Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Sint Truiden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Sint Truiden.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Sint Truiden of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Limburg, kan u deze hier kiezen: Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor gelijkaardige projecten:
ruwbouwwerken funderingen, muren-vloeren en dakwerken uitvoeren, aannemer voor ruwbouwwerken 4 gevelwoning, bouwen van een woning volgens opgemaakt plan, afwerken van casco woning, renovatiewerken uitvoeren, woning renoveren, renovatie woning, ruwbouwwerken en metselwerken voor een totale verbouwing, nieuwe gevel en nieuw dak plaatsen, appartement volledig renoveren na een brand, totalerenovatie opstarten, bijgebouw in ytong zetten, acherbouw bijbouwen, woning renoveren, renoveren woning

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor renovatie, verbouwing aan-, uit en opbouw in Sint Truiden staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Sint Truiden:

Handelspand renoveren

Wij zoeken om zsm te starten een vakman(nen) om volgende opdrachten uit te voeren: Plaatsen van Gyproc (ongeveer 25m combi van nieuwe muren als wandbedekking). Installeren nieuw raam, tegels plaatsen op vloer en wand (ongeveer 150m²). Radiatoren verplaatsen, aansluiting voorzien keukenafvoer en water.

Heropbouw van veranda

Afbreken van oude houten veranda. Ik zou graag veranda laten metselen met plat dak van 24 m². Afwerking met gyproc + vloeren met aangekochte tegels

Gevelrenovatie uit te voeren

Gevelrenovatie uit te voeren in parochiezaal en jeugdlokalen. Scheurherstel.

Opbouw verdieping

Ik zou een verdieping willen bijbouwen op een bestaande woning van 14m op 9. 5m met plat dak.

Draagmuren binnen en buiten verwijderen

Wij willen in onze woning een buitenmuur van 6 m² en binnenmuur van 4 m² laten verwijderen en afvoeren. Er moeten ook 2 stalen balken (poutrellen) worden geplaatst. We willen de klus voor juli laten verzorgen en ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Poutrel steken

Renovatie woning. Steken poutrel, afbraak muur en afvoer puin zal ik zelf doen

Maken van trapgat en plaatsen van trap

Ik wil graag een trapgat naar de zolder laten maken boven de trap naar de eerste verdieping. Er moet een rechte dichte trap naar boven lopen maar wil een leuning die op beide verdiepen hetzelfde is, evenals op de overloop.

Ruwbouwwerken

Graag hadden we een offerte gekregen voor een ruwbouwwerken voor een nieuwbouw. Plan door architect gemaakt.

Nieuwbouw woning

Het was de bedoeling dat we de hele bouw zelf zouden doen (mijn vader is aannemer). We hebben dus ook al alle materialen en stabiliteitsstudies rond met Pasen. Echter sukkelt hij momenteel met zijn gezondheid waardoor we een andere oplossing dienen te zoeken. We zouden wel nog eventueel de kruipkelder en het dak zelf kunnen doen. Is het voor jullie mogelijk om enkel de ruwbouw voor jullie rekening te nemen?

Muur uitbreken en poutrelle steken

Mijn project bestaat uit het uitbreken van een muur tussen de berging en de keuken. De muur die uitgebroken moet worden is zo'n 9 cm breed (gewone baksteen, maar hierboven staan 2 muren (1ste verdiep en zolder) die bestaan uit snelbouwstenen. Het schuin dak draagt op deze muur op zolder. Ik weet niet of de muur die ik wil uitbreken een draagmuur is of niet. Ik zou dus graag willen weten welk soort poutrel ik moet steken en hoeveel mij dit gaat kosten.

Herstelling dak veranda

Door het stormweer heb ik allemaal gaten en scheuren in het dak van de veranda door de hagel . Nu zoek ik iemand die een bestek wilt maken en dan erna ook herstellen. Er zijn ook 2 ruiten kapot van de veranda en 1 van de garage. Op de veranda dak ligt dikke plastiek platen

Afwerken van zolder

Dak is nu geisoleerd met glaswol 6cm tussen kepers. Na isolatie af te werken met oog op bewoonbare ruimte. Bij de werken de kepers nakijken op staat. Muren ook te isoleren en af te werken (27 m2). Het gaat om de zolder, dus tweede verdiep. Adresgegevens bij contact.

