Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een aannemer uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende aannemers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Luik, kan u deze hier kiezen: Bassenge, Berloz, Boelhe, Bressoux, Chenee, Comblain-au-Pont, Corswarem, Eben-Emael, Glons, Hannut, Huy, Liege, Lincent, Malmedy, Waimes Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, renovatie nieuwbouw in de provincie Luik staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Luik:

zondag 18 februari 2018

Funderingsherstel

Het betreft een vrijstaande woning, gebouwd in 1962. Wij bewonen deze sinds 2013. De verzakking situeert zich op het gedeelte welke geen kelder heeft. De scheuren zijn nog niet breed, maar lopen wel over langere afstand door (onder naar boven). Uit het verleden weten wij (buren hebben hier jaren gewoond), dat er steeds vochtproblemen zijn geweest. Ongeveer een jaar geleden zijn deze toegenomen en hebben we dit kunnen herleiden tot problemen met de regenwaterput en recent ook met overloop van de septische bezinkput. Aan de oostzijde (rechterzijde plan) zijn er enkele sparren van 30-50 jaar oud. We vermoeden dus dat er een wegspoeling is van grond/fundering. Kan u ons berichten over de mogelijkheden en eventuele termijnen?
vrijdag 5 januari 2018

Balkon renoveren

Reparatie van bestaand balkon van ongeveer 15 m². Bovenzijde is de top laag kapot waardoor er water door de betonlaag komt. Kopse kant is afgebrokkeld waardoor de bewapening zichtbaar is. Het gaat om een oud gebouw en er is momenteel mos en betonrot aanwezig.
maandag 30 oktober 2017

Vloerstructuur van eerste verdieping vervangen

Structuur , volledig verdieping dient afgebroken te worden en terug op te bouwen. Structuur van 50m² vervangen
dinsdag 1 augustus 2017

Schuur te renoveren

We zouden graag onze schuur compleet isoleren/renoveren. De schuur heeft een vloeroppervlakte van ongeveer 9 op 9. We zouden graag evalueren of deze kan waterpas gemaakt worden en een stevige valse vloer op geplaatst kan worden. Maar staan open tot alternatieven. We zouden ook graag minstens 2 van de 4 muren isoleren. Muur A) is 8. 7m lang, een maximale hoogte in het midden van 9. 3m, een hoogte aan de linker kant van 6m, en rechter kant van 5 meter. Muur B) is 9m op 6m. De andere muren moeten waarschijnlijk ook behandeld worden, maar dat is makkelijker te bespreken ter plaatse.
dinsdag 2 mei 2017

Beton gieten

Wij gaan onze tuinhuis plaatsen en hebben 5,2 m³ beton nodig. Onze terrein is 60m diep en voor het huis staan elektriciteit palen. Je kan langs het huis maar dan is er zeker nog 30 m met kruiwagen te doen. Om er te raken. Graag zouden wij een prijs hebben voor de levering van kant en klare beton om te gieten, met als vervoer vanaf de wagen tot aan de plaats met kruiwagens.
zondag 6 november 2016

Houten aanbouw met veel glas

Houten aanbouw met veel glas.
dinsdag 22 maart 2016

Nieuwbouw woning open bebouwing

Nieuwbouw woning open bebouwing, moderne stijl.
maandag 29 februari 2016

Nieuwbouw gevelsteen te plaatsen

Ik heb een nieuwbouw woning laten zetten in hout constructie maar nu heeft die bouw firma faillissement ,waardoor ik nu geen gevelsteen rond mijn woning heb met alle verliezen ervan. Het gaat alleen om de gevelsteen te plaatsen een 4 gevelwoning van 10 op 4,8 hoog en 7 op 6,2 dus een totaal van 180 m². Ik beschik over de stenen.
woensdag 17 februari 2016

Bijgebouw bijbouwen van 20 vierkante meter met veel lichtinval

Ik wil een bijgebouw aan een bestaand huis laten bijbouwen. (4*5 meter, hoogte 3 meter) die kan dienen als extra woonruimte. Bestaand uit 1 muur volledig uit baksteen van 4 meter breed. De andere muren voorzien van een baksteen van +-80 cm hoog) ( uiteraard opening voor een schuifraam te voorzien. ) Het resterende zouden grote ramen moeten zijn. ( isolerend en warmte werend) Dit is aan de achterzijde. Het dak ofwel in glas of in beton. Graag komen zien aub. ter plaatse.
dinsdag 14 juli 2015

Houten zoldervloer vervangen

Een nieuwe houten vloer over de gehele zoldervloer laten vervangen. Afmetingen 20 meter x 15 meter. Graag richtprijs.
zaterdag 2 februari 2013

Uitbreiden & betegelen terras en nieuwe keuken

Ik wil het terras aan mijn vakantiewoning in Ouren (Burg-Reuland) een halve meter laten verbreden en laten betegelen (ook gedeelte voor de woning en de buitentrap naar de woning). Indien mogelijk wil ik ook mijn keuken laten vernieuwen.
dinsdag 17 april 2012

Herstelingswerken

In 2 appartementen te Luik dienen een aantal herstellingswerken uitgevoerd te worden wegens schade door brand op 3de verdieping: 3de verdieping badkamer - uitbreken en plaatsen van een bad, eventueel sanitair aanpassen en tegels - uitbreken van houten vloer en vernieuwen met vinyl - schilderen van de badkamer keuken: - uitbreken van houten vloer en vernieuwen met vinyl 2de verdieping badkamer - uitbreken van houten vloer en vernieuwen met vinyl - behangen - vernieuwen van een verlaagd plafond Hiervoor dient een offerte ingediend te worden bij de verzekering.
maandag 19 maart 2012

Renovatie woning in Huy

Bestaande woning met vernieuwd dak. Er dient een verwarming gelegd te worden, warm water, elektriciteit vernieuwd , een deur uit breken en 2 nieuwe dakramen gestoken. Inzake sanitair hebben we volledig lastenboek. Let op de woning is niet bereikbaar met vervoer er zal manueel moeten getild worden.
woensdag 27 oktober 2010

Wij hebben een veranda besteld. Voordat ...

