Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Achterbouw renoveren? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij aannemers uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met aannemers uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Achterbouw renoveren.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers.

Voor goede en betaalbare aannemers bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Achterbouw renoveren:

Verbouwing keuken en bijbouwen achterbouw

Ik wil graag mijn keuken verbouwen en deze integreren in de nieuwe veranda. De oude veranda dient afgebroken te worden. Ook verwijderen en/of renoveren van de achterbouw. Verder renoveren van de badkamer, bijbouwen van een achterbouw met de bedoeling een extra kamer met dressing en badkamer te maken.

Woning renoveren

Renovatie: -een quasi volledige vernieuwing van de elektriciteit; -plaatsen van centrale verwarming (gascondensatie HR-ketel) ook voor water; -vernieuwing van de vloer. Op latere termijn wensen we nog een meer uitgebreide verbouwing uit te voeren (volledig vernieuwde achterbouw met verdieping).

Betonnen onderkant van achterbouw renoveren

Herstellen zwevend achterbouw dat is ingericht als toiletruimte. De onderkant (beton) begint af te brokkelen. Beton moet hersteld of gerenoveerd worden.

Achterbouw renoveren

Ik zou de achterbouw van mijn huis opnieuw willen zetten met een groter volume. Momenteel is de achterbouw 8m op 3,5m (zie bijlage 'huidig plan huis'), dit zou ik willen uitbreiden met een extra zitruimte (zij bijlage 'plan huis'). De volledige buitenmuren, ramen, dorpels en betonplaat (plat dak) zouden opnieuw geplaatst moeten worden inclusief nieuwe fundering.

Fundering te leggen op gelijkvloers en achterbouw

Wij zijn ons huis aan het renoveren en kwamen erachter dat ons huis nog op de zavel ligt. In totaal is er een goede 65m² waar er beton gestort moet worden, isolatie leggen en chape gestort moet worden. Voor de werken willen we de zavel zelf afgraven. Maar de rest willen we door een bedrijf laten doen.

Achterbouw renoveren

Acherbouw renoveren: - achtergevel hermetsen + isoleren - achtergevel afwerken: sidings/cederhout/gevelsteen - huidig schuin dak met golfplaten vervangen: roofing + isolatie - vloer 10m2 10cm verhogen: isolatieplaten + chape

Renovatie achterbouw

Achterbouw renoveren. Wegkappen van binnenmuren en petrellen steken. Leggen van vloer met vloerverwarming( +verwarmingsketel) en polybeton. Isoleren en afkasten van buitenmuren. Plaatsen van plat dak Lichtstraat in dak Plaatsen van ramen naar tuin Voorzien van afvoerleidingen en elektriciteitsleidingen.

Aanbouw aan woning

Wij hebben een te renoveren woning gekocht te Duffel. Nu voor de aanbouw van de achterbouw en het plaatsen van poutrels zijn wij nog op zoek naar een aannemer. Graag hadden wij met jullie een afspraak gemaakt voor een offerte.