Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Achterbouw aanbouwen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Achterbouw aanbouwen:

Achterbouw aanbouwen

Wij willen een achterbouw aanbouwen aan ons kantoor te Bertem ( 4,5m diep en 11m breed ). Een deel van de bestaande achtergevel moet afgebroken worden om zo ruimtes te laten doorlopen in de nieuwe achterbouw. De inrichting is beperkt tot 2-4 ruimtes en in de gevel zouden veel raampartijen verwerkt worden. Plan beschikbaar op aanvraag.

Verbouwing achterbouw

We hebben een jaar geleden een bel-étage gekocht en zouden deze willen uitbreiden. Op het 1ste verdiep zouden we een dakterras willen aanbouwen van 24m². Op gelijkvloers zouden we onder het dakterras de garage willen uitbouwen. De bouw zou winddicht moeten zijn, muren bezet, plafond schilderklaar en vloer tegelklaar.

Aanbouw van 35m² aan bestaande woning

De achterbouw van mijn bestaande woning ga ik renoveren. Nu is hier oa een keuken en badkamer in verwerkt. Deze ga ik ombouwen een nieuwe badkamer wordt gemaakt. Aan de bestaande woning en achterbouw ga ik ongeveer 35m² aanbouwen voor een nieuwe keuken. Hiervoor zoek ik een metser die de fundering en ruwbouw kan voorzien. Start van de ruwbouw is voorzien in voorjaar 2014.

Wij wensen onze achterbouw volledig te ...

Wij wensen onze achterbouw volledig te renoveren. Het is een huis van 1960 met allemaal verschillende aanbouwen. Deze moeten afgebroken worden. Van de bestaande keuken willen we een ruimere keuken maken. De nieuwe ruimte is 5.75l en 4.21b. Het plan van de architect kan doorgemaild worden. De doorgang van het bureel naar de keuken moet opengemaakt worden. De bestaande achtergevel van de keuken moet verwijderd worden en +/- 1 meter verder gezet worden. Het plat dak van de keuken moet volledig gerenoveerd worden. De berging heeft nu een buitendeur, maar deze moet verwijderd worden. Die deur zou dan een binnendeur van de keuken moeten worden. De gevelstenen van de berging moeten ook bijgeplaatst worden.

We zouden graag een veranda aanbouwen, ...

We zouden graag een veranda aanbouwen, deze zal zich situeren tussen een keuken in achterbouw en de scheidingsmuur met de buurman. Oppervlakte= 2.6*4.4= 11,5m² (+/-) Hoogte achterbouw= 2.5m

plan tekenen voor: Aanbouwen van ...

plan tekenen voor: Aanbouwen van achterbouw met platdak in houtskeletbouw 9 x 12 meter plan teken voor bijgebouw aanvragen van bouwvergunning De uitvoering gebeurd door mijn broer die aannemer is

Achterbouw aanbouwen. Achter onze ...

Achterbouw aanbouwen. Achter onze woning zouden we graag een achterbouw zetten van 5m op 5 m. De constructie zou op een half verdiep moeten komen. Onze living ligt ietsje hoger dan het straatniveau.

wij hebben een achterbouw dat ...

wij hebben een achterbouw dat gerenoveerd of afgebroken dient te worden omdat alle voorzieningen zeer ouderwets zijn en er vocht in de muren zit. we zouden dit willen integreren met de rest van het huis en eventueel een veranda aanbouwen