Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor nieuwbouw woning:

Nieuwbouw woning

Het was de bedoeling dat we de hele bouw zelf zouden doen (mijn vader is aannemer). We hebben dus ook al alle materialen en stabiliteitsstudies rond met Pasen. Echter sukkelt hij momenteel met zijn gezondheid waardoor we een andere oplossing dienen te zoeken. We zouden wel nog eventueel de kruipkelder en het dak zelf kunnen doen. Is het voor jullie mogelijk om enkel de ruwbouw voor jullie rekening te nemen?
Offertes van aannemers voor nieuwbouw uit Sint-Truiden (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuwbouw woning uit heel België:

Tuin egaliseren

Ik heb een nieuwbouw woning (halfopen bebouwing) van 7m x 11m. Mijn stuk bouwgrond is 10m op 45m. In de voortuin ligt er puinafval en achteraan is dit gewoon grond (onkruid en mos). Graag had ik de volledig grond geëgaliseerd en aanvoer van zwarte grond achteraan zodat deze klaar is om gras te zaaien. Kan ik hiervoor offerte krijgen?

Moderne trap met inbouwkasten maken

Hieronder enkele karakteristieken van de trap. Afmetingen: een rechte trap van 4m10 lengte en 90cm breed. Doel: meubelstuk van de living. De trap staat in het middel van een open ruimte, hierdoor is het de bedoeling dat een trap met inbouwkastje en tv kastje in een moderne stijl wordt gebouwd. Materiaal: maakt niet veel uit zolang het in moderne stijl past, hierdoor denken we dat hout best zal zijn. Indien er andere opties mogelijk zijn, laat gerust weten. Stijl: modern. Woning: nieuwbouw.

Plan maken voor een nieuwbouw

Ik zoek een architect voor het maken van een plan voor een nieuwbouw. Grond aangekocht en woning van ongeveer 100 vierkante meter gelijkvloers. Moderne woningbouw met plat dak.

Condensatieketel plaatsen

Ik zoek een vakman voor het plaatsen van een condensatieketel in een vrijstaande nieuwbouw woning. 3 verdiepen, 6,75 op 14; 13 en 9 onder een schuin dak.

Aannemer nodig voor nieuwbouwwoning

Het gaat over een nieuwbouw woning in pastorij stijl. Het is een open bebouwing met 2 volwaardige verdiepingen en een grote zolder. De +- oppervlakte van het gelijkvloers is 125 m², eerste verdiep 110m² en de zolder 55m². Hoogtes van het gelijkvloers en het verdiep is beiden 2. 60 meter. Een belangrijk punt hierbij is dat mijn schoonvader elke dag actief gaat mee helpen op de bouw, hij heeft ervaring allerhande. Daken leggen, vloeren, klinkeren, metsen,.. Hij heeft eveneens zijn eigen huis gebouwd en heeft in de loop der jaren op enkele bouwwerven mee geholpen. Ik en mijn vriendin hebben beiden 6 weken verlof ingepland tijdens de ruwbouwfase begin augustus.

Terras aan te leggen

Ik heb een nieuwbouw woning waar ik graag een terras had laten aanleggen aan de achterzijde. Ik twijfel nog tussen keramische tegels en composiet maar composiet krijgt toch mijn voorkeur als de prijs meevalt. Ik heb al een eenvoudig plan opgemaakt van de vorm - dit gaat over een groot stuk 480cm op 360cm met daaraan verbonden een zijpad langs het gebouw van 120cm op 490cm. De tuin is bereikbaar door de gang en living naar de achterdeur - 6 meter van voordeur naar achterdeur. Prijs graag inclusief voorbereidend werk (ophoging van grond waar nodig, worteldoeken, etc. ) - de composietbalken mogen ook op de offerte worden vermeld maar graag prijs hiervan apart zichtbaar.

Architect voor nieuwbouw in pastorijstijl

Wij willen graag een plan voor een nieuwbouwwoning laten ontwerpen. Graag iemand met een vaste prijs, niet te ver van bij ons. We zouden een woning bouwen in pastorijstijl. Wij willen graag zo veel we kunnen zelf doen.

Chappen van nieuwbouw

Chappen van nieuwbouw woning van ongeveer 95 m² gelijkvloers +85 m² verdiepîng.

Partners

Partners van Casius