Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Achterbouw voorzien" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Achterbouw voorzien:

Achterbouw voorzien

Bestaande veranda en keuken vervangen door achterbouw. Huis uitbreiden door buitenberging te integreren.

Ruwbouwwerken uitvoeren

Wij hadden graag onze woning verbouwd en zijn daarom op zoek naar een aannemer die de ruwbouwwerken op zich kan nemen. In de eerste fase zou de achterbouw een nieuw plat dak en nieuwe ramen nodig hebben als ook degelijke isolatie. Aansluitend of gelijktijdig is het de bedoeling het woonhuis vooraan 1 verdieping op te hogen waarbij een nieuw puntdak en dakkapellen zouden moeten worden voorzien. Ook daar is het de bedoeling te isoleren en het pand van nieuwe ramen te voorzien. In een latere fase (lees, wanneer we wat gespaard hebben) zouden we nog een stuk uitbreiden achter onze garage, maar dat is momenteel nog geen noodzaak.

Verbouwing woning: diverse werken eventueel in fasen

1° Bovenverdieping onder dak: drie slaapkamers + toilet nieuwe vloer (nu is er tapijt op shape); 1 kamer vergroten door uitbouw onder dak; 1 kamer latjes uitbouw vervangen door gyproc; badkamer (gemetste inloopdouche, geen WC, bestaande bad en kranen te hergebruiken, 2 nieuwe lavabo's + kasten) creëren boven door uitbouw dak; doorgang master bedroom naar zolderruimte van de achterbouw voor dressing, vloer plaatsen in zolderruimte + gyproc afwerking + electriciteit voorzien 2° Living: vloer (parket) en plafond vernieuwen + stopcontacten + afbouw rond inbouwhaard 3° Badkamerruimte gelijkvloers open maken (gyprocwand afbreken) en verbinden met keuken; keuken herinstalleren met bestaande toestellen; nieuwe kasten + aanrecht; vloer aanpassen 4° Tweede toilet (hergebruiken)

Hangende balkons plaatsen

Wij (eigenaars van herenhuis) zijn op zoek naar hangend balkon met brandladder gecombineerd voor achterbouw voor 1e 2e en 3e verdieping. Bedoeling is om 3 terrassen te hebben van +- 80cm x 200cm per terras (schatting, in functie van uw mogelijkheden), waarbij de functie van brandladder aan de terrassen gekoppeld is. Op dit ogenblik is er niets voorzien. Op die manier willen we veiligheid koppelen aan de optie van een terrasje per niveau.

Achterbouw plaatsen

Mijn vrouw is onlangs gestart met een pedicure praktijk en deze praktijk willen wij nu onderbrengen in onze garage. Wij willen hiernaast ook graag een achterbouw zetten van 4 m x 5 m die zal functioneren als bergruimte en bureel. Hier moet elektriciteit, verwarming, chape,een vloer, plamuursel en een nieuwe deuropening tussen garage en bijbouw worden voorzien. Ook moet er een gyproc scheidingswand van 5.4 op 2.4 m met een deuropening komen. Tot slotte moeten er ook ingebouwde kasten gemaakt worden voor in de praktijkruimte.

Totaalrenovatie uitvoeren van bijgebouw

Het gaat over een bijbouw , deze bijbouw van ong 4 M bij 10M met plat dak staat gebouwd tegen een woning van 200 jaar oud die valt onder beschermd dorpszicht . De achterbouw valt niet onder deze regel en is van ergens jaren eind 80 /begin 90 neergezet en door de jaren door verschillende hier en daar wat opgelapt . Wij willen deze achterbouw niet afbreken maar volledig strippen en voorzien van een degelijke isolatie nieuwe chape en vloeren nieuwe ramen (stalen ramen ,moeten niet in de prijs maak ik zelf en plaats ikzelf wel alle voorbereidingen en afwerking nadien voor aannemer) nieuwe gevelsteen , nieuw dak in epdm , nieuwe leidingen en afvoeren toilet badkamer en derg. ,nieuwe septische put naar buiten trekken zit nu onder aanbouw. Nieuwe verwarmingsketel voor mazout.

Plaatsen achterbouw

Burgerwoning, bouwjaar 1931 Achterbouw -gelijkvloers: 7,65m diep en 6,10m breed. -1e verdiep: 4m diep en 6,10m breed. Alle nodige fundamentele werken uitvoeren. (Zelf zullen we alles afwerken. Voorzie dus geen ramen, bezetting, loodgieterij, elektriciteit, vloeren. We breken zelf alles af en voorzien de oppervlakte klaar om op te bouwen.

Renovatie achterbouw

Achterbouw renoveren. Wegkappen van binnenmuren en petrellen steken. Leggen van vloer met vloerverwarming( +verwarmingsketel) en polybeton. Isoleren en afkasten van buitenmuren. Plaatsen van plat dak Lichtstraat in dak Plaatsen van ramen naar tuin Voorzien van afvoerleidingen en elektriciteitsleidingen.