Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Afbraak bestaande achterbouw en ruwbouw zetten" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Afbraak bestaande achterbouw en ruwbouw zetten:

Afbraak bestaande achterbouw en ruwbouw zetten

Bestaande achterbouw afbreken. En ruwbouw zetten van ongeveer 50 m². De achterbouw is gemakkelijk te bereiken. We hebben een oprit van 1,5 meter breed die rechtstreeks naar achter loopt.

Afbreken aanbouw en opnieuw heropbouwen

Grondige verbouwing bestaande woning Beperkte aanpassingen aan huidige woning (1956), afbraak achterbouw en stallingen, nieuwe aanbouw in kalkzandsteen met (prefab)kelder, en bruto vloeropp van ca. 160 m² (gelijkvloers + kleiner deel 1e verdieping).

Afbreken achterbouw en terug heropbouwen van een nieuwe

het gaat hier over een afbraak van aan het huis van oude aangebouwde coterie dat nu een keuken is een badkamertje en een washok is de bedoeling is alles afbreken en terug opbouwen naar onze wensen van tegen het huis de keuken daar achter de badkamer en een slaapkamer alles is dan gelijkvloers zie bij gaande foto's en plannetje dat ik heb getekend ( ik zelf en mijn zonen zijn bereid mee te helpen bij afbraak en weder opbouw )

Verbouwing + renovatie deel van de woning

Achterbouw waar op heden keuken en wasplaats + toilet is zou moeten herbouwd worden, hoger platform, nieuwe open keuken, muur tussen keuken en living moet er uit, ramen achteraan moeten vervangen worden door groot doorlopend (schuif) raam dat doorloopt tot in de nieuwe achterbouw. Toilet in achterbouw moet verplaats worden naar ruimte onder de trap. Badkamer 1e verdieping dient volledig vernieuwd te worden, op heden staat daar een vergruizertoilet maar dient een gewoon toilet te worden met inloopdouche etc. Dak boven dak constructie + afbraak schouwschachten die langs beide zijden van de woning lopen. Grote inbouwhaard in de living dient er wel te komen. Op heden oude verwarmingen met grote buizen, dient te worden upgedate.

Draagmuur verwijderen en poutrel plaatsen

Wij willen een opening maken tussen woonkamer en keuken en hiervoor moet een muur van max 2m50 lengte en 12cm dikte afgebroken worden. 2de werk is achtergevel waar nu een grote raam(1m80 breed en 2m breed) is en verbonden met achterbouw een opening maken om leefruimte groter te maken. Deze muur is 20cm dik. Eventueel ook afwerken maar moet niet. Belangrijkste is correcte afbraak en ondersteuning met poutrel indien nodig.

Diverse renovatiewerken uit te voeren

Renovatiewerken: Ruwbouw werken renovatie: afbraak achterbouw, structurele werken : gevel opvangen met stalen ligger + uitbouw met stalen liggers in uitkraging; Riolering: opvissen bestaande riolering+plaatsen regenwaterput;openingen maken voor vide. Beperkt metselwerken. Vloerisolatie + chape +/- 100 m²,binnenisolatie met voorzetwand.

Renovatie van achterbouw

Project renovatie achterbouw: afbraak bestaande oude keuken en badkamer, afbraak bestaande tussenmuren en aanleg nieuwe tussenmuren, realisatie nieuwe badkamer en tweede toilet, nieuwe keuken, vloeren, plafonds, schuifdeuren, verwarming en verluchting... De buitendeuren en ramen zijn vroeger al vernieuwd, hier geen veranderingen. Vermoedelijk ook nodig om nieuwe septische put en nodige riolering te plaatsen. Tevens vernieuwing elektriciteit. Graag uitgebreide kostprijsberekening, en advies nood bouwaanvragen. Graag firma die volledig project kan verwezenlijken.

Heropbouw achterbouw

Het betreft de afbraak van de huidige achterbouw waar momenteel de badkamer is. Oppervlakte +-8m2. Alsook de afbraak van een houten hutje met een oppervlakte van +-6m2. Na afbraak, heropbouw van bijgebouw met installatie van nieuwe badkamer. Ook andere werken dienen te gebeuren: - dakgoot voorkant woning herstellen - aanpassingen keuken en elektriciteit - aanleggen gasleiding en rookkanaal in schoorsteen voor verwarming