Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Aanbouw bouwen aan woning" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Eerder aangevraagde offertes voor Aanbouw bouwen aan woning:

Acherbouw bijbouwen

Ik zou een achterbouw willen bijzetten van 10 m op 4,5 m. Gemetselde aanbouw met veel glas . Er dient achteraan aan de keuken een grote venster uitgebroken te worden en aan te bouwen.

Afbreken aanbouw en plaatsen nieuwe

Wij hebben een aanbouw (36 m²) van eind jaren 70 waar momenteel onze wc, keuken en eetplaats is. Wij willen deze volledig laten slopen en opnieuw laten bouwen maar 2 m breder. (54 m²) Zodat we een grotere wc/douche kunnen installeren en een klein inkomhalletje kunnen zetten.

Aanbouw met 1 verdieping

Wij zouden graag een aanbouw met 1 verdieping bouwen voor een leefkeuken en badkamer. Aanbouw van 6 m op 8 m. Houten aanbouw met veel glas. Plannen nog niet opgemaakt.

Aanbouw in houtskeletbouw

Nieuwe aanbouw aan te bouwen in houtskeletbouw. Kleine aanbouw volledig dicht van 3 m op 4m.

Aanbouw afbreken, fundering versteveigen en opnieuw bouwen

Er is nu een aanbouw aan de woning. Deze zakt weg. bedoeling is om de aanbow af te breken , de fundering te verstevigen of te hermaken en opnieuw te bouwen. Opnieuw te bouwen in dezelfde volume.

Aanbouw met grote glazen schuifraam

Gemetselde aanbouw met veel glas werk. Dit is achteraan het huis . Staat een muur aan de linkerzijde, tegen achtergevel aan willen bouwen, nog een muur bijbouwen en er komt een groot schuifraam. En met een plat dak. Ongeveer 5 a 6 meter verder in de lengte uitbouwen en de breedte ongeveer 5 meter.

Uitbreiding met veel glas

Gemetselde aanbouw met veel glas te laten bouwen. Uitbreiding achter het huis. Moderne look. Met schuiframen, veel glaswerk. Oppervlakte valt te zien, te bespreken.

Ruwbouw-aanbouw in ytong

Aanbouw/renovatie Wij zoeken een aannemer voor de uitvoering van volgende ruwbouw in ytong. Ruwe beschrijving werken: Nieuw te bouwen aanbouw aan bestaande woning. Drie verdiepen. Telkens 6x6. 5m Bestaande uit Y15 en Y30 blokken. Verdiepen potten en balken (20) met druklaag. Plaatsen van 2 HEB profielen in U latei (raam-overspanning 5m) Plaatsen van 2HEM profielen in de gevel , als draagconstructie voor 2de verdiep. Plaatsen van Dak +isolatie Plaatsen gevelbekleding mineraal pleister . Stedenbouwkundige aanvraag is lopende , start werken is voorzien..... Plannen en constructie details beschikbaar.