Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor nieuwbouw woning:

Nieuwbouw woning

Het was de bedoeling dat we de hele bouw zelf zouden doen (mijn vader is aannemer). We hebben dus ook al alle materialen en stabiliteitsstudies rond met Pasen. Echter sukkelt hij momenteel met zijn gezondheid waardoor we een andere oplossing dienen te zoeken. We zouden wel nog eventueel de kruipkelder en het dak zelf kunnen doen. Is het voor jullie mogelijk om enkel de ruwbouw voor jullie rekening te nemen?
Offertes van aannemers voor nieuwbouw uit Sint-Truiden (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuwbouw woning uit heel België:

Betonnen trap betegelen

In onze recente nieuwbouw (begin 2016), hebben we een keldertrap in gestort beton destijds laten zetten. Die ligt er nog steeds zo, maar we zouden die graag nu laten betegelen met een eenvoudige grijze vloertegel van 30 x 30. We zorgen zelf wel voor de aankoop van de tegels en plinten nadat we de hoeveelheden kennen die besteld moeten worden. De trap zelf zit op de hoek van de woning en draait bovenaan 90°. Zie op plan in bijlage. De werken zijn niet dringend, maar vanaf het moment dat het kan mogen ze uitgevoerd worden.

Wilgenafsluiting plaatsen

Ik ga een nieuwbouw woning zetten, en hiervoor wil ik ook een afsluiting. Ik dacht aan wilgentakken als afsluiting voor een natuurlijke look. Ook wil ik een natuurlijke carport.

Grond - Water warmtepomp installeren voor nieuwbouw

Nieuwbouw project: woning+kinderopvang vloeroppervlakte 160 m² twee verdiepen waarvan groot gedeelte vide totaal volume 1000 m³ oppervlakte bijgelegen gronden +-2200 m² geen gas aansluiting aanwezig agrarisch gebied indien mogelijk zelf te plaatsen mits ondersteuning.

Betonnen afsluiting voor nieuwbouw

Nieuwbouwproject: waarbij we een gedeelte of met kunststof of met beton willen afsluiten. Voorste gedeelte van de woning een lage afsluiting: beide kanten elk +- 8 m Vanaf de gevel van het huis tot in de tuin aan beide kanten +- 20 m. Dit zouden dan panelen van 1. 80 moeten zijn.

Bezetten van muren en plafonds

Betreft een bestaande woning met heropbouw in nieuwbouw, volledige bezetting van de muren en plafonds indien mogelijk. Volledige woning. Huis was afgebrand en volledig gerenoveerd.

Grond - Water warmtepomp installeren voor nieuwbouw

Voor nieuwbouw woning in Tienen, waar we graag een bodem-water warmtepomp hadden geplaatst. De oppervlakte van de grond is 600 m² en de totale oppervlakte van de te bouwen woning is 200 m² (=gelijkvloers+1 verdiep)

Betonnen trap bekleden

Voor een nieuwbouw woning Betonnen trap bekleden ongeveer 15 treden. Dit is een recht trap. Graag met hout bekleden.

Tekeningen nieuwbouw

Moderne woning met plat dak - 1 verdieping en ongeveer 200 m². Traditioneel metselwerk, zonnepanelen, vloerverwarming op gas - eventueel warmtepomp.

Partners

Partners van Casius