Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Afwerken renovatieproject" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Afwerken renovatieproject:

Afwerken renovatieproject

Enkele werken uit te voeren in een renovatieproject: Plaatsing tweede toilet op gelijkvloers en installatie van een nieuwe keuken. Plaatsing raam in de keuken dat reeds is aangekocht, afmetingen zijn 2m67 x 3m50. Plaatsing gashaard in living, ingewerkt in wandmeubel. Elektriciteitswerken onder andere stopcontacten en schakelaars bijplaatsen en mogelijk extra voorzieningen maken. Plinten te plaatsen.

Betonnen vloerplaat gieten + isoleren + chape in renovatieproject

Voor een oppervlakte van ca 70/75m² zoeken wij een aannemer om een betonnen vloerplaat te gieten op ons gelijkvloers en hierna een isolatielaag + chape te leggen. Ons huis uit 1920 is momenteel gestript. Later zouden we ook het dak vernieuwen en de zijgevel na-isoleren en afwerken met crepi.

Afwerken renovatieproject

Uit te voeren werken: - vinyl leggen - schilderen en behangen - vloer leggen - gyprocmuurtje zetten - deuren plaatsen.