Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor nieuwbouw woning:

Nieuwbouw woning

Het was de bedoeling dat we de hele bouw zelf zouden doen (mijn vader is aannemer). We hebben dus ook al alle materialen en stabiliteitsstudies rond met Pasen. Echter sukkelt hij momenteel met zijn gezondheid waardoor we een andere oplossing dienen te zoeken. We zouden wel nog eventueel de kruipkelder en het dak zelf kunnen doen. Is het voor jullie mogelijk om enkel de ruwbouw voor jullie rekening te nemen?
Offertes van aannemers voor nieuwbouw uit Sint-Truiden (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuwbouw woning uit heel België:

Renoveren bijgebouw

Een bestaande woning die gerenoveerd moet worden. Dit betreft een totaal renovatie en nieuwbouw achter huis van ongeveer 18 meter.

Bekleden van 2 betonnen trappen

Nieuwbouw woning nog te bouwen.We wensen twee betonnen trappen te laten bekleden in het hout (eik). De houtsoort mag tweede keus zijn. De eerste trap telt 18 trappen met één rechte hoek waar een iets grotere trede zou moeten komen (vierkant). De tweede trap draait naar rechts in een boog. Wat is de prijs per trede?

Aanleggen terras nieuwbouwwoning

In onze nieuwbouw willen we graag een terras aanleggen achteraan de woning. De gevelbreedte is 6m voor de woning +70cm van een wandelpad welke moet aansluiten op het terras. Betontegels of keramische tegels.

Ballustrade in metaal plaatsen voor klein dakterras

Ik heb een nieuwbouw woning gekocht met een dakterras. Maar er is enkel een muurtje en dat vind ik nog al gevaarlijk voor mijn twee zonen, die daar waarschijnlijk zullen op gaan zitten, en hopelijk niet vallen. Vandaar zoek ik een bedrijf dat mij tegen betaalbare prijs een balustrade kan voorzien. Het gaat maar om een halve lengte.

Binnendeuren plaatsen

12 binnendeuren van het merk Thys te plaatsen in een nieuwbouw woning.. Afmetingen 80 en 90. Foto's doorsturen kan.

Herstellen gevel, binnenmuren en tegelvloer

Na een recente nieuwbouw die tegen mijn woning werd geplaatst vertonen mijn gevel, binnenmuren en tegelvloer op verschillende plaatsen scheuren en barsten. De bedoeling is deze schade volledig te herstellen.

Plan maken voor een nieuwbouw

Ik zoek een architect voor het maken van een plan voor een nieuwbouw. Grond aangekocht en woning van ongeveer 100 vierkante meter gelijkvloers. Moderne woningbouw met plat dak.

Condensatieketel plaatsen

Ik zoek een vakman voor het plaatsen van een condensatieketel in een vrijstaande nieuwbouw woning. 3 verdiepen, 6,75 op 14; 13 en 9 onder een schuin dak.

Partners

Partners van Casius