Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Aanbouw voor keuken en andere structurele verbouwingswerken uitvoeren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Aanbouw voor keuken en andere structurele verbouwingswerken uitvoeren:

Aanbouw voor keuken en andere structurele verbouwingswerken uitvoeren

Totaalrenovatie aan het uitvoeren en hiervoor op zoek naar een aannemer. Aanbouw van de keuken te voorzien, opentrekken van bepaalde muren, deuren dichtmetselen en verplaatsen. Oppervlakte is 30 m².

Aanbouw uitbreiden en renoveren

Deze aanbouw is niet geïsoleerd en hadden wij graag heringedeeld, gemoderniseerd en aangepast. Momenteel is de toegang langs de keuken waardoor we veel plaats verliezen. Graag hadden we deze aangepast naar de traphal en ook de wc - badkamer & tuinhok aangepast gezien.

Aanbouwen 2 verdiepingen

Aanbouw van keuken, woonkamer en badkamer (3 verdiepingen), aanvraag ingediend bij gemeente, en plannen architect beschikbaar. Werken kunnen worden uitgevoerd vanaf augustus. Gelijkvloers en eerste verdieping aanbouw +5,70m Tweede verdieping: + 3,82m

Veranda aanpassen naar aanbouw

Ik zou graag de veranda bij de keuken nemen. Daar zou ik een stuk draagmuur voor moeten verwijderen, pannendak leggen, vals plafond steken en een nieuw raam steken.

Houten aanbouw aan woning realiseren

Modern gebouwd met een dak tot bijna aan de grond kwam in de keuken,. Graag zouden wij dit nu recht willen trekken met een soort van plat dak 11m breed . En buitenzijde in hout en dit tevens over het terras ook verder afwerken tot een soort van tuinkamer

Aanbouw veranda met keuken

We hebben een veranda maar willende deze opnieuw zetten. Er moet een plat dak op met lichtkoepels en hij moet breder worden We denken aan veel glas, tevens willen we in een deel van de veranda een keuken in bouwen. vloer verwarming. veel zelf doen. afbraak werkzaamheden doen we zelf. we zoeken liefst iemand die ons kan aansturen. De afbeeldingen zijn van hoe het moet worden en hoe het nu is. We willen en grote eetkamer en een keuken. als het bevalt hebben we nog een paar grote klussen in de toekomst.

Totale renovatie uitvoeren

We hebben een huis van circa 550 m². De renovatie houdt o.a. in: vernieuwen en isoleren dak, keuken openbreken, plamuren en herschilderen, nieuwe vloeren aanleggen, sanitair vervangen en badkamers (5) vernieuwen, binnenzwembad renoveren, trappen vernieuwen, nieuwe aanbouw, trapzolder maken en zolder inrichten.

Timmer- en schrijnwerken aan woning uitvoeren in kader van renovatie

AANBOUW AAN LIVING : 180 lang x 100 breed x 314 totale hoogte plafondhoogte: 289 cm platformhoogte: 299 cm Buitenbekleding: verticale bebording in cederplanken of gelijkwaardig. Geen kantvoegen, onbehandeld. Spijkerflensdeken Rockwool 10 cm tussen de wand stijlen en platform roostering. Toezichtluiken: 2 stuks (75 x 75cm) Onderkant luiken op 210 cm hoogte. Planken luiken lopen door met planken wand. TUINBERGING: Leveren en plaatsen inklapbare zoldertrap. LIVING (buitenkant): Stuk aangetaste bodembalk vernieuwen. Nieuwe balk behandelen tegen vocht. Maten: 269 lang x 8 dik x 23 breed. Ter plaatse zijn schoren aanwezig. KEUKEN: Wand aanbrengen aan aanrecht in MDF 18 mm Maten: 96,6 breed x 120 hoog x 6 dik Het aanrechtblad inwerken in wand Dus verschillende werken voor een professionele schrijnwerker.