Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Appartement renoveren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Appartement renoveren:

Appartement renoveren

Ik wil mijn appartement van +/- 70 vierkante meter renoveren. Het gaat om een appartement van 1928 op de eerste verdieping. Wat zeker moet gebeuren is volledig nieuwe elektriciteit, verwarming, water, sanitair, isolatie van de vloer (en wellicht een nieuwe vloer dan), volledig nieuwe badkamer en een volledige keuken.

Renoveren van toilet

Ik verhuur een appartement in Leopoldsburg. Ik dien het toilet echter te renoveren. De tegels zijn van de muren gekomen dus het zou opnieuw betegeld moeten worden. De huidige wc zou ik ook willen vervangen door een hangtoilet. Bovendien wil ik er ook een nieuwe lavabo hangen. Heeft een standaard oppervlakte voor een toilet.

Appartement renoveren

Volledige badkamer , nieuw tablet in keuken , 2 WC's (toiletruimte renoveren) , 2 binnendeuren vernieuwen , + schilderen (appt 125 m2)

Appartement renoveren

Appartement van 84 m² moet nodige renovatiewerken ondergaan: aanpassen elektriciteit, nieuwe vloeren, afbraak en afwerking schoorsteenmantel, vernieuwen keuken, vernieuwen badkamer, vernieuwen toilet. Materialen zijn nog niet aangeschaft. Project te realiseren in verschillende fases.

Balkons appartement renoveren

Twee balkons aan evenveel appartementen dienen gerenoveerd ingevolge o.a.betonrot . Terras : 3 m² per terras. Klassiek terras.

Totaalrenovatie uitvoeren appartement

Ik wil een studio laten renoveren. Het gaat hier om een totaalrenovatie. De verwarming, elektriciteit, vloer, keuken en badkamer zouden moeten gerenoveerd worden. Studio : 40 à 50 m²

14 kamers renoveren

Het gaat om 14 studentenkoten en een appartement De bewoonbare oppervlakte bedraagt 400m². Ik wil graag een schatting voor de volgende zaken: installatie van 3 nieuwe douches + betegeling. 4 nieuwe toiletten + betegeling. MDF platen tegen alle muren in alle studentenkamers. Daarna moeten alle kamers geschilderd worden. In de acherbouw moet een nieuwe plafond worden geinstalleerd, ongeveer 100m2. In alle kamers moet een lavabo worden geinstalleerd. In alle kamers moet een radiator worden geinstalleerd en twee in het app(16). De CV ketel installeren we zelf maar er moeten wel nog leidingen gelegd worden naar de radiatoren + lavabo. Leidingen moeten niet in de muur gelegd worden. Tot slot moeten er 2 kleine nieuwe keukens worden geinstalleerd.

Appartement renoveren

Appartement : 80 m². Volledig te vernieuwen : gang, keuken badkamer, nieuwe vloeren, schilderwerken, betegeling.