Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Aanbouw bouwen aan woning? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij aannemers uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met aannemers uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Aanbouw bouwen aan woning.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers.

Voor goede en betaalbare aannemers bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Aanbouw bouwen aan woning:

Aanbouw met 1 verdieping

Wij zouden graag een aanbouw met 1 verdieping bouwen voor een leefkeuken en badkamer. Aanbouw van 6 m op 8 m. Houten aanbouw met veel glas. Plannen nog niet opgemaakt.

Aanbouw in houtskeletbouw

Nieuwe aanbouw aan te bouwen in houtskeletbouw. Kleine aanbouw volledig dicht van 3 m op 4m.

Aanbouw afbreken, fundering versteveigen en opnieuw bouwen

Er is nu een aanbouw aan de woning. Deze zakt weg. bedoeling is om de aanbow af te breken , de fundering te verstevigen of te hermaken en opnieuw te bouwen. Opnieuw te bouwen in dezelfde volume.

Aanbouw met grote glazen schuifraam

Gemetselde aanbouw met veel glas werk. Dit is achteraan het huis . Staat een muur aan de linkerzijde, tegen achtergevel aan willen bouwen, nog een muur bijbouwen en er komt een groot schuifraam. En met een plat dak. Ongeveer 5 a 6 meter verder in de lengte uitbouwen en de breedte ongeveer 5 meter.

Uitbreiding met veel glas

Gemetselde aanbouw met veel glas te laten bouwen. Uitbreiding achter het huis. Moderne look. Met schuiframen, veel glaswerk. Oppervlakte valt te zien, te bespreken.

Ruwbouw-aanbouw in ytong

Aanbouw/renovatie Wij zoeken een aannemer voor de uitvoering van volgende ruwbouw in ytong. Ruwe beschrijving werken: Nieuw te bouwen aanbouw aan bestaande woning. Drie verdiepen. Telkens 6x6. 5m Bestaande uit Y15 en Y30 blokken. Verdiepen potten en balken (20) met druklaag. Plaatsen van 2 HEB profielen in U latei (raam-overspanning 5m) Plaatsen van 2HEM profielen in de gevel , als draagconstructie voor 2de verdiep. Plaatsen van Dak +isolatie Plaatsen gevelbekleding mineraal pleister . Stedenbouwkundige aanvraag is lopende , start werken is voorzien..... Plannen en constructie details beschikbaar.

Mantelzorgwoning aanbouwen

Nieuwe aanbouw op de plaats waar de garage nu staat voor mijn schoonmoeder. De plaats is 36 vierkante meter. Bouwen van mantelzorgwoning. Mogelijkheden en materialen te bespreken met vakman. Binnen twee a drie maanden moeten de werken starten wegens verkoop van vorige woning.

Aanbouw met veel glas bouwen achterzijde huis

De aanbouw zou aan de achterzijde komen waar nu het terras ligt ongeveer 4 op 4 meter. Houten aanbouw met veel glas , een soort veranda gevoel. Met grote ramen die opengezet kunnen worden.