Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Afbraak dak en metselen van muur" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Afbraak dak en metselen van muur:

Afbraak dak en metselen van muur

Ik zoek iemand om een dak af te breken Daarnaast wil ik ook een muur laten metsen en een platte dak bouwen. - Afbraak van een dak (zie foto's) +/- 28m2 - Metsen van 16m2 met 14cm snelbouw - Platte dak van 20m² bouwen (simpel, geen isolatie nodig en een laag van epdm is genoeg) + regenwater afvoer aan bestaande afvoer verbinden.

verbouwing in de woonkamer uitvoeren

Kleine bouw ingreep laten uitvoeren in de woonkamer. de schouw in de woonkamer zou ik graag gedeeltelijk weg hebben en te vervangen door een betonnen sleuf. De rest van de schouw op het 1e verdiep tot zolder (dak) moet blijven!). Afbraak is voor mij.

Aanbouw veranda met keuken

We hebben een veranda maar willende deze opnieuw zetten. Er moet een plat dak op met lichtkoepels en hij moet breder worden We denken aan veel glas, tevens willen we in een deel van de veranda een keuken in bouwen. vloer verwarming. veel zelf doen. afbraak werkzaamheden doen we zelf. we zoeken liefst iemand die ons kan aansturen. De afbeeldingen zijn van hoe het moet worden en hoe het nu is. We willen en grote eetkamer en een keuken. als het bevalt hebben we nog een paar grote klussen in de toekomst.

Verbouwing + renovatie deel van de woning

Achterbouw waar op heden keuken en wasplaats + toilet is zou moeten herbouwd worden, hoger platform, nieuwe open keuken, muur tussen keuken en living moet er uit, ramen achteraan moeten vervangen worden door groot doorlopend (schuif) raam dat doorloopt tot in de nieuwe achterbouw. Toilet in achterbouw moet verplaats worden naar ruimte onder de trap. Badkamer 1e verdieping dient volledig vernieuwd te worden, op heden staat daar een vergruizertoilet maar dient een gewoon toilet te worden met inloopdouche etc. Dak boven dak constructie + afbraak schouwschachten die langs beide zijden van de woning lopen. Grote inbouwhaard in de living dient er wel te komen. Op heden oude verwarmingen met grote buizen, dient te worden upgedate.

Schouwen afbreken en andere renovatiewerken

Afbraak van 7 schouwen. Incl. afbraak van de schouwmantels tot tegen plafond. Afsluiten gasleidingen met beveiligde stop , enkele gasleiding volledig verwijderen. Plaatsen van stelling op achterdak voor afbraak kanalen. Dubbele Eternit /asbest kanalen buiten op dak verwijderen, eveneens gemetste stenen schouw. Dichtmaken opening dan en roofing rondom branden.

Herstellingswerken na instorting gebouw

Herstellingswerken aan achtergevel (afbraak en heropbouw ruimte), plat dak, tuinmuur, lichtkoepel, tuinmuren, tuinomheining,...Herstellingswerken na schade door buren.(Gebouw ingestort ) Oppervlakte te herstellen 10 m². Platte daken tss 20 en 30 m². Tuinomheining was een kastanje houten omheining.

Afbraak veranda 1e verdiep Bel-Etage woning

Afbraak bestaande veranda 32m² - schuiframen - dak - vloer

Schouw afbreken

Graag vakman voor het stutten van een schouw (1 verdiep, net onder zolder). De onderkant (2 verdiepen daaronder) van de schouw werd reeds in het verleden weggenomen. Het stuk boven de zolder en het dak moeten blijven staan (gezamenlijke schouw met buren), dit is ongeveer 1,5 meter lang. De verdere afbraak van de schouw wil ik, indien mogelijk, zelf doen, maar ik zoek in de eerste plaats iemand die de bovenkant van de schouw kan stutten.