Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Achterbouw uitbreiden" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Achterbouw uitbreiden:

Achterbouw uitbreiden

Bestaande achterbouw die zich enkel op de linkse perceelgrens bevind uitbreiden over de gehele breedte van het huis. 17m² bijbouwen.

Ruwbouwwerken uitvoeren

Wij hadden graag onze woning verbouwd en zijn daarom op zoek naar een aannemer die de ruwbouwwerken op zich kan nemen. In de eerste fase zou de achterbouw een nieuw plat dak en nieuwe ramen nodig hebben als ook degelijke isolatie. Aansluitend of gelijktijdig is het de bedoeling het woonhuis vooraan 1 verdieping op te hogen waarbij een nieuw puntdak en dakkapellen zouden moeten worden voorzien. Ook daar is het de bedoeling te isoleren en het pand van nieuwe ramen te voorzien. In een latere fase (lees, wanneer we wat gespaard hebben) zouden we nog een stuk uitbreiden achter onze garage, maar dat is momenteel nog geen noodzaak.

Achterbouw renoveren

Ik zou de achterbouw van mijn huis opnieuw willen zetten met een groter volume. Momenteel is de achterbouw 8m op 3,5m (zie bijlage 'huidig plan huis'), dit zou ik willen uitbreiden met een extra zitruimte (zij bijlage 'plan huis'). De volledige buitenmuren, ramen, dorpels en betonplaat (plat dak) zouden opnieuw geplaatst moeten worden inclusief nieuwe fundering.

Achterbouw renoveren en uitbreiden

Ik zou graag de achterbouw (momenteel opslagruimte) totaal renoveren en er een appartementje van laten maken en deels uitbreiden in de tuin. Ook ramen en deuren wisselen (een raam zou een deur moeten worden) en een buitentrap naar de eerste verdieping. Ook zou ik dan graag informatie krijgen met bouwvergunningen e.d.

Uitbreiding woning met achterbouw

Op zoek naar een aannemer: Ik wil mijn woning laten uitbreiden met een achterbouw waarbij de huidige woonst verbonden wordt met de achterliggende 'koterij' (deze laatste uiteraard te renoveren). Een deel van achtergevel dient ook weggehaald te worden om nieuwe gedeelte te kunnen bereiken; hierin zouden leefkeuken, sanitair & doucheruimte moeten terechtkomen. Bij voorkeur tracht ik onder 40 m² te blijven zodat architect niet verplicht is.

Verbouwing achterbouw

We hebben een jaar geleden een bel-étage gekocht en zouden deze willen uitbreiden. Op het 1ste verdiep zouden we een dakterras willen aanbouwen van 24m². Op gelijkvloers zouden we onder het dakterras de garage willen uitbouwen. De bouw zou winddicht moeten zijn, muren bezet, plafond schilderklaar en vloer tegelklaar.

Verbouwing achterbouw

Uitbreiden achterbouw, ruwbouw, electra, water, riolering,

Woning verbouwen en achterbouw zetten

De werken omvatten het afbreken van een keuken, berging en schuur. Heropbouw en uitbreiding van keuken met berging en toilet, leefruimte met zicht op de tuin. De woning is 14m lang en dient uitgebreid te worden tot 18 à 20m (afhankelijk van goedkeuring) de breedte van de woning is 5. 20 en maakt een insprong van 2. 20m op 8. 20. We zouden graag de woning over de volle lengte uitbreiden tot 5. 20m