Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor nieuwbouw woning:

Nieuwbouw woning

Het was de bedoeling dat we de hele bouw zelf zouden doen (mijn vader is aannemer). We hebben dus ook al alle materialen en stabiliteitsstudies rond met Pasen. Echter sukkelt hij momenteel met zijn gezondheid waardoor we een andere oplossing dienen te zoeken. We zouden wel nog eventueel de kruipkelder en het dak zelf kunnen doen. Is het voor jullie mogelijk om enkel de ruwbouw voor jullie rekening te nemen?
Offertes van aannemers voor nieuwbouw uit Sint-Truiden (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuwbouw woning uit heel België:

Terras aanleggen in natuursteen voor een NB woning

Natuursteen leggen ongeveer 42 m². (marmer, graniet, blauwe hardsteen, basalt,.. ) Terras aanleggen nieuwbouw. De ruwbouw staat er al volledig. Voorbereidende werken nog nodig.

Woning begijnhofstijl

Nieuwbouw in Balegem. Woonopp: 250 m2. Muren gegoten uit beton, buitenafwerking uit baksteen en zandsteen(zo authentiek), ramen uit kunststof. Moet voldoen aan huidige bouwnormen.

Lucht - Water warmtepomp in nieuwbouw plaatsen

Graag een lucht water warmtepomp plaatsen in een nieuwbouw. Starten in juli aan de nieuwbouw. Alleenstaande woning.

Plan en bouwaanvraag voor nieuwbouw

Ik ben op zoek naar een architekt voor plan uit te tekenen van een kleine budgetvriendelijke woning van 6are. Enkel plan tekenen en bouwaanvraag indienen. Beperkte opvolging

Warmtepomp plaatsen in een NB woning

Warmtepomp installeren in een nieuwbouw woning: Graag meer advies.

Nieuwbouw halfopen woning plaatsen

Ik ben op zoek naar een aannemer voor een nieuwbouwproject van een halfopen woning. De totale oppervlakte is ongeveer 265 m². De afwerking kunnen we deels zelf doen maar voor het overige van het totaalproject zoeken we een specialist. Plannen en lastenboek beschikbaar zijn beschikbaar.

Grond - Water warmtepomp installeren in NB woning

Interesse in warmte pomp installer voor een nieuwbouw. Verwarmen en/of koelen van een gebouw, Verwarming van water (Sanitair), Aansluiting bestaande vloerverwarming, Verwarming van een zwembad. Nieuwbouw gezinswoning. Bouw moet nog starten, rond maar 2018.

Regenwaterrecuperatiesysteem plaatsen

Wat kost een grijswatersysteem voor een nieuwbouw woning (4 a 5 gezinsleden) en kan dit systeem gecombineerd worden met een regenwatersysteem?

Partners

Partners van Casius