Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Afwerken nieuwbouwwoning reeds winddicht? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij aannemers uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met aannemers uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Afwerken nieuwbouwwoning reeds winddicht.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers.

Voor goede en betaalbare aannemers bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Afwerken nieuwbouwwoning reeds winddicht:

Zolderrenovatie voor recente woning

Afwerking van zolder. Huidige situatie: nieuwbouwwoning van 2013. Zolder reeds volledig geïsoleerd, vaste trap + chape aanwezig. Gewenste situatie: Installatie van 2 Velux ramen, plaatsing wand + twee binnendeuren om de zolder op te splitsen in twee kamers. Afwerking schuine wand + plafond met Gyproc. Plaatsen stopcontacten en lichtpunten. Afwerken 'punt-zolder". Punt van dak moet nieuwe zolderruimte worden. Luik is al aanwezig dus gewoon afwerking.

Afwerken zolder

Het gaat om een nieuwbouwwoning waar de zolder wel afgewerkt is met isolering maar niet meer dan dat. Een zadelvormig dak en afmetingen van 750 cm op ongeveer 1000 cm. De bedoeling is dat er mits gyproc of iets dergelijks een opdeling gemaakt wordt met een berging die ongeveer 40% van de oppervlakte bedraagt en een slaapkamer/leefkamer voor de resterende 60%. Op deze kamer moet naast de afwerking van de wanden er ook nog vloer gelegd worden. Nu beton. Verwarming en elektriciteit zijn aanwezig maar elektriciteit moet nog verder uitgebreid worden.

Afwerken nieuwbouwwoning

Open House at groundfirst floor and unfinished attic not Exceeding total 550m². Vloer vernieuwen van gelijkvloers en eerste verdieping + renoveren van de zolder - 550 m².

Isoleren en afwerken van zolder nieuwbouwwoning

Ik wil mijn zolder inrichten. Er moet een vaste trap geplaatst worden, zolder moet geïsoleerd en afgewerkt worden, er ligt ook nog geen draagvloer, laat staan een afwerkingsvloer. Ook het plaatsen van minimum twee velux ramen. Daarna kan gekeken worden hoe de ruimtes ingedeeld worden. Alvast een extra slaapkamer en/of bureau en een kleine bergruimte voor kerstgerief, skimateriaal, valiezen en typische zaken die op zolder belanden.

Afwerken nieuwbouwwoning reeds winddicht

Ik zoek een aannemer/ aannemers die een bestaande winddichte woning kunnen afwerken, er moeten nog sanitair en ventilatiewerken worden uitgevoerd, vloerverwarming gelijkvloers, chape boven en beneden, betegeling vloeren en plinten (ook badkamer wandtegels), venstertabletten, binnenschrijnwerk, eenvoudige grondwerken buiten. De werken moeten gebeuren in de periode maart - september 2017. (te Aalst-St.Truiden)

Het betreft de zolder van een ...

Het betreft de zolder van een nieuwbouwwoning die volledig moet ingericht worden tot verschillende (slaap)kamers. Dit omvat : plafond afwerken en scheidingswanden plaatsen met gyproc, bepleistering van muren, plaatsen van schilderdeuren, dakvlakvensters, vinyl vloerbekleding, stopcontacten en schakelaars, ... Er moet ook een airconditioning worden voorzien.