Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor opening poort verstevigen en nieuwe poort installeren:

Opening poort verstevigen en nieuwe poort installeren

Wij zoeken iemand die een opening van 4.1 op 3.7 m ongeveer wil verstevigen, de opening zou ook iets minder breed moeten worden. Betekent dat er 15 cm aan beide kanten gebruikt kan worden voor de versteviging. Ook eventueel het ophangen van de nieuwe poort na aanpassing.
Offertes van aannemers voor verbouwing uit Tongeren (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor opening poort verstevigen en nieuwe poort installeren uit heel België:

Metselen van een tuinhuis

Strak design tuinhuis te laten metsen. Afmeting ca 5m breed x 4m diep op een hoogte van 250-270cm. Aan de achterzijde opening voor automatische garage poort te voorzien en vooraan schuifdeur en overkap in steen en hardhout balkjes/planken. Interieur eerder eenvoudig 1 max 2 binnenmuren te voorzien.

Verbouwing + terras + metselwerken + afwerking

Werkplaats : Metsen nieuwe muur 250 op 368 (L-vorm) en hoogte 300, te metsen inclusief raam & poort opening. Rechten van muur atelier +-26 m² cementering/plaasteren betonvloer werkplaats +- 100m² herplaatsen raam recuperatie werken voorgevel (zie hieronder) Terras heraanleggen van nieuw terras +-38 m² nieuwe chapefundering plaatsen van Aquadrains aansluiten van hemelwater afvoer dak integreren van kabels in muur terras hermaken van bezetting muren. +- 32m² (cement momenteel) Verandering voorgevel (volledig nieuwe muur metsen met raam & deur opening) Venstermaat 1400mm x 2415mm Deurmaat 1050mm x 2800mm bestaande raampartij uitbreken & verplaatsen naar nieuwe opening werkplaats. Deze uitvoering is tijdsgevoelig (werk op 1 dag uit te voeren) wegens bewoonde woning

Tuinpoort plaatsen

Poort te plaatsen , opening van 4 meter. poort uit 2 delen. Houtwerk ens trak model.

Draadafsluiting voor een weide plaatsen

Dit voor de afsluiting van een weide ik moet altijd 200 meter afsluiting hebben. Er zijn drie bochten van 90 graden in. Kleur antraciet grijs hoogte afsluiting 180 meter met bovenbuis en tennisdraad. Later heb ik nog eens een 350 meter nodig. Daar naast wil ik ook nog een prijs om tussen de afsluiting in een poort te plaatsen opening 3500 mm ongeveer. Wel te verstaan de vrije opening wanneer ze open staat.

Draadafsluiting plaatsen

Er staat momenteel een houten poortje in een opening in de haag dat toegang verleent tot de tuin. Omwille van slijtage willen we dit poortje vervangen door een metalen poort. De toegang moet minstens 1,75m breed zijn om vlot een aanhangwagen door te laten.

TV kabel naar boven doortrekken en andere werken

De telenet-kabel moet in de woonkamer van de garage worden geplaatst. Ook wil ik de zekeringen controleren en het garage poort opening mechanisme graag controleren.

Garage bouwen met plat dak en sectionele poort

Ik wil een vrijstaande volledig geïsoleerde (12 cm PUR in spouw en 16 cm PUR plat dak) garage bouwen van 4 x 10 x 3 m met plat dak. Sectionele poort van 300 x 210(300 x 220 voorziene opening) en beglaasde deur van 100 x 220(voorziene opening) in het midden op zijgevel. Alles staat op bouwplan, en is goedgekeurd.

Renovatiewerken

Vervanging van uitschuifzoldertrap door vaste trap. Vaste trap is ter plaatse. Heb ook nog metselwerk garage (4m60/3m80) verhogen dwz dak wegnemen (houten balken met vezelplaat. Muur 50cm opbouwen en terug houten balken te plaatsen. Garagepoort verwijderen, betonnen balk boven poort 30 cm hoger plaatsen. Garage 25cm ophogen met stabilisé en vloeren.trap weghalen en aanpassing opening.