Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Achterbouw in houtskelet zetten" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Achterbouw in houtskelet zetten:

Achterbouw in houtskelet zetten

Ik wens een achterbouw te laten slopen en heropbouwen in houtskeletbouw. Het gaat over een achterbouw van 7m2. Fundering, vloerisolatie & afwerking is aanwezig buiten 1,5m2. Nieuwe wand te bouwen van 9m2. Schuifraam nieuwe wand 4,8m2 Nieuw dak van 7 m2. Muurkappen te verhogen en te vervangen. Daarnaast nieuw schuifraam in bestaande muur te plaatsen. Opening te vergroten en raam van 6,5m2 te plaatsen. Plaatsen nieuw toilet, renovatie keuken en badkamer.

Achterbouw in houtskelet zetten

We willen een slaapkamer bijbouwen van ongeveer 12 vierkante meter bovenop het gelijkvloers. Met daarboven een terras bereikbaar vanaf het 2 verdiep.

Ruwbouw en dakwerken uitvoeren

In een rijwoning moet de hele achterbouw en een schouw afgebroken worden. De tuin, die op een hoogte van 1. 70 m t.o.v. het gelijkvloers ligt, moet uitgegraven worden. De achterbouw moet opnieuw gebouwd worden, met een lichtstraat aanwezig en er bovenop een badkamer in houtskelet. Plannen van de architect aanwezig.

Bouwen achterbouw in houtskelet

We zoeken een aannemer voor houtskeletbouw, het betreft een klassieke achterbouw van zo een 50 vierkante meter met badkamer bovenop. We starten graag in november. Alle technische gegevens vind je terug in bijlagen.

Achterbouw in houtskelet

Het gaat om een gesloten bebouwing. De achterbouw zit tussen 2 andere huizen. Het is een gelijkvloers van 9m lang en 5m breed met daar bovenop een gedeelte van 9m lang en 2. 5m breed.

Renovatie houtskelet

De woning is van 1958 en zoals toen traditie bestaat deze woning uit een hoofdgebouw en een achterbouw. Nu is er in het hoofdgebouw de eetkamer, living en hal die naar de bovenverdieping gaat. De achterbouw bestaat uit de keuken en badkamer. De plannen zijn om de achterbouw volledig af te breken en deze terug op te trekken met houtskelet. Deze zou dan zo'n 60m² worden met hierin de keuken, berging, douche met wc en een sas. In het hoofdgebouw zou dan vooraan de badkamer komen met erachter het salon. Op de achterbouw komt er geen verdieping op. Dus eigenlijk wordt de volledige beneden vernieuwd(elektriciteit, sanitair, verwarming) maar de bovenverdieping (3 slaapkamers + zolder) zouden we willen laten zoals het is. Ook zitten we nu met een "oudere" stookoliebrander

Verbouwing achterbouw houtskelet

Een klant van mij wil graag een uitbreiding van zijn woning doen in skeletbouw. Het gaat over de 1ste verdieping achteraan het huis, in het verlengde van het zadeldak aan de voorkant. Het plat dak is constructief reeds voorzien op een uitbreiding. Om een eerste schatting van de kosten te maken, had ik graag een idee van prijs per m² gekregen, aanbouw vanuit zadeldak, dus 3 zijden. Graag prijs casco en ook prijs afgewerkt met isolatie. Het gaat over een ruimte van 4,5 x 5m met 2 ramen en plat dak.

Verbouwing houtskelet

Er dient een verdieping bovenop de huidige verdieping geplaatst te worden en aan de achterbouw dient een badkamer bij gebouwd te worden. Binnenin dient de afwerking te gebeuren.