Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een aannemer uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende aannemers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Luxemburg, kan u deze hier kiezen: Barvaux-sur-Ourthe, Beffe, Bomal-sur-Ourthe, Durbuy, Hodister, Houffalize, La Roche-en-Ardenne, Manhay, Ortho, Rendeux, Resteigne, Septon, Soy, Tenneville, Wibrin Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor nieuwbouw, verbouwing renovatie in de provincie Luxemburg staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Luxemburg:

woensdag 11 september 2019

Construire une nouvelle maison moderne

Je veux construire une nouvelle maison. Rez-de-chauséée: Espace de vivre, entréé, cuisine, toilette, laverie, burea. Premier étage: salle de bain, 4 chambres à coucher. Surface habitable: 126 m². Surface terrain: 928 m². Panneaux solaires, pompe à chaleur eau - eau.
maandag 18 maart 2019

Construire une maison

Construire une nouvelle maison
zaterdag 1 april 2017

Totaal renovatie meerdere hotelkamers

8 hotelkamers te renoveren zowel kamer als badkamer. Ook Vlaamse ondernemers welkom .
maandag 14 april 2014

Oude hoeve te verbouwen

Oude hoeve in het dorpje erpigny, gemeente Erezee wil ik verbouwen tot woonhuis met daarachter een vakantieaccommodatie voor mensen met een lichamelijke beperking. Dit betekend dat er beneden een aantal slaapkamers en badkamers gerealiseerd moeten worden voor mensen die rolstoelafhankelijk zijn. Ook de rest van de benedenverdieping moet voor de rolstoelgebruiker goed toegankelijk zijn. Boven wil ik een aantal slaapkamers realiseren voor mensen die wel goed ter been zijn en een trap op kunnen en ook geen gebruik hoeven maken van een aangepaste badkamer. Graag wil ik in contact gebracht worden met een architect die ervaring heeft met het verbouwen van accommodaties voor mensen met een beperking. Kosten laag houden door gebruik te maken van subsidie. Authentieke details behouden
woensdag 12 juni 2013

PEB et securité de travail

Transformation de deux maisons à Manhay (Harre) pour mon client. Je suis l'architecte (flamand)
woensdag 17 oktober 2012

Kozijnvervanging

Van een vakantiebungalow in de Ardennen moet een gevelkozijn op de begane grond vervangen worden. Vast kozijn, afmeting ca.200 x 240 voorzien van 2 vaste isolerende ruiten. Tevens 2 isolatieruiten vervangen in de zijgevels ca. 40 x 240.
donderdag 8 juli 2010

Bouwen van een huis. De ruwbouw wordt ...

Bouwen van een huis. De ruwbouw wordt door mijn partner gedaan. Voor het overige zoek ik aannemers regio Hotton, Marche en Famenne.Het plan is gemaakt door een architect die het alleen in het frans heeft gemaakt.Het is een kleine woning met een rezo-de-jardin, gelijkvloers en 1ste verdiep. De grootte is 10.50x7m. Er moet ook nog een carport geplaats worden. Deze is niet op het plan vermeld.
woensdag 31 december 2008

Liefst gelijkvloers. Mogelijk ook nog ...

Liefst gelijkvloers. Mogelijk ook nog een carport. Grote slaapkamer en een andere slaapkamer als bureau (niet te klein). Veel licht en interessante indeling waarin een recht toe recht aan principe overboord gegooid wordt. Ruimte, zeker in living, waarin niet zozeer de oppervlakte dan wel het ruimtegevoel voldoende is.
vrijdag 21 november 2008

We gaan een huis bouwen in Nivellet ...

We gaan een huis bouwen in Nivellet (nabij l'église) 6890 (Provincie Luxemburg). We hebben een totaal budget van 216,000 Euro BTW inclusief. Bouwplannen zijn klaar en we zoeken bedrijven en stielmannen die dit voor deze prijs kunnen realiseren. De keuken is niet inbegrepen in deze prijs en gaan we zelf financieren. We willen in de mate van het mogelijke werken met topkwaliteit materialen voor o.a. de badkamer, de WC's, de trappen, de vloertegels, de ruiten (we willen veiligheidsglas), de deuren en schuifdeuren. We willen dus absoluut niet werken met basis materialen en goedkope alternatieven. Het huis werk volledig op zonnepanelen en we hebben een houtkachel in de living.
maandag 14 april 2008

uIT TE VOEREN IN HOUTSKELET? VOORZIEN ...

uIT TE VOEREN IN HOUTSKELET? VOORZIEN VAN ISOLATIE