Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Tessenderlo te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Tessenderlo.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Tessenderlo of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Limburg, kan u deze hier kiezen: Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor gelijkaardige projecten:
aannemer voor ruwbouwwerken 4 gevelwoning, bouwen van een woning volgens opgemaakt plan, afwerken van casco woning, woning renoveren, renovatie woning, ruwbouwwerken en metselwerken voor een totale verbouwing, nieuwe gevel en nieuw dak plaatsen, appartement volledig renoveren na een brand, totalerenovatie opstarten, bijgebouw in ytong zetten, acherbouw bijbouwen, woning renoveren, renoveren woning, herenhuis renoveren, houten bijbouw plaatsen

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor zolderverbouwing, verbouwing aan-, uit en opbouw in Tessenderlo staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Tessenderlo:

Zolder afwerken met OSB of laminaat

Graag zouden wij onze zolder willen afwerken, hellend dak met OSB of laminaat inclusief vloer.

Stukken van plafonds na waterschade

Opnieuw stukken na een waterschade plafonds van de slaapkamer en de gang.

Uitbreiding in ruwbouw

Plaatsing van een aanbouw (ruwbouw) met volgende afmetingen. 3M diep / 3M hoog / 6M breed (in deze 6M dient een schuifraam geplaatst te worden van 2M op 3,5M). Geen structurele wijzigingen dienen aan de woning te gebeuren.. doorgang naar de te realiseren aanbouw is reeds aanwezig.

Zoldergat maken en vaste trap plaatsen

Wij zouden graag een zoldergat laten maken en een vaste trap zetten. Breedte van opening ongeveer 90 cm maar van de lengte hebben we geen idee.

Renoveren van chalet

De chalet die ik pas gekocht heb is eigenlijk dringend aan renovatie toe vooral het dak en de vloer, daarna de buitenwanden Ik zou hier graag meer informatie over hebben en een prijsofferte De gemeente vraagt eigenlijk dringend een prijsofferte zodat mijn inschrijving in de gemeente dit jaar nog kan doorgaan

Lekkage in veranda herstellen

Lek in veranda herstellen. Is een aluminium veranda met polycarbonaatplaten.

Klussen in huis en buiten

Ik zou graag een plafond laten vernieuwen in de slaapkamer waarvan het houten raamwerk aanwezig is 3,80 op 3,00m. En buiten de ramen en deuren laten herschilderen.

Renovatie van zolder

Wij zoeken iemand die onze zolder kan renoveren. Momenteel wordt deze niet gebruikt en we zouden er graag een extra kamer van maken met indien mogelijk douche/toilet. Ook plaatsen van ramen en het isoleren van het dak.

Betonvloer gieten in huis

In Limburg, Tessenderlo ben ik een huis aan het verbouwen. De oude vloer en ondervloer zijn verwijderd en de ondergrond is uitgegraven, vlak gemaakt en aangedamd . Alle leidingen die geplaatst moeten worden onder de beton zijn geplaatst. Er zou nu een nieuwe gewapende betonplaat van +/- 8 cm gegoten moeten worden. De betonplaat zou vrij vlak moeten zijn voor verdere opbouw (isolatie verwarming en vloer). Het gaat hier in totaal om een oppervlakte van ongeveer 93 m2. Er moet in huis in 8 verschillende kamers beton gegoten worden, dit zal dus waarschijnlijk met een minibetonpomp en flexibele slang moeten gebeuren. (max afstand straat achterzijde huis +/- 25m) zie bijgevoegde schets - gele kaders Living 32. 7m² - veranda 25m² - keuken 21m² - wasplaats 7. 8m² - stookruimte 4. 85m

Sauna en ontspanningsruimte maken op zolderkamer

Een middelgrote zolderkamer, die moet omgebouwd door een wellnes ontspanningsruimte met sauna en douche. Plaatsen van gyproc, inbouwkasten, verlichting, vloerbekleding, douchecabine.

Woning bouwen

ik zou graag woning willen bouwen half open bebouwing de oppervlakte is in totaal 11a40centiaren groot nu zou ik graag woning hebben 3 slaapkamer living,keuken,badkamer ( douche ),grote tuin voor men 2 honden garage oppervlakte woning +-100 vierkante meter aankoop grond niet meegerekend is buget voor de woning 50.000 a 75.000 euro max 100.000 euro wat kan ik hiervoor krijgen? in bijlagen zend ik u 2 foto's door grondplan en soort woning dat ik zou willen bouwen

Uitbouw

Het grote schuifraam dat bijna de volledige achterkant van mijn gesloten bebouwing inneemt zou drie en halve meter verder moeten worden geplaatst. Er dient een muur gemetst te worden en een dak gelegd. Het raam dus dient men te verplaatsen. Vloer en isolatie dienen ook geplaatst.

Afbraak tuinhuis

Ik wens een bestaand tuinhuis af te breken daar het vervangen zal worden. Het betreft de demontage van het tuinhuis en het wegvoeren naar het containerpark. Afmetingen van het tuinhuis is 3 X 4.

