Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Aanbouw 1e verdieping rijwoning? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij aannemers uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met aannemers uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Aanbouw 1e verdieping rijwoning.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers.

Voor goede en betaalbare aannemers bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Aanbouw 1e verdieping rijwoning:

Aanbouwen leefvaranda

Aanbouw leef veranda te Hasselt uitvoeren van de volgende 2 werken. 1e: Metselen van een muur 6. 5 x 2. 4 M (inclusief materiaal) Metselen van een muur 6. 4 x 0. 8 M (inclusief materiaal) 2e: Het gieten van de fundering van 55,4 M² (enkel beton)

Aanbouw 1e verdieping rijwoning

Aanbouw 1e verdieping rijwoning, bouwtoelating bekomen, onder toezicht van architect.Uitbouw op dak = 24 m².uitbouw diende voor kamer geen leidingwerk buiten chauffage.

Aanbouw terras op 1e verdiep maken

Wij hebben een bel-étage woning waar we een aanbouw terras op het 1e verdiep willen zetten. Dus zoek ik een bouwfirma die dit wil verwezenlijken. Afmeting terras: 6m op 4m trap zijkant ingebouwd in terras vloer: tegels op tegelleggers balustrade: inox horizontale leggers benedenverdieping open gehouden metalen constructie heeft onze voorkeur, mag ook ander materiaal zijn. Gelijkvloers tot 1. 80m op terras omheining gemetst. Zo snel mogelijk opstarten, Samenwerking met architect nodig.

Gratis prijsofferte voor uitbreiding/aanbouw bestaande woning

Gelijkvloers breedte 5. 80m,diepte 4. 60 m,schuifdeur naar tuin(wind /waterdicht 1e verdiep breedte 5. 80m,diepte 4. 60 m trap vanuit aanbouw naar 1e verdiep naar overloop waarin 2 kamers van 2. 40x4. 60 met elk een standaard raam in daarboven een plat dak met evt een lichtkoepel in overloop

Verbouwing-renovatie-aanbouw

Huis wordt vergroot : gevel wordt 3 m verder geplaatst, zowel beneden als op 1e verd. Plannen zijn klaar. Vergunning werd verleend. Zijn dringend op zoek naar aannemer.

Aanbouw achterbouw

achterbouw plaatsen met koepels en schuifraam. Eventueel met 1 verdieping er op om een extra slaapkamer te creëren. de achterbouw op het gelijkvloers bedraagt +/- 8m diep en 5.20 breed. Het 1e verdiep zou +/- 4m diep gaan en 5.20m diep.

Aanbouwen aan bestaande woning

Wij zoeken een aannemer om een aanbouw te realiseren aan een bestaande belle etage te hoevenen. Het betreft een gelijkvloers en 1e verdieping. Aan de 1e verdieping komt er ook nog een terras van. Het betreft een aanbouw van 6 bij 3 meter + een terras van 6 bij 2 meters terras op de eerste verdieping. We zoeken iemand voor het plaatsen van de ruwbouw en de dakbedekking + eventueel de chapewerken. De plannen zijn reeds getekend door de architect.

Plaatsing verdieping op bestaande aanbouw

Wij hebben een huis met aanbouw op de begane grond en zouden uit willen breiden op de 1e verdieping. Het betreft een oppervlakte van ongeveer 11 vierkante meter waar een badkamer in zou moeten komen. Op de bestaande eerste verdieping zou dan 1 niet dragende wand verplaatst moeten worden en in de huidige buitenmuur zou een deur geplaatst moeten worden naar de badkamer. Verder zal van ditzelfde pand de dakbedekking vervangen moeten worden. Dit betreft een puntdak waar nu dakleien op liggen met daaronder houtwerk. De draagbalken zijn nog in orde. Ook zouden er veluxen geplaatst moeten worden.