Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Zolder te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Zolder.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Zolder of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verandabouw, aan-, uit en opbouw verbouwing in Zolder die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Zolder:

Verandaplaten vervangen

Ik zoek iemand die mijn verandaplaten wil vervangen, het gaat om 6 zonnewerend platen van 18 dik

Tuinhuis metselen

Wij wensen in onze tuin op de klinkers een tuinhuis te laten metselen (snelbouw en zelfde gevelsteen als onze woning) van 4m op 3m.

Keukenmuur uitbreken op tooghoogte

We hebben pas een woning gekocht en willen de keuken wat meer open trekken. Deze heeft nu enkel een deuropening naar de living en we willen de muur tussen living en keuken voorzien van een opening. De muur is in totaal 4 m lang. De deuropening is aan het uiteinde van de muur. We willen de deur er uit halen en de bovenkant van de muur uitbreken tot ongeveer 1 m 20 van de grond. In totaal dus een stuk van ongeveer 3 m lang en 1 m hoog verwijderen, de opening moet niet helemaal tot aan het plafond door lopen maar tot op hoogte van de deuropening. We overwegen nog om de keukenkasten te behouden. Tegen deze muur staan onderkasten en hangende kasten. Is het mogelijk dit stuk muur uit te breken zonder aan de onderkasten te komen? ( De hangende kasten moeten dan uiteraard weg )

Uitbreiden kelder

Ik wil een voorraadkeldertje uitbreiden tot grotere kelder onder een bestaande woning.

Fundering voor veranda plaatsen

Ik zoek iemand die de bestaande fundering van mijn veranda kan uitbreiden/vergroten voor het plaatsen van een nieuwe veranda. Einde week is veranda afgebroken. Vergroten aan verlening veranda tot een mooie rechthoek.

Voorbereidende werken voor gasaansluiting

Voorbereidende werken uitvoeren voor gasaansluiting van Infrax (volgen hun normen) Wachtput 1x1x1m sleuf uitgraven 80cm diep 30br 9lm Wachtbuis steken.

Aannemer nodig voor nieuwbouwwoning

Het gaat over een nieuwbouw woning in pastorij stijl. Het is een open bebouwing met 2 volwaardige verdiepingen en een grote zolder. De +- oppervlakte van het gelijkvloers is 125 m², eerste verdiep 110m² en de zolder 55m². Hoogtes van het gelijkvloers en het verdiep is beiden 2. 60 meter. Een belangrijk punt hierbij is dat mijn schoonvader elke dag actief gaat mee helpen op de bouw, hij heeft ervaring allerhande. Daken leggen, vloeren, klinkeren, metsen,.. Hij heeft eveneens zijn eigen huis gebouwd en heeft in de loop der jaren op enkele bouwwerven mee geholpen. Ik en mijn vriendin hebben beiden 6 weken verlof ingepland tijdens de ruwbouwfase begin augustus.

Dakkapel in kunststof plaatsen

4.6 meter dakkapel kunststof plaatsen.

Kelder onder bestaande woning bouwen

Ik wil een kelder onder onze bestaande woning om meer ruimte te hebben het grondwater staat meestal redelijk hoog. +/- 11x7m.

Extra slaapkamer op overloop maken

Mijn huis is volledig verbouwd. Mijn overloop (1ste verdieping) is heel erg groot waar ik destijds een ruimte heb voorzien waar ik eventueel een extra kamer van zou kunnen maken. De 1ste verdieping bevat ook schuine wanden van het dak. Ik zou graag nu in de overloop de volgende aanpassingen laten doen: -nieuwe kamer bijmaken (muren in gyproc met isolatie of een egaal materiaal) -deur naar nieuwe kamer (mag een gewone deur zijn, maar mag ook een schuifdeur zijn die in de muur gaat zolang het maar voldoende afsluit). Nieuwe --deur voor badkamer (huidige deur was gewoon niet stevig genoeg) Belangrijk te weten is wel dat er 1 of 2 elektriciteitsbuizen in de chape liggen. Jammer genoeg kan ik niet heel duidelijk aangeven waar dit juist het geval is (maar misschien kan je dat detecteren).