Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een aannemer uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende aannemers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Luxemburg, kan u deze hier kiezen: Barvaux-sur-Ourthe, Beffe, Bihain, Bomal-sur-Ourthe, Durbuy, Houffalize, Izier, La Roche-en-Ardenne, Ortho, Rendeux, Resteigne, Septon, Soy, Tenneville, Wibrin Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor nieuwbouw, renovatie verbouwing in de provincie Luxemburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Luxemburg:

woensdag 14 november 2018

Nieuwbouw

Klein huisje sleutel op deur in bihain
zaterdag 1 april 2017

Totaal renovatie meerdere hotelkamers

8 hotelkamers te renoveren zowel kamer als badkamer. Ook Vlaamse ondernemers welkom .
maandag 14 april 2014

Oude hoeve te verbouwen

Oude hoeve in het dorpje erpigny, gemeente Erezee wil ik verbouwen tot woonhuis met daarachter een vakantieaccommodatie voor mensen met een lichamelijke beperking. Dit betekend dat er beneden een aantal slaapkamers en badkamers gerealiseerd moeten worden voor mensen die rolstoelafhankelijk zijn. Ook de rest van de benedenverdieping moet voor de rolstoelgebruiker goed toegankelijk zijn. Boven wil ik een aantal slaapkamers realiseren voor mensen die wel goed ter been zijn en een trap op kunnen en ook geen gebruik hoeven maken van een aangepaste badkamer. Graag wil ik in contact gebracht worden met een architect die ervaring heeft met het verbouwen van accommodaties voor mensen met een beperking. Kosten laag houden door gebruik te maken van subsidie. Authentieke details behouden
woensdag 12 juni 2013

PEB et securité de travail

Transformation de deux maisons à Manhay (Harre) pour mon client. Je suis l'architecte (flamand)
woensdag 17 oktober 2012

Kozijnvervanging

Van een vakantiebungalow in de Ardennen moet een gevelkozijn op de begane grond vervangen worden. Vast kozijn, afmeting ca.200 x 240 voorzien van 2 vaste isolerende ruiten. Tevens 2 isolatieruiten vervangen in de zijgevels ca. 40 x 240.
donderdag 8 juli 2010

Bouwen van een huis. De ruwbouw wordt ...

Bouwen van een huis. De ruwbouw wordt door mijn partner gedaan. Voor het overige zoek ik aannemers regio Hotton, Marche en Famenne.Het plan is gemaakt door een architect die het alleen in het frans heeft gemaakt.Het is een kleine woning met een rezo-de-jardin, gelijkvloers en 1ste verdiep. De grootte is 10.50x7m. Er moet ook nog een carport geplaats worden. Deze is niet op het plan vermeld.
woensdag 31 december 2008

Liefst gelijkvloers. Mogelijk ook nog ...

Liefst gelijkvloers. Mogelijk ook nog een carport. Grote slaapkamer en een andere slaapkamer als bureau (niet te klein). Veel licht en interessante indeling waarin een recht toe recht aan principe overboord gegooid wordt. Ruimte, zeker in living, waarin niet zozeer de oppervlakte dan wel het ruimtegevoel voldoende is.
vrijdag 21 november 2008

We gaan een huis bouwen in Nivellet ...

We gaan een huis bouwen in Nivellet (nabij l'église) 6890 (Provincie Luxemburg). We hebben een totaal budget van 216,000 Euro BTW inclusief. Bouwplannen zijn klaar en we zoeken bedrijven en stielmannen die dit voor deze prijs kunnen realiseren. De keuken is niet inbegrepen in deze prijs en gaan we zelf financieren. We willen in de mate van het mogelijke werken met topkwaliteit materialen voor o.a. de badkamer, de WC's, de trappen, de vloertegels, de ruiten (we willen veiligheidsglas), de deuren en schuifdeuren. We willen dus absoluut niet werken met basis materialen en goedkope alternatieven. Het huis werk volledig op zonnepanelen en we hebben een houtkachel in de living.
maandag 14 april 2008

uIT TE VOEREN IN HOUTSKELET? VOORZIEN ...

uIT TE VOEREN IN HOUTSKELET? VOORZIEN VAN ISOLATIE
zondag 23 maart 2008

Restauration d'une façade en pierre ...

Restauration d'une façade en pierre naturel
vrijdag 19 oktober 2007

J'ai acheter une terrain de 12 ares et ...

