Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Aanbouw bouwen aan woning? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij aannemers uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met aannemers uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Aanbouw bouwen aan woning.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers.

Voor goede en betaalbare aannemers bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Aanbouw bouwen aan woning:

Mantelzorgwoning aanbouwen

Nieuwe aanbouw op de plaats waar de garage nu staat voor mijn schoonmoeder. De plaats is 36 vierkante meter. Bouwen van mantelzorgwoning. Mogelijkheden en materialen te bespreken met vakman. Binnen twee a drie maanden moeten de werken starten wegens verkoop van vorige woning.

Aanbouw met veel glas bouwen achterzijde huis

De aanbouw zou aan de achterzijde komen waar nu het terras ligt ongeveer 4 op 4 meter. Houten aanbouw met veel glas , een soort veranda gevoel. Met grote ramen die opengezet kunnen worden.

Garage met plat dak en section ale poort

Garage met plat dak bouwen aanbouw tegen bestaande muur. +- 5 m * 8 m met section ale poort, zijdeur en 1 raam. Verder weinig afwerking.

Nieuwe garage bouwen

Plaatsen van nieuwe garage bestaande uit betonplaten. Afmeting 10 m op 11 m .Aanbouw achteraan in de tuin.

Aanbouw in metselwerk te bouwen

Gemetselde aanbouw met veel glas. 7x9m - gelijkbloers - plat dak - Loftstijl. Met of zonder dakterras.

Gemetselde aanbouw plaatsen

Gemetselde aanbouw met veel glas laten bouwen. Achter het huis.

Serre aan te bouwen

Ik wil een serre aanbouwen van ongeveer 5x4m. Aanbouw tussen 3 muren (één zijkant slechts gedeeltelijk). Hoogte ongeveer 3m. Graag wat opties voor de opening in de achterste wand van de serre.

Aanbouw metsen met veel glas aan achterzijde huis

Gemetselde aanbouw met veel glas bouwen aan de achterzijde van het huis. Dit zou met een plat dak moeten zijn. De architect komt langs om de plannen op te maken.