Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor dak isoleren en zolder verbouwen:

Dak isoleren en zolder verbouwen

We willen graag ons dak isoleren (ook nog geen onderdak aanwezig), en de zolderruimte iets opener maken om later als hobbyruimte/woonruimte te gebruiken. Hiertoe dienen er ook dakramen voorzien te worden.
Offertes van aannemers voor zolderverbouwing uit Peer (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor dak isoleren en zolder verbouwen uit heel België:

Plat dak isoleren

Wij wensen ons plat dak van +- 60m² te isoleren + afwerking dakrand (nu hout) Halfopen bebouwing.

Dak isoleren

Ik wens dak van aan te kopen woning te isoleren met PUR om vlaamse dakisolatienorm (R 0.75 K/W) te respecteren De woning heeft een gevelbreedte van 9,9 m en diepte van 7,4 m Pro forma Offerte gevraagd tegen uiterlijk donderdag 20 december

Dak isoleren

Dakisolatie van buitenaf van een zadeldak in pannen met oud gebinte en dakpannen nog in goede staat.

Dak in trianon stijl isoleren

Isoleren van dak, trianon stijl (leien). Ongeveer 200 m².

Dakisolatie plaatsen

Dakisolatie voor plat dak. Halopenbebouwing , renovatie. oppervalkte te isoleren van dak : 80m².

Isoleren langs de binnenzijde van dak nieuwbouw

- Leveren en plaatsen van glaswol isolatie (indien mogelijk KNAUF 22 cm) - Leveren en plaatsen van los dampscherm - Leveren en plaatsen van aftapen folie - Leveren en plaatsen van latwerken voor latere afwerking - Isoleren van dak

Isoleren en crepi plaatsen op achtergevel

Plaatsing crepi op achtergevel van onze woning . Uitvoering: graag in wit. Ondergrond is de huidige gevelsteen (in relatief goede staat). Geschatte oppervlakte 22m². Er is ruimte voor 14 cm isolatie en 1 cm crepi. Er zijn nieuwe ramen geplaatst en een nieuwe dakrand voorzien die daarop voorzien zijn. Voor isolatie werd ons EPS32 aangeraden. Optioneel ook plaatsing van nieuwe dakbedekking (EPDM) op het dak van onze aanpalende garage (26m²) en eventueel een beperkte isolatie van 4 cm.

Ontwerp, advies en aanvraag vergunningen bijbouw en gevelrenovatie

Ik wil een ontwerp laten maken voor de renovatie van onze HOB. We hadden graag een bijbouw achteraan de woning bij gecreëerd (6 meter diep, 6 meter breed (volledige breedte woning) en 3-4 meter hoog met plat dak). Daarnaast hadden we de woning ook graag langs buiten geïsoleerd (al dan niet door gevelsteen weg te halen of tegen de gevelsteen te isoleren) en eveneens een nieuwe voorgevel te voorzien. Badkamer, toilet en keuken zijn momenteel aanwezig in een oude achterbouw die we willen afbreken zodat het zicht naar de grote tuin optimaal is in de nieuw gecreëerde woning. Deze zijn dus nieuw te voorzien in de woning. Graag hulp bij ontwerp, advies voor uitbraak bestaande wanden, riolering en aanvraag van de nodige vergunningen. Alle werken worden door de bouwheer zelf uitgevoerd.