J'ai acheter une terrain de 12 ares et je veux construire une maison jumélée ou le garage se touche avec celui du voisin. J'ai besoin d'une archtitecte qui nous donnes des idées et qui fait les dessins.
dinsdag 11 september 2007

Huis met bijhuis voor ouders in waals ...

Huis met bijhuis voor ouders in waals gewest construction d'une maison + annexe
dinsdag 11 september 2007

Een voor ontwerp is gemaakt en we zoeken ...

Een voor ontwerp is gemaakt en we zoeken een architect die de nodige plannen aanpast voor bouw in het waals gewest recherche un arcitect pour établir les plans
zondag 4 maart 2007

Oud boerderijtje in natuursteen in de ...

Oud boerderijtje in natuursteen in de Ardennen waarvoor door een architect een volledige renovatie- en uitbreidingsplan getekend is. De werken zijn geschat op ongeveer € 60-75.000 (exclusief tuin). Hierbij wordt het huis grondig hertekend en komen zowat alle aspecten aanbod: grondige afbraak binnen van oude delen, herleggen water en electriciteit, verplaatsen trap, schouwen en open haard, vernieuwen vensters, verrhogen plafonds slaapkamers, nieuwe bevloering,..., aanbouw carport en overdekt terras. De bouwvergunning is binnen. Nu is het nog zoeken naar een creatieve en professionele aannemer....
woensdag 19 juli 2006

maison de style contemporain, grand hall ...

maison de style contemporain, grand hall vitré, fenêtre en coin, verriere cuisine à l'arrière. sur 4 demi-niveau. chassis en pvc brique toiture ardoise
woensdag 1 maart 2006

Nieuwbouw met paardenstallingen op een ...

Nieuwbouw met paardenstallingen op een bouwgrond van 2500 m2 gelegen in de provincie Luxemburg. nouvelle construction avec emplacement pour chevaux , terrain de 2500m2 , province Luxembourg
vrijdag 24 februari 2006

In Barvaux (Jardins du Golf), ...

In Barvaux (Jardins du Golf), heuvelachtig, bebost, rots- en lei ondergrond. Garage én carport IN de helling schuiven (lot loopt vanaf straat naar omhoog (3à4 meter/40 mt diepte)) daarboven grote keuken met ruime berging, living, slaapkamer mét dressing en BK (douche géén bad), linnenkamer, toilet, bureau, daarboven 3 skpkamers, 1 BK (douche géén bad).
dinsdag 17 januari 2006

een moderne hoevestijl ...

een moderne hoevestijl woning construction d'une maison style fermette
dinsdag 8 november 2005

renovation d'un moulin (volledige casco ...

renovation d'un moulin (volledige casco restauratie van watermolen in ardennen)
zaterdag 6 augustus 2005

Verzoek om vrijblijvende offerte voor ...

Verzoek om vrijblijvende offerte voor complete of gedeeltelijke renovatie van een nieuw aangekochte boerderij van ruim 100 jaar oud, veel werkzaamheden kunnen in overleg in eigen beheer worden uitgevoerd. Omgeving Vielsalm.
woensdag 20 april 2005

Het betreft een woning in de Ardennen in ...

Het betreft een woning in de Ardennen in de plaats Clerheid (gemeente Erezée) Opp=108 m2(13,30X8.12)beneden: kelder en twee garages. 1e verdieping= woonetage. 2e verdieping een zolder met 2 slaapkamers. Gebouwd in baksteen: Vandersanden platina. totale hoogte 9,30 meter. Het is een kavel van 1200 m2. de garages en de kelder worden in de wal van het terrein gebouwd. Het dak is een zadel constructie met eternit leien.Op de woonetage: woonkamer,keuken,slaapkamer,badkamer en hal met trap naar beneden en naar boven.
vrijdag 15 april 2005

Het betreft een soort vakantiewoning ...

Het betreft een soort vakantiewoning opgebouwd in ruwbouw(Ytong?) met crépi.
dinsdag 1 maart 2005

huisin ardennen - in de grond garage -op ...

huisin ardennen - in de grond garage -op de garage -1 verdiep
zondag 29 augustus 2004

renovatie woning en schuur

renovatie woning en schuur
maandag 21 juni 2004

zolder uitbreiden met slaapkamers en ...

zolder uitbreiden met slaapkamers en badkamer vom totale leefruimte te vergroten

Partners

Partners van Casius