Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een aannemer uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende aannemers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Luik, kan u deze hier kiezen: Bassenge, Berloz, Boelhe, Bressoux, Comblain-au-Pont, Corswarem, Eben-Emael, Glons, Hannut, Huy, Liege, Lincent, Racour, Vise, Waimes Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, renovatie nieuwbouw in de provincie Luik staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Luik:

zondag 18 februari 2018

Funderingsherstel

Het betreft een vrijstaande woning, gebouwd in 1962. Wij bewonen deze sinds 2013. De verzakking situeert zich op het gedeelte welke geen kelder heeft. De scheuren zijn nog niet breed, maar lopen wel over langere afstand door (onder naar boven). Uit het verleden weten wij (buren hebben hier jaren gewoond), dat er steeds vochtproblemen zijn geweest. Ongeveer een jaar geleden zijn deze toegenomen en hebben we dit kunnen herleiden tot problemen met de regenwaterput en recent ook met overloop van de septische bezinkput. Aan de oostzijde (rechterzijde plan) zijn er enkele sparren van 30-50 jaar oud. We vermoeden dus dat er een wegspoeling is van grond/fundering. Kan u ons berichten over de mogelijkheden en eventuele termijnen?
vrijdag 5 januari 2018

Balkon renoveren

Reparatie van bestaand balkon van ongeveer 15 m². Bovenzijde is de top laag kapot waardoor er water door de betonlaag komt. Kopse kant is afgebrokkeld waardoor de bewapening zichtbaar is. Het gaat om een oud gebouw en er is momenteel mos en betonrot aanwezig.
maandag 30 oktober 2017

Vloerstructuur van eerste verdieping vervangen

Structuur , volledig verdieping dient afgebroken te worden en terug op te bouwen. Structuur van 50m² vervangen
dinsdag 1 augustus 2017

Schuur te renoveren

We zouden graag onze schuur compleet isoleren/renoveren. De schuur heeft een vloeroppervlakte van ongeveer 9 op 9. We zouden graag evalueren of deze kan waterpas gemaakt worden en een stevige valse vloer op geplaatst kan worden. Maar staan open tot alternatieven. We zouden ook graag minstens 2 van de 4 muren isoleren. Muur A) is 8. 7m lang, een maximale hoogte in het midden van 9. 3m, een hoogte aan de linker kant van 6m, en rechter kant van 5 meter. Muur B) is 9m op 6m. De andere muren moeten waarschijnlijk ook behandeld worden, maar dat is makkelijker te bespreken ter plaatse.
dinsdag 2 mei 2017

Beton gieten

Wij gaan onze tuinhuis plaatsen en hebben 5,2 m³ beton nodig. Onze terrein is 60m diep en voor het huis staan elektriciteit palen. Je kan langs het huis maar dan is er zeker nog 30 m met kruiwagen te doen. Om er te raken. Graag zouden wij een prijs hebben voor de levering van kant en klare beton om te gieten, met als vervoer vanaf de wagen tot aan de plaats met kruiwagens.
zondag 6 november 2016

Houten aanbouw met veel glas

Houten aanbouw met veel glas.
dinsdag 22 maart 2016

Nieuwbouw woning open bebouwing

Nieuwbouw woning open bebouwing, moderne stijl.
maandag 29 februari 2016

Nieuwbouw gevelsteen te plaatsen

Ik heb een nieuwbouw woning laten zetten in hout constructie maar nu heeft die bouw firma faillissement ,waardoor ik nu geen gevelsteen rond mijn woning heb met alle verliezen ervan. Het gaat alleen om de gevelsteen te plaatsen een 4 gevelwoning van 10 op 4,8 hoog en 7 op 6,2 dus een totaal van 180 m². Ik beschik over de stenen.
woensdag 17 februari 2016

Bijgebouw bijbouwen van 20 vierkante meter met veel lichtinval

Ik wil een bijgebouw aan een bestaand huis laten bijbouwen. (4*5 meter, hoogte 3 meter) die kan dienen als extra woonruimte. Bestaand uit 1 muur volledig uit baksteen van 4 meter breed. De andere muren voorzien van een baksteen van +-80 cm hoog) ( uiteraard opening voor een schuifraam te voorzien. ) Het resterende zouden grote ramen moeten zijn. ( isolerend en warmte werend) Dit is aan de achterzijde. Het dak ofwel in glas of in beton. Graag komen zien aub. ter plaatse.
dinsdag 14 juli 2015

Houten zoldervloer vervangen

Een nieuwe houten vloer over de gehele zoldervloer laten vervangen. Afmetingen 20 meter x 15 meter. Graag richtprijs.