Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor nieuwbouw woning:

Nieuwbouw woning

Het was de bedoeling dat we de hele bouw zelf zouden doen (mijn vader is aannemer). We hebben dus ook al alle materialen en stabiliteitsstudies rond met Pasen. Echter sukkelt hij momenteel met zijn gezondheid waardoor we een andere oplossing dienen te zoeken. We zouden wel nog eventueel de kruipkelder en het dak zelf kunnen doen. Is het voor jullie mogelijk om enkel de ruwbouw voor jullie rekening te nemen?
Offertes van aannemers voor nieuwbouw uit Sint-Truiden (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuwbouw woning uit heel België:

Ontwerp maken voor nieuwbouw

Ik wil graag een ontwerp laten maken voor een halfopen woning. De gewenste afmetingen zijn 9 x 15 m (glv), 9 x 13 m (1ste verdiep) en 9 x 9m ( zadeldak). De woning zou een inpandige garage moeten hebben. Graag hadden we ook: - speelkamer, berging op de gelijkvloers, open woonkamer en keuken - drie slaapkamers op de eerste verdieping (1 master met inloopkast en 2 even grote kamers), 1 badkamer en een apart toilet op de 1ste verdieping. Terrein in optie.

Warmtepomp installeren

De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in: : Een nieuwbouw Grondige energetische renovatie van een vrijstaande woning. Bedoeling is om een plan met minder dan 100m2 te realiseren. Eigenaar heeft reeds 20 m² zonnepanelen (12 st. )

Moderne keuken met inbouwtoestellen

Moderne keuken in lichte kleur:Rechte keuken van 3 m 65 met onder en bovenkasten en elektro + los elementen van 1 m 30B en 1 m 50 hoog met elektro te plaatsen in een nieuwbouw woning. Elektriciteit eventueel doortrekken/aanpassen.

Warmtepompinstallatie plaatsen in nieuwbouw

In oktober starten de ruwbouwwerken aan onze nieuwbouwwoning. De bedoeling is om een BEN-woning te creëren waarbij we ook geen gasaansluiting(CV) wensen. Ons eerste gedachten gingen uit van een warmtepomp (lucht-water) gecombineerd met een zonneboiler.

Draadafsluiting plaatsen nieuwbouw

Nieuwbouw woning, tuin moet nog aangelegd word Totale lengte van de gewenste afsluiting: (Bij benadering) : 16 meter

PVC vloeren leggen in nieuwbouw

Nieuwe vloeren in de nieuwbouw woning plaatsen. PVC vloeren ongeveer 152 m². Graag wil ik de vloeren afwerken met plinten. We gaan de vloeren zelf aankopen. Werken moeten starten in november.

Natuursteen gevelbekleding aanbrengen

Ik zoek een vakman voor het plaatsen van natuursteen gevelbekleding. Het betreft een moderne nieuwbouw waar een matig geventileerde gevel in witsteen moet geplaatst worden d.m.v. ankers of op alu kader, de voegen blijven open. Bouwplannen en meetstaten beschikbaar. Het gaat over een vrijstaande woning. Oppervlakte ongeveer 140 m².

Nieuw plat dak leggen + isoleren

Nieuwbouw woning. Nieuw plat dak leggen. Graag ook isolatie met dikte van 20 cm in offerte op te nemen. Oppervlakte (zonder opkanten): 115.6 m² + 70 m² + 14.5 m² Dakbedekking in EPDM leggen.

Partners

Partners van Casius