Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Afbreken schouw" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Afbreken schouw:

Afbreken schouw

Ik had graag mijn schouw laten afbreken tot op de zoldervloer. Het betreft de schouw links van het dak venster. In het metselwerk zit een steunbalk voor het dak.

Schouw binnenshuis afbreken

Ik wil in mijn living een schouw laten weghalen.

Schouw afbreken

Binnenschouw afbreken in het huis. Deel op zolder stutten en laten staan indien mogelijk. Wegnemen van afval.

Schouw binnen afbreken

Wij zouden graag de schouw in onze woonkamer laten weghalen. Dit is enkel op de begane grond op het gelijkvloers nodig, om zo meer ruimte te creëeren. De schoorsteen op het dak mag gewoon blijven staan. Schouw afbreken op GLV en afwerken van muur.

Schouw afbreken en aanpassen muur

Graag een offerte om een huidige schouw plus open haard af te breken.

Afbreken schouw op het gelijkvloers

Wij zouden graag de schouw in de woonkamer afbreken, en terug dichten van de muur en plafond. Op het gelijkvloers tot het plafond, hoogte van 2,50 meter.

Schouw afbreken en vloer leggen

Ik wil een bestaande schouw afbreken, Naast de schouw zijn er twee natte plekken in de buitenmuur, deze moeten behandeld worden. Ik wil graag vloer laten leggen en de bestaande tapijt eruit doen. Vloer van 8 op 4 meter.

Sierschouw afbreken en afwerken

Ik wil mijn gemetste sierschouw laten afbreken en de muren en plafond terug laten afwerken/dichten. Schouw binnen. Afwerking met gyproc.