Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Aanbouw zetten" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Aanbouw zetten:

Aanbouw zetten

Aanbouw nieuwe master slaapkamer met aansluitend badkamer. Serre en garage opnieuw bouwen. Metselwerk. Oppervlakte aanbouw: 100 m². Geen architect nodig.

Aanbouw plaatsen

Aanbouw zetten van 6m breed en 4m diep met een hoogte van 2,5m.

Woning renoveren en aanbouw in houtskelet zetten

Woning volledig verbouwen en ook een aanbouw te plaatsen. De aanbouw moet men in houtskelet zetten.

Aanbouw zetten

Bij een renovatie hebben een aanbouw die volledig dient gebouwen te worden. Aanbouw met zoldering open in nok. Plan van architect ter beschikking. Offerte op te maken samen met architect.

Aanbouw veranda met keuken

We hebben een veranda maar willende deze opnieuw zetten. Er moet een plat dak op met lichtkoepels en hij moet breder worden We denken aan veel glas, tevens willen we in een deel van de veranda een keuken in bouwen. vloer verwarming. veel zelf doen. afbraak werkzaamheden doen we zelf. we zoeken liefst iemand die ons kan aansturen. De afbeeldingen zijn van hoe het moet worden en hoe het nu is. We willen en grote eetkamer en een keuken. als het bevalt hebben we nog een paar grote klussen in de toekomst.

Plaatsen aanbouw

Ik wil een aanbouw laten zetten op korte termijn. Ongeveer 24 m². Fundering, grondplaat, isolatie, muren.

Afbreken aanbouw en plaatsen nieuwe

Wij hebben een aanbouw (36 m²) van eind jaren 70 waar momenteel onze wc, keuken en eetplaats is. Wij willen deze volledig laten slopen en opnieuw laten bouwen maar 2 m breder. (54 m²) Zodat we een grotere wc/douche kunnen installeren en een klein inkomhalletje kunnen zetten.

Beton storten

Ik ga een aanbouw zetten waaronder een vloerplaat moet komen uit gepolierd beton. De vloerplaat kan buiten gegoten worden en bevat een oppervlakte van 30m² (6m breed op 5 diep). Bekisting, plastic folie, vloerisolatie & wapening kan ik zelf aanbrengen. De volledige oppervlakte zal ik ook afgraven en gelijk zetten. Ik kan indien gewenst ook uiteraard zelf helpen om de kosten te drukken.