Wij hebben een veranda besteld. Voordat men tot plaatsing van deze veranda kan overgaan, dienen er een aantal voorbereidende werken plaats te vinden, zoals de verandavloer op gelijke hoogte brengen met de bestaande wonongvloer, het maken van een fundering. Wij hebben gedetailleerde werktekeningen
maandag 14 december 2009

Uitbouwen van woning;

Uitbouwen van woning;
maandag 26 oktober 2009

De installatie van een keuken, eetplaats ...

De installatie van een keuken, eetplaats en living met kachel op de benedenverdieping. Moementeel is de ruimte verdeeld over twee plaatsen, waartussen de inkomsdeur valt en waar een toegang is tot de bovenverdieping en een toillet. Eén ruimte heeft twee ramen tot de grond die toegang bieden tot de tuin en een gewone venster (vanop tablethoogte) langs de west zijde. Tussen deze 2 vensters bevindt zich de schoorsteen waar momenteel de kachel staat. Deze kachel verwarmt de ganse woning. Er is geen centrale verwarming. De andere ruimte heeft 2 kleine vensters langs noorderzijde en een ruimere op de westkant.
woensdag 23 september 2009

Wij zouden de zolderverdieping volledig ...

Wij zouden de zolderverdieping volledig willen openbreken om daar nog extra kamers te voorzien. Er moet vermits een deel van de zolder nu volledig open is (van verdiep tot dak) een vloer moeten voorzien worden. Deze werken zouden beëindigd moeten zijn ten laatste einde dit jaar. Bij verdere vragen kunt u mij steeds contacteren.
maandag 18 mei 2009

Rénovation d’une villa datant de 1910 à ...

Rénovation d’une villa datant de 1910 à Comblain-au-Pont Les travaux consistent de : Travaux généraux de construction Travaux de démolition Travaux de toitures Remplacement de châssis de portes et fenêtres Installation de cc, sanitaire, électricité, gaz, cuisine équipée, salles de bain, … Installation d’une station d’épuration
dinsdag 21 april 2009

IK ben op zoek naar een aannemer voor de ...

IK ben op zoek naar een aannemer voor de ruwbouw (winddicht) van onze nieuwe woning. De grond is gelegen te Juprelle (tegen Tongeren). Je recherche un entrepreneur pour la maconnerie, nouvelle construction. Situé à Juprelle.
dinsdag 13 mei 2008

Een groot gebouw in Luik bestaande uit ...

Een groot gebouw in Luik bestaande uit verschillende Studio's en appartementen, deze bestaande woningen renoveren + zolder en -1 verdieping ombouwen tot woonst. Werken, wat te doen en te laten en hoe moeten nog besproken en bekeken worden door een architect, om ook de nodige vergunningen aan te vragen Renovation d'apparements, besoin de permis
donderdag 17 april 2008

we zijn zinnens om HSB te doen, één van ...

we zijn zinnens om HSB te doen, één van de vereiste is veel ruimte en veel licht te creëren. We verkiezen een leefkeuken ipv een keuken en een eetkamer apart, we willen liefst 5 slaapkamers, desnoods 2 kamers op de zolderverdieping. Een volledig uitgeruste badkamer (bad, douche, wasbak) en daarnaast nog een aparte douchecel en lavabo voor de kinderen. Een garage is niet noodzakelijk, we verkiezen een carport, zodat we meer ruimte hebben in het woongedeelte.
dinsdag 26 februari 2008

Een appartementen-complex van 10 ...

Een appartementen-complex van 10 appartementen. Ieder met twee slaapkamers en een totale oppervlakte van >90 m2 per appartement. Verdeeld over twee gebouwen en drie woonlagen. Het terrein ligt in de Ardennen. De aannemer dient de Vlaamse taal te voeren of te spreken. Een principe-accoord van de gemeente is aanwezig, evenals een voor-ontwerp.
woensdag 13 februari 2008

REUNIR DEUX CHAMBRES DANS UN APPARTEMENT ...

REUNIR DEUX CHAMBRES DANS UN APPARTEMENT REMPLACER 2 X FENETRE ET PORTE FENETRE PAR UNE GRANDE FENETRE METTRE DU PARQUET DANS LA CHAMBRE A COUCHER ET LA NOUVELLE PIECE ET TROUVER UN REVETEMENT POUR LA TERASSE REMPLACER LA SALLE DE BAINS
donderdag 3 januari 2008

Besoin d'un bardage sur 2 façades ...

Besoin d'un bardage sur 2 façades latérales pour une superficie totale de 116m². Bardage en tôles ou ardoises en fonction du prix. Il s'agit d'un bâtiment à 2 étages, et il s'agit de la partie supérieure des façades gauche et droite. La hauteur totale du bâtiment est 9 mètres et le bardage vient recouvrir les 3 derniers mètres à gauche comme à droite sur une longueur de 14 mètres (la toiture est une toiture plate).
woensdag 2 januari 2008

Landelijke woning, pastorij/cottage, ...

Landelijke woning, pastorij/cottage, open bebouwing, zadeldak, grote ramen zuidkant, volwaardige kelder en zolder construction de maison style cottage, cave+ grenier

Partners

Partners van Casius