Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor nieuwbouw woning:

Nieuwbouw woning

Het was de bedoeling dat we de hele bouw zelf zouden doen (mijn vader is aannemer). We hebben dus ook al alle materialen en stabiliteitsstudies rond met Pasen. Echter sukkelt hij momenteel met zijn gezondheid waardoor we een andere oplossing dienen te zoeken. We zouden wel nog eventueel de kruipkelder en het dak zelf kunnen doen. Is het voor jullie mogelijk om enkel de ruwbouw voor jullie rekening te nemen?
Offertes van aannemers voor nieuwbouw uit Sint-Truiden (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuwbouw woning uit heel België:

Terras aan te leggen

Ik heb een nieuwbouw woning waar ik graag een terras had laten aanleggen aan de achterzijde. Ik twijfel nog tussen keramische tegels en composiet maar composiet krijgt toch mijn voorkeur als de prijs meevalt. Ik heb al een eenvoudig plan opgemaakt van de vorm - dit gaat over een groot stuk 480cm op 360cm met daaraan verbonden een zijpad langs het gebouw van 120cm op 490cm. De tuin is bereikbaar door de gang en living naar de achterdeur - 6 meter van voordeur naar achterdeur. Prijs graag inclusief voorbereidend werk (ophoging van grond waar nodig, worteldoeken, etc. ) - de composietbalken mogen ook op de offerte worden vermeld maar graag prijs hiervan apart zichtbaar.

Architect voor nieuwbouw in pastorijstijl

Wij willen graag een plan voor een nieuwbouwwoning laten ontwerpen. Graag iemand met een vaste prijs, niet te ver van bij ons. We zouden een woning bouwen in pastorijstijl. Wij willen graag zo veel we kunnen zelf doen.

Chappen van nieuwbouw

Chappen van nieuwbouw woning van ongeveer 95 m² gelijkvloers +85 m² verdiepîng.

Nieuwbouw met Cellumat Ytong plaatsen

Ik wil een HOB nieuwbouwwoning laten bouwen. Zou in Cellumat stenen gebeuren. Woning bestaat uit ongeveer 80 m² gelijkvloers, 1 s te verdieping, 2 de verdieping en zolder. Geen kelder. Graag een aannemer met ervaring/goede referenties met deze bouwmethode.

Bezetten van muren en plafond nieuwbouw

Bezetten van muren en plafond nieuwbouw. In totaal muren en plafond ongeveer 464 m². Woning moet nog gebouwd worden .

Nieuwbouw woning te Houthalen Helchteren

Ik zou graag een ontwerp laten maken van een nieuwbouwwoning. Afmetingen : ongeveer 9 op 14 m (gelijkvloers), 9x10 m (1e verdiep). Omschrijving materialen : gevelstenen, pvc ramen, plat dak, onderkelderd

Voegwerk aan nieuwbouw

Ik wil nieuwbouw (2016) laten voegen. Totale oppervlakte is ongeveer 270 m², 200 m² woning (gelijkvloers, 1ste verdiep en zolder) en 70 m² carport.

Betonnen trappen bekleden

Wij zijn bezig met het bouwen van een alleenstaande nieuwbouw woning. We hebben twee betonnen trappen gegoten. We zouden deze naar de zolder zo goedkoop mogelijk willen afwerken. Wat zou u kunnen voorstellen? Polieren?

Partners

Partners van Casius