Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers:

Bouwen van een huis. De ruwbouw wordt door mijn partner gedaan. Voor het overige zoek ik aannemers regio Hotton, Marche en Famenne.Het plan is gemaakt door een architect die het alleen in het frans heeft gemaakt.Het is een kleine woning met een rezo-de-jardin, gelijkvloers en 1ste verdiep. De grootte is 10.50x7m. Er moet ook nog een carport geplaats worden. Deze is niet op het plan vermeld.
Offertes van aannemers voor nieuwbouw uit Hotton (Luxemburg).

Soortgelijke offerte aanvragen uit heel België:

Plan uittekenen

Graag zou ik mijn gelijkvloers van mijn huis willen veranderen deze is nu op 16m lengte (80m²) maar buur staat op 22m. Ik wil ook zo diep bouwen en graag een plan willen uittekenen hoe het eruit gaat zien.

Garage bouwen

Wij willen graag een garage laten bouwen aan ons huis. Gevelstenen (3 zijden) worden reeds geleverd en de gewapende vloerplaat (incl. funderingsbeton, wapening, visqueenfolie, nivelleren en mechanisch verdichten van de grond) is ook voorzien. We hebben dus iemand nodig die de rest van de werken kan uitvoeren. Garage is 3m op 6m.

Garage bouwen

Ik wil graag een garage laten bouwen. Maten zijn 3m breed en 8m diep. Ik zou 2 sectionaal poorten willen, 1 voor en 1 achter. Garage is tegen het huis dus 1 muur is gemeenschappelijk. Mag gemetst, prefab beton of sandwich panelen zijn. De afbraak van de huidige garage kan ik zelf doen

Architect nodig voor aanbouw

We zoeken aan architect die onze aanbouw (+gebouwschil en dak) zou willen uittekenen en opvolgen. Hieronder enkele kernmerken: *de huidige aanbouw is een triestige veranda die als waskot wordt gebruikt. we zouden het graag meer willen opentrekken. *de vraag is hoe diep we moeten bouwen en (door de hoek van het perceel) of we met een hoek of een boog willen werken. Hierbij ook rekening houdend met de verhoudingen in huis en ten opzichte van de tuin die versmald naar het einde toe *we zouden graag (in teken van duurzaamheid) met een warmtepomp en vloerverwarming willen werken. De vloer van heel het gelijkvloers zal er dus uit gaan. Of dit een lucht-water of grond-waterpomp is, zijn we nog niet uit.

Bouwontwerp maken

We zouden een woning gedeeltelijk willen renoveren. We willen een bijbouw laten bouwen en aanpassingen doen doorheen het huis. Het gaat om een bijbouw op het gelijkvloers waarvoor we de buitenmuur gedeeltelijk moeten uitbreken.

Tekeningen maken en stedenbouwkundige aanvraag doen van aanbouw

Ik wil een ontwerp laten maken voor het bouwen van een aanbouw. Dit is mij verplicht door het stad. Het huis is gekocht om op te maken en erna te verhuren. Het moet dus zeker niets speciaal zijn. 20 m².

Ontwerp maken aanbouw dak

Ik wil een ontwerp laten maken van de aanbouw van onze dak waarvoor ook vergunningen moeten worden aangevraagd ik heb en huis met en oppervlak van 45 vierkant meter en een dak met ongeveer 30 vierkante meter. Ik wil dat dak vernieuwen, muren en dak groter bouwen om een groter zolder te hebben.

Architect nodig voor bijbouwen kangoeroewoning

We zijn aan het kijken om aan te bouwen aan ons huis, een kangoeroewoning voor mijn schoonouders. We dachten aan iets van een 40m², dit budgetvriendelijk. Mijn man zou zoveel mogelijk de werken zelf willen uitvoeren.