Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Aanbouw in ytong plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Aanbouw in ytong plaatsen:

Aanbouw in ytong plaatsen

Wij plannen een aanbouw aan onze woning in Ytong van 3,30x2,60 en 3,00hoog met een plat dak. Ook elektriciteit, groot raam, buitendeur en dergelijke te voorzien in de aanbouw.

Aanbouw in ytong realiseren

Wij zijn onze woning aan het verbouwen. De achterbouw is al weg, de plateau ligt klaar sinds maart. De afmetingen zijn +/- 20m x 6m met leefruimte, badkamer, toilet en wasruimte. De bouwvergunning is in orde. Voor dringende uitvoering.

Ruwbouw-aanbouw in ytong

Aanbouw/renovatie Wij zoeken een aannemer voor de uitvoering van volgende ruwbouw in ytong. Ruwe beschrijving werken: Nieuw te bouwen aanbouw aan bestaande woning. Drie verdiepen. Telkens 6x6. 5m Bestaande uit Y15 en Y30 blokken. Verdiepen potten en balken (20) met druklaag. Plaatsen van 2 HEB profielen in U latei (raam-overspanning 5m) Plaatsen van 2HEM profielen in de gevel , als draagconstructie voor 2de verdiep. Plaatsen van Dak +isolatie Plaatsen gevelbekleding mineraal pleister . Stedenbouwkundige aanvraag is lopende , start werken is voorzien..... Plannen en constructie details beschikbaar.

Aanbouw in ytong

Wij zouden een aanbouw willen plaatsen aan ons bestaande woning, ongeveer 40 m². Daarvoor zijn we enkele denkpistes aan het verkennen en één van die denkpistes is een aanbouw in Ytong. Concreet zou onze aanbouw er als volgt uitzien: ongeveer 6,5 m breed en 7 m lang. De vorm is simpel: een rechthoek. Het meest complexe punt - volgens onze beknopte kennis - is het feit dat aangezien het een uitbreiding is van de bestaande woning, deze aanbouw aan de bestaande woning moet worden gekoppeld. Ons huis is een bel-etage uit de jaren het mogelijk om eens een ruwe schatting in een offerte te geven voor deze aanbouw?

Nieuwbouw garage + renovatie huis

Garage: - afbraak garage en aanbouw -uitbreken koer + vernieuwen afvoeren - nieuwbouw garage en atelier (ytong) + nutsvoorzieningen - regenput - warmtepomp ? - aanleg oprit - crepi nieuwbouw Huis: -gevelisolatie en crepi -vervangen ramen benedenverdieping (+garage en atelier) -rolluiken gelijkvloers en bovenverdieping -isoleren en afwerking zolder -vloeren van keldertje + behandeling vocht Foto's ter beschikbaar

Aanbouw aan bestaande woning

Het aanbouwen van een uitbreiding van onze vrijstaande woning . Afmetingen aanbouw zijn +/- 6. 80x6. 50m. De aanvraag voor uitbreiding van de verkavelingsvergunning is reeds goedgekeurd en we hebben de plannen door onze architekt laten ontwerpen . We willen een aanbouw met een volwaardige , waterdichte kelder met betonnen trap . Een gelijkvloers met één grote ruimte en slechts één binnenmuur als afscheiding van de trap naar eerste verdieping . Op de eerste verdieping komt één grote kamer en een uitbreiding van de bestaande badkamer en een uitbreiding van een slaapkamer . Daarboven komt er een opbergzolder en een eenvoudig zadeldak met pannen op dezelfde hoogte als de bestaande woning . De aanbouw zal met ytong blokken +een gevelsteen Van de Zande Barok worden opgetrokken met de nodige

Afbraak koterij + aanbouw bergruimte

Momenteel is er een washok in ytong aangebouwd. Ik wil hieraan een berging maken voor werk- en tuingerief. breedte 2,9m; lengte 4,5-5m. met plat dak dat moet aansluiten bij het eerste. Ik heb min of meer een idee wat ik wil, maar verwacht toch dat een vakman een en ander beter weet.

ben opzoek naar een architect voor een ...

ben opzoek naar een architect voor een renovatie/aanbouw van bijhuis +/- 40m² in ytong met vlakdak.