Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Achterbouw realiseren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Achterbouw realiseren:

Achterbouw realiseren

Realisatie van een achterbouw aan ons rijhuis. oppervlakte gelijkvloers: 32m² met achteraan schuifraam en koepel(s) in het dak. verdiep bovenop: 8m² met 1 raam uitkijkend op tuin. In bezit van plan. Vloerplaat reeds gegoten.

Aanbouw in ytong realiseren

Wij zijn onze woning aan het verbouwen. De achterbouw is al weg, de plateau ligt klaar sinds maart. De afmetingen zijn +/- 20m x 6m met leefruimte, badkamer, toilet en wasruimte. De bouwvergunning is in orde. Voor dringende uitvoering.

Bestaande aanbouw renoveren

We willen onze keuken op het gelijkvloers veranderen: de huidige achterbouw wordt verwijderd en er komt een glazen wand met schuifdeur zodat we vanuit de keuken direct in de tuin kunnen. Om dat te realiseren moeten naast de bestaande buitenmuur ook een tweetal binnenmuren verwijderd worden zodat een open doorgang ontstaat. De werken omvatten - verwijdering van huidige achterbouw in de tuin - uitbreken van buitenmuur en plaatsing van glazen wand + schuifdeur - plaatsing van glazen overspanning (zijkant: ong 6m²) - openmaken (en ondersteunen) van een dragende binnenmuur - verwijderen van een niet dragende binnenmuur - het uitbreken van de huidige plafonds en vervanging nieuwe plafonds in gipsplaat - het uitbreken van de bestaande tegelvloer en vervanging door een nieuwe vloer

Houten aanbouw

Wij hebben zopas een vrijstaande woning gekocht. Momenteel heeft dit huis een kleine achterbouw. De staat van deze achterbouw is zeer slecht. Daarom zouden we dit graag volledig willen afbreken, en een nieuwe uitbouw plaatsen. Heel het huis is toe aan een grondige renovatie. We gaan dan ook zoveel mogelijk zelf doen. Voor deze ruwbouw zouden we ook zoveel mogelijk zelf willen doen voor zover dit mogelijk is. Jullie concept spreekt ons erg aan om deze uitbouw te realiseren, we zijn echter nog benieuwd hoe budget-vriendelijk het is. Het is enkel gelijkvloers. Het is een zone-vreemde woning.

Aanbouw 30 m²

Bestaande woning met achterbouw waar keuken en badkamer is ondergebracht, diepte 7 meter en breedte 3,5 meter, hoogte 2,5 meter met zadeldak. Bedoeling is om over een diepte van 5 meter een aanbouw van 5 meter op breedte van 6 meter aan te bouwen.Nu staat er in in de achterbouw 2 ramen en deur, die wordt vervangen door poutrel die open ruimte maakt naar aanbouw. Werken die we willen laten uitvoeren, poutrel steken en volledige aanbouw realiseren tot chape, kunnen zelf leidingen voor verwarming,electriciteit leggen. Voorziening van dubbele deur naar tuin op breedte van 6 meter,andere kant 2 vaste ramen en 1 deur verdeeld over 5 meter.

Renovatie & Bijbouw

Graag hadden wij gratis offertes te ontvangen voor het realiseren van een achterbouw (nieuwbouw) om daarin een keuken, berging, wc en badkamer te installeren.

Verbouwing bestaande woning

Achterbouw afbreken en vervangen door nieuw gedeelte. Binnenruimtes aanpassen aan huidige wensen door ytong wanden te plaatsen en enkele deuropeningen te realiseren ... grondige verbouwing volgens plan

volledige afbraak van achterbouw (45m²) ...

volledige afbraak van achterbouw (45m²) en te voorzien van nieuwe fundering + nieuw bouwen van living/keuken/bureel (100m²)met plat dak. Buiten een regenwaterput 5000liter, drainagebekken en terras te voorzien. Dringend op zoek naar eerlijke aannemer die de ruwbouwwerken kan realiseren voor eind september 2010;