Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor nieuwbouw woning:

Nieuwbouw woning

Het was de bedoeling dat we de hele bouw zelf zouden doen (mijn vader is aannemer). We hebben dus ook al alle materialen en stabiliteitsstudies rond met Pasen. Echter sukkelt hij momenteel met zijn gezondheid waardoor we een andere oplossing dienen te zoeken. We zouden wel nog eventueel de kruipkelder en het dak zelf kunnen doen. Is het voor jullie mogelijk om enkel de ruwbouw voor jullie rekening te nemen?
Offertes van aannemers voor nieuwbouw uit Sint-Truiden (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuwbouw woning uit heel België:

Aanbouw nieuwbouw Hob

Wensen woning uit te breiden 4x8 hoofdzakelijk keuken uitbreiding, deels woongedeelte. Modern strakke uitbouw met grote glaspartijen. Zoeken architect, aannemer staalbouw,...

Omheining tuin

Omheining te plaatsen bij nieuwbouw woning: lengte 1 = 16 m lengte 2 = 11 m lengte 3 = 21 m lengte 4 = 4m + poortje materiaal: prijs afhankelijk houten platen of draad, altijd wel in combinatie met betonplaat

Schuifdeur ingewerkt in muur en grote pivoterende deur

Wij zoeken iemand voor het plaatsen van een in de wand schuivende schuifdeur ( invisidoor) en voor het plaatsen van een grote pivoterende deur . Nieuwbouw woning. Nog geen materiaal aangekocht. De schuifdeur zou geplaatst moeten worden voor de bezetter omdat dit ingewerkt moet worden. De andere deur is pas na het plaatsen van de vloer.

Bepleisteren van hele woning

Bepleisteren van hele woning inclusief plafonds, is nieuwbouw. Zo snel mogelijk uit te voeren. Oppervlakte woning is ongeveer 200 m².

Nieuwbouw Halmaal

Aannemer of metser : Nieuwbouw kangoeroe woning, indien intresse voor de ruwbouw werken, kan je ons contacteren tot 31 DEC 2016 uitvoering voorjaar 2017.

Nieuwbouw inrit voorzien van steenkorven ipv keermuren op L-elementen

De woning staat hoger gebouwd dan de straat waardoor we met 2 keermuren zitten van max. 2. 50 m hoog. Nu denken we eraan of het mogelijk is om steenkorven te bevestigen over L-elementen in beton omdat een betonnen keermuur minder onze voorkeur geniet. De muren zijn op het plan 30 cm dik getekend. Graag een richtprijs hiervoor. De woning is strak met witte crepi en zwarte ramen. Hoogte keermuren en lengte: 2. 5 m * 6. 5 m, 2 x. Wat is er mooi van opvulling en wat kost dit? Is dit te combineren met L-Elementen.

Garage met plat dak

Ik wil een nieuwe garage laten bouwen met een plat dak, los van een woning maar aansluitend aan garage van buren. Afmeting 4 bij 7,5 meter met elektrische poort en deur aan zijkant. Buitensteen is bedoeld zelfde als nieuwbouw woning. Er is nog geen fundering aanwezig. Adresgegevens bij afspraak.

Zwevende trap plaatsen

Ik zou graag een zwevende trap tussen 2 muren plaatsen in mijn nieuwbouw woning dit zonder armleuning. Het betreft 16 traptreden van 1m breed. Graag zouden we zwarte treden wensen.

Partners

Partners van Casius