Offerte maken na waterschade

Door een lek bij onze buren voor de 2de maal op 3 jaar tijd op dezelfde locatie in onze slaapkamermuur is er schade. Muren plafond volledig vochtig en beschimmeld. Graag een offerte voor herstelling van deze waterschade. Foto ter beschikking.

Verwijderen van een niet dragende muur

Verwijderen van een niet dragende muur tussen de keuken en eetplaats. Daarnaast ook het verwijderen van een draagmuur tussen eetplaats en living.

Renovatiewerken uit te voeren

Gyprocwerken -plaatsen badkamer-buizen-klein dakwerk

Volledige afwerking zolder

Wij zouden graag onze zolder verder afwerken. Ter info: de kabels zijn reeds getrokken en verwerkt in het plakwerk door een erkend elektricien en sanitair man. De spots/radiotoren/lichtknoppen/stopcontacten dienen nog allemaal voorzien en geplaatst te worden, alsook een nieuwe kabel in een nieuw vals plafond. Hieronder ziet u een lijst van wat het werk inhoudt: Elektriciteit en verwarming. Radiator ophangen (bestaande nieuwe radiator) bij reeds voorziene buizen in muur. 2 Inbouwspots plaatsen op overloop op bestaande kabels die al geplaatst zijn. Ook 2 inbouwspots nieuwe plafond met bekabeling van bestaand punt alsook plaatsing voeler in plafond zodat ze automatisch aangaan. 1 Lichtknop inbouwen in muur van badkamer.

Deel van de garage ombouwen tot winkelruimte

Ik ben op zoek naar iemand voor het plaatsen van een buitendeur,het plaatsen van een valse muur (gyproc),het plaatsen van een vals plafond,afkasting van ramen en het plaatsen van een valdeur(zolder).

Verplaatsing van keukenruimte

Interne verbouwing in vakantieverblijf. Bestaande keukenruimte wordt omgevormd tot slaapkamer. Bestaande keukenblok verplaatsen naar aangrenzende ruimte ( living)met aansluiting van sanitair en elektriciteit. Afwerking.

Gyproc plafond vervangen

Wegnemen bestaand gyproc plafond (4x4) voor het plaatsen van 16cm isolatie en opnieuw plaatsen gyproc plafond, alles schilderklaar afwerken

Vergroten vensteropening schuifraam

Bestaand schuifraam uitnemen en bestaande opening van 2000x2300 vergroten naar +/- 2300x3000 ter voorbereiding van plaatsing nieuw schuifraam in aanbouwkeuken met plat dak (geen steunmuur)

Vernieuwing van zolderkamer

In een zolderkamer nieuw dakkapellen maken,vernieuwing indeling huis plus afbraak achter bij bouw en her ook bouw

Muur uitbreken en poutrelle steken

In een muur van 4 meter lang moet een opening gemaakt worden van 1. 80 m. Aangezien het om een steunmuur gaat, moet er eveneens een poutrelle geplaatst worden. Werken liefst uit te voeren begin april.

Verbouwing

Aannemer nodig voor ruwbouwwerken. Bijbouw (+/- 30 m2) aan een bestaande woning. De ruimte zal dienst doen als badkamer, dressing en slaapkamer. Het bij te bouwen gedeelte bestaat grotendeels uit buitenmuren aangebouwd tegen de bestaande woning. Het dak ligt grotendeels (is nu bestaande garage), slecht een gedeelte dient nog gelegd te worden. De rioleringswerken dienen nog uitgevoerd te worden. Plan van architect ter beschikking.

Carwash

Bouwen van carwash :vergunning is goedgekeurd. liefst zo snel mogelijk beginnen

Renovatie veranda na brand / Limburg

Na brand werd onze veranda vernield. Wij hadden een dakwerker aangesteld die de herstelling zou uitvoeren, maar ondanks herhaaldelijk herinneren heeft hij de werken nog steeds niet uitgevoerd. De aluminium schuiframen kunnen hergebruikt worden, maar het glazen dak moet vervangen worden. Graag spoedig antwoord.