Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Algemene renovatiewerken uitvoeren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Algemene renovatiewerken uitvoeren:

Algemene renovatiewerken uitvoeren

Overzicht werken: Inkom (Hal): - dichtmaken van 3 deuren; twee rechts (uitgeven op salen en eetkamer) en één links (uitgeeft op bureau). - vroegere deuropening opnieuw openen (deuropening verlengde van de inkom waar nu de spiegel staat) - Opmerking: eerste deel van de inkom geen vloerverwarming en vloer op gelijk hoogte behouden (wel isolatie?) en een verhoog of trede gelijk aan begin van de trap (van daar starten met vloerverwarming) Living: - volledig uitbreken van de schouwmantel en hertsellen (gelijk maken met de muur, in hoever mogelijk is) Eetkamer + Ruimte die uitgeeft aan terras: - vals plafond weghalen en nieuw plafond maken - muur uitbreken (van eetkamer naar "tweede salon ruimte") - uitbreken van de muur (verwijderen van vensters en deur) + nieuw schuifraam

Algemene renovatiewerken

Muren te bezetten , chappe + isolatie, gyproc tegen de plafond, vloer en wandtegels plaatsen. Garage is omgebouwd tot koffiehuis en dient nu afgewerkt te worden. Oppervlakte : 105m².

Algemene renovatiewerken

Wij zoeken een algemene aannemer die de belangrijkste technieken onder zijn dak heeft. Na de afbraak- en bouwwerken aan het aanpalend gebouw is er veel schade ontstaan aan onze woning. Graag zouden wij een offerte en uw advies willen vragen voor de onderstaande renovatiewerken bij ons thuis. Er moeten volgende werken uitgevoerd worden: 1. Bezettingswerken: - Alle beschadigde muren aan de kant van de bouwwerf: het loszittend plakwerk afkappen, gaasband te plakken over de scheuren en de muur volledig te egaliseren met bezetwerk - De scheuren in de andere muren: gaasband overplakken en bezetten 2. Schilderwerk: - alle muren moeten herschilderd worden 3. Metselwerk: - een stelling plaatsen tegen de achtergevel en de stenen terug te plaatsen waar die zijn.

Algemene renovatiewerken

Schrijnwerkerij: binnenschrijnwerkerij Betegeling: oprit , terras . Elektriciteit goedkeuring?. Dakwerken: stuk roofing en afvoer te herstellen.

Algemene renovatiewerken

Heb wat werken aan elek. Gyproc plaatsen. Dak herstellen met roofing. Enz. Adresgegevens bij afspraak

Algemene renovatiewerken aan appartementsgebouw

Totale renovatie appartementsgebouw: Volledig vernieuwen van terrassen en terrasleuningen. Renovatie van het dak + isolatie. Waterdichtheid achtergevel, gevelbekleding. Vernieuwen van dakrand. Adresgegevens bij afspraak.

Renovatie

Renoveren nieuwe keuken, douche in de plaats van ligbad ,een vaste trap naar de zolder, een wasmachine plaatsen, schilderen of behangen. Dat zijn de algemene renovatiewerken.

algemene renovatiewerken voor keuken en ...

algemene renovatiewerken voor keuken en badkamer.