Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor nieuwbouw woning:

Nieuwbouw woning

Het was de bedoeling dat we de hele bouw zelf zouden doen (mijn vader is aannemer). We hebben dus ook al alle materialen en stabiliteitsstudies rond met Pasen. Echter sukkelt hij momenteel met zijn gezondheid waardoor we een andere oplossing dienen te zoeken. We zouden wel nog eventueel de kruipkelder en het dak zelf kunnen doen. Is het voor jullie mogelijk om enkel de ruwbouw voor jullie rekening te nemen?
Offertes van aannemers voor nieuwbouw uit Sint-Truiden (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuwbouw woning uit heel België:

Draadafsluiting plaatsen nieuwbouw

Nieuwbouw woning, tuin moet nog aangelegd word Totale lengte van de gewenste afsluiting: (Bij benadering) : 16 meter

PVC vloeren leggen in nieuwbouw

Nieuwe vloeren in de nieuwbouw woning plaatsen. PVC vloeren ongeveer 152 m². Graag wil ik de vloeren afwerken met plinten. We gaan de vloeren zelf aankopen. Werken moeten starten in november.

Natuursteen gevelbekleding aanbrengen

Ik zoek een vakman voor het plaatsen van natuursteen gevelbekleding. Het betreft een moderne nieuwbouw waar een matig geventileerde gevel in witsteen moet geplaatst worden d.m.v. ankers of op alu kader, de voegen blijven open. Bouwplannen en meetstaten beschikbaar. Het gaat over een vrijstaande woning. Oppervlakte ongeveer 140 m².

Nieuw plat dak leggen + isoleren

Nieuwbouw woning. Nieuw plat dak leggen. Graag ook isolatie met dikte van 20 cm in offerte op te nemen. Oppervlakte (zonder opkanten): 115.6 m² + 70 m² + 14.5 m² Dakbedekking in EPDM leggen.

Nieuwbouw uittekenen

Nieuwe woning. Max 80 m², 240 m³. 1 volwassen slpkmr, 2 kinder. Bungalow liefst.

Aanleggen van oprit met kasseien

Het betreft een halfopen nieuwbouw woning met werken voor een nieuw terras achteraan en wandelpad rond het gebouw tot aan de voordeur. Voor het terras is de aarde reeds uitgegraven, voor het wandelpad dienen eventueel nog beperkte nivelleringswerken te gebeuren. Naast het terras en wandelpad is de oprit gelegen waar het de bedoeling is steentjes te leggen. Aanleggen van de oprit met kasseien dient niet te gebeuren. Moeten er voorbereidende werken gebeuren : Nivelleringswerken, Drainage plaatsen Oppervlakte ongeveer 60 m².

Lucht- en water warmtepomp installeren

Het gaat om een nieuwbouw woning waarbij wij reeds sinds augustus 2016 in wonen: De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in een nieuwbouw.

Draadafsluiting met betonplaat en bovenbuis

Omheining met draad en lamellen voor onze nieuwbouw woning, liefst met betonnen plaat onderaan en bescherming boven aan de draad. Totale lengte is ongeveer 47 lopende meter en de hoogte ongeveer 1.80 meter. Zijstraat van de Notenschelp.

Partners

Partners van Casius