Renovatie muurankers

De muurankers van mijn te renoveren woning uit 1935 zijn grotendeels afgebroken door ouderdom/roest. Ik zoek een aannemer die nieuwe muurankers kan plaatsen.

Renovatie sanitair Kampplaats

Kampplaats 't Heuvelken, een kampplaats voor jeugdgroepen in Tessenderlo, wenst te investeren in de vernieuwing van het sanitair in de loop van het voorjaar (einde werken fase 1: 20/6/2013) Gelieve in bijlage plannen en materiaallijst te willen vinden.mbt fase 1 van de renovatie. Kunt u per kerende uw voorstel bezorgen op basis van de plannen en materiaallijst? Uiteraard is het mogelijk om ter plaatse een afspraak te maken om de situatie te bekijken.

Verbouwing/aanbouw

- vervangen van winkelraam en -deur met bijhorend metselwerk. - vervangen van raam door deur - bijbouwen van een inkomhall met afhellend dak dat moet aansluiten met een bestaand dak met andere hellingsgraad; buitenzijde moet bepleisterd worden - vervangen van raam door ander; buitenafwerking met houten planken moet vervangen worden door bepleistering - vervangen van een dakvenster door een ander - plaatsen van een nieuw dakvenster - afbreken van bestaande veranda en vervangen door aanbouw waar later de keuken zal in ondergebracht worden; heeft plat dak met lichtstraat. Hierbij moet in de achtermuur een gedeelte van 3 m open gehaald worden en met stalen balken gewerkt worden. - regenton van 10000 liter moet voorzien worden om het toilet... op aan te sluiten huis is houtmassiefbouw

Renovatie keuken en veranda

We willen de keuken uitbreiden met de ruimte van de huidige veranda waarbij 1 muur uitgebroken dient te worden. Deur en raam dienen verplaatst te worden. Vervanging van dak, plafond en ramen veranda. Aanpassing riolering, waterleiding en elektriciteit. Op maat maken en installeren van nieuwe keuken met toestellen.

2 deuren plaatsen + kleine afwerkingsklusjes

Ik zoek iemand die deze maand nog 2 deuren kan plaatsen, de ene moet nog volledig met kader geplaatst. Ook zouden er buizen moeten weggewerkt met gyproc wand, plintjes geplaatst en nog afkitwerk in de badkamer.Eventueel ook nog het schilderwerk van de deuren en plinten en plaatsen van een wc.

Afbraak - heropbouw garage

Een bestaande oude garage ( bestaand uit dunne betonnen platen en dak van golfplaten ) moet afgebroken worden. Hier moet dan een volledige nieuwe garage (alsook nieuwe fundering) op komen van +/- 40 m² (zonder dak) alsook aan de de overkant nog een deur en een raam opgevuld worden.

Wij wonen in een halfopen bebouwing van ...

Wij wonen in een halfopen bebouwing van ongeveer 25 jaar oud. Deze zouden zouden wij aan de achterzijde graag verbouwen en uitbreiden (ongeveer 5m) vanuit het dak. Ook moeten er in het hele huis nieuwe vloer kmen met eventueel vloerverwarming en ene nieuwe keuken. Wij zijn momenteel enkel op zoek naar een goede binnen- en buitenhuis architect die samen met ons kan overlopen wat er allemaal moeglijk is in onze bestaande woning.

Maken van een doorgang naar ex-garage en ...

Maken van een doorgang naar ex-garage en afwerken van garage tot kinderspeelkamer (gyproc, plafond ,vloeren)

De hof, koer en oprit moeten ...

De hof, koer en oprit moeten opengebroken worden, zodat de afvoerbuizen en de buis van de beerput naar de straat kunnen geleid worden waar ze rechtstreeks in de riolering moeten komen.

bezetten van gevel

bezetten van gevel

Nieuw (plat) dak met isolatie en ...

Nieuw (plat) dak met isolatie en (EPDM)-rubber -dakbedekking en nieuwe dakrand plus nieuwe water-afvoeren plus regenpijpen langs buitenmuren , schilderen en behangen (of houten schroten) van 2 slaapkamers en badkamer (plus badkamer betegelen), verwijdering van oud bad en lavabo en wc en plaatsing van gewone douche plus wc en lavabo en verlichting en indien mogelijk glasblokken -wand als tussenwand of douchescherm tussen wc en douche, nieuwe ventilatie (mechanisch) ,in badkamer betegelen plus verven ,keuken - vloer - en muren betegelen, keuken plafond verven, (plus ev. nieuwe keukenkasten), bijkomende verlichting in keuken plus stopcontacten, vloer hall vloer betegelen , nieuwe binnendeuren plus deurstijlen

Geachte, wij zouden dit jaar nog willen ...

Geachte, wij zouden dit jaar nog willen starten met de bouw van ons huis. Het betreft een woning in traditioneel metselwerk. De woning is heel strak met een plat dak. Eigenlijk 2 vierkante tegen elkaar, waarvan de eerste blok 12 x 6 meter is en bestaat uit 1 verdieping, de 2e blok is is ook 12x6 en bestaat uit 2 verdiepingen. De woning wordt volledig onderkelderd. De kelder is 12 x 12 groot. De architect is bezig met het voorontwerp.