Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Aanbouw bouwen aan woning? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij aannemers uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met aannemers uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Aanbouw bouwen aan woning.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers.

Voor goede en betaalbare aannemers bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Aanbouw bouwen aan woning:

Dubbele garage met overdekt terras bouwen

Ik wil een garage laten bouwen van 6m op 6m. Graag 1 sectionaalpoort van 5m. Aan de achterzijde in aanbouw nog een overdekt terras van 6m breed ( breedte garage ) op 3 m diep . Aan de zijkant een grote toegangsdeur met raam. De garage met volledig plat dak dient zowel op de vloer als aan de wanden geïsoleerd te zijn. Graag in de maand maart of april. Graag ter plaatse komen kijken voor een prijsofferte op te maken. Maar hoeft niet ter plaatse te zijn.

Houten aanbouw

Houten aanbouw met veel glas bouwen.

Bouwen aanbouw

Bouwen van een aanbouw aan de zijkant - wij hebben al een voorontwerp. Gemetseld moderne stijl. Met 100 m² vergroten. Dus compleet maar zonder badkamer en keuken (staat reeds in het bestaande deel). Graag ter plaatse komen kijken voor advies-prijsofferte.

Gemetselde aanbouw met veel glas bouwen

Gemetselde aanbouw met veel glas bouwen. 3x4m

Uitbreiding houten aanbouw met veel glas

Uitbreiding van het huis: Houten aanbouw met veel glas bouwen. Andere "look", graag ter plaatse komen kijken voor een offerte. Oppervlakte uit te bouwen is ongeveer een 45 m².

Houten aanbouw met veel glas

Houten aanbouw met veel glas te bouwen. +/- 25 m²

Gemetselde aanbouw

Gemetselde aanbouw met veel glas te bouwen. Het gaat om een tussenwoning. Ter plaatse komen kijken door een aannemer. Vergunning is aangevraagd.

Gemetselde aanbouw met veel glas

Gemetselde aanbouw met veel glas bouwen. Dit is achteraan het huis, vergroten woning met ongeveer 27 m². Met plat dak. De aannemer graag ter plaatse langs komen voor de mogelijkheden en prijs te bespreken.