen, vloer vernieuwen, aanpassen elektriciteit, binnendeuren vervangen. Adresgegevens bij afspraak

Herstellingen uit te voeren

Herstelling van schouw en dakkappellen alsook herstelling van bakstenen muur

Totaalproject: renovatie van woning

Wij willen nieuwe vloer in living, gang, keuken, hal en wc. Muurkasten in living en slaapkamer. Afbreken van bestaande schouw. Bezetten van muren en plafond en een nieuwe keuken. Hierbij hebben wij professionele hulp nodig over hoe het moet zijn en tevens de volledige uitvoering

Renovatie van achterbouw

Renovatie achterbouw. Afbraak en grondwerken doe ik zelf. Zoek iemand vr de opbouw. Mijn aannemer heeft een werkongeval gehad. Werken uit te voeren : 50 vierkante meter. 2 ramen van 1 op 2. 60 en 1 groot schuifraam van 4 op 2. 60. Achterdeur 90 op 2. 20. Mijn aannemer is buiten dienst wegens werkongeval. Kan de plannen altijd doormailen. Schat het ongeveer 1 week metselwerk.Indien interesse mail ik de plannen door.