Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Afbraakwerken uitvoeren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Afbraakwerken uitvoeren:

Afbraakwerken uitvoeren

offerte voor afbraakwerken renovatieproject, toegang vanaf 19/11 15u verwijderen en afvoeren: - sierboog en ornamenten - raam en ondermuur (binnen) - muur met deurgat (niet dragend) - vloerplinten - hobbel van 3 tegels - muurtegels (beperkte opp) indien mogelijk: - zagen trapgat - zagen deurgat in draagmuur (linteel plaatsen)

Afbraakwerken uitvoeren

Volledige afbraak van woonhuis met kotterijen - wegvoeren puinafval Hooizolder (foto) is reeds afgebroken

Afbraakwerken, metalen trap plaatsen en tegelwerken uitvoeren

Uitbreken schouw in de keuken en draagmuur tussen keuken en living. De draagmuur van 2x2 vervangen door een poutrel. Uitbreiding aanbouwterras. Stadswoning met terras uitbreiden met 1m en een metalen trap plaatsen. De vloer van de keuken en de hal betegelen 15 m².

Offerte voor herstelling scheur binnenmuur

Bij afbraakwerken van de Kantfabriek in Vilvoorde is er een scheur ontstaan in binnenmuur gang , op 1e verdiep en glv. Ik zoek iemand die een offerte kan opmaken voor de verzekering en de herstelling kan uitvoeren. De scheur is van het plafond tot beneden aan de grond. Op gelijkvloers en op de eerste verdieping.

De woning is een burgerwoning in centrum ...

De woning is een burgerwoning in centrum Gent (bouwjaar 1864). Op de 2e verdieping en zolder is de oude afwerking volledig verwijderd (alle afbraakwerken uitgevoerd). De ruimte moet nu ingericht worden in een badkamer + 2 slaapkamers + zolderruimte. Daarvoor ben ik op zoek naar een vakman die de volgende TIMMERWERKEN kan uitvoeren. 1. plaatsen van een nieuwe zoldervloer met OSB afwerking (houten structuur + OSB) 2. plaatsen van een OSB op een bestaande houten roostering (nivellering + akoestische opleg + OSB) 3. plaatsen van kepers/houten plaat tegen bestaande dakstructuur (voor plaatsing isolatie hoogte 18cm) 4. plaatsen van keperwanden (structuur in hout - zonder afwerking) gedetailleerde plannen, meetstaat en bestek zijn beschikbaar op aanvraag

Er zijn al afspraken gemaakt met een ...

Er zijn al afspraken gemaakt met een architect, als bouwheer zoeken we zelf naar aannemers. Het plan begin juli naar de bevoegde diensten verstuurt, er is ook een bevestiging van ontvangst binnengekomen. Begin augustus hebben we opnieuw een afspraak met onze architect, dit voor het lastenboek. Graag hadden we gestart met werken begin volgende zomer, de afbraakwerken zullen we zelf uitvoeren.

Het betreft de totale renovatie van een ...

Het betreft de totale renovatie van een verkrotte arbeiderswoning en tuin. Wij zoeken een sleutel op de deur aannemer die zowel de nodige afbraakwerken, ruwbouwwerken als de volledige afwerking kan uitvoeren en dit binnen een op voorhand afgesproken budget. Betreft de ruwbouw is het de bedoeling om de gevel, zijmuren en dak te behouden en te renoveren, daarnaast zijn wel nieuwe vloeren, binnenmuren, achtergevel en achterbouw, ramen, enz. vereist. Betreft de afwerking, dient alles vernieuwd te worden : keuken, badkamers, slaapkamers, schilderwerken, vloerwerken, plafonds en muurbekleding, sanitair, verwarming, enz. Wij wensen ons te beperken tot de beslissingen ivm indeling van de woning, materiaal- en kleurkeuze .

Verbouwing van de achterbouw van een ...

Verbouwing van de achterbouw van een rijhuis waarbij de kelder en gelijkvloers wordt opgewaardeerd tot één kantoor. Ruwbouw: realisatie spouwmuur, poutrellen steken, afbraakwerken, storten betontrap en zool, buitengevel te cementeren. Schrijnwerk: plaatsing van houten schrijnwerk in de achtergevel en stalen poort, blokkaders en schilderdeur en glazenbinnendeuren Afbouw: uitvoeren van een zelfdragend vals plafond, afkastingen van de leidingen en de wc in gyproc metalstud, gehele werf opnieuw te plakken en te cementeren.Technieken: volledig nieuwe elektriciche installatie en installatie van WC, wasbak, kraan. Tijdens de werken moet de gelijkvloers in gebruik blijven als kantoor. We verwachten een correcte aannemer met een goede planning, oog voor detail en offerte obv onze meetstaat.