Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Appartement verbouwen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Appartement verbouwen:

Appartement verbouwen

Het gaat over een appartement van 1 slaapkamer van 70 vierkante meter. Ik wil hier al mijn muren laten afbreken en opnieuw inrichten. Keuken renovatie met open keuken en badkamer renovatie met inloopdouche i.p.v een bad. Ik vraag mij wel af of ik de muur in de badkamer mag afbreken. Ik weet niet of het een draagmuur is.

Appartement renoveren

Ik wil mijn appartement laten verbouwen. Afbreken badkamer, keuken, plafonds, muren, vloeren uitbreken, chape egaliseren, metselwerken voor 2 nieuwe muren, nieuwe chape keuken, badkamer, hall, alle nieuwe muren behandelen met primer bezetten met gipspleister schilderklaar. Plaatsen gipsplafond in keuken voor dampkap naar buiten. Plaatsen nieuwe waterleidingen afloop voor badkamer keuken en slaapkamer. 8ste verdieping.

Verbouwen herenwoning

Een straat met voornamelijk meergezinswoningen, met op het gelijkvloers vaak een commerciële functie. Perceeloppervlakte 94,28 m² De niet-vergunningsplichtige afbraakwerken zijn reeds uitgevoerd door de bouwheer. Programma: Na de verbouwing worden er 3 woonentiteiten voorzien. Op het gelijkvloers een twee slaapkamer appartement van 66,2 m². Op de eerste verdieping tevens een twee slaapkamer appartement van 71,72 m² en op de tweede verdieping een één slaapkamer appartement van 51,14m². Op de derde verdieping is een berging en een dakterras voorzien voor het onderliggend appartement.

Verbouwen herenwoning

Een straat met voornamelijk meergezinswoningen, met op het gelijkvloers vaak een commerciële functie. Perceeloppervlakte 94,28m2 De niet-vergunningsplichtige afbraakwerken zijn reeds uitgevoerd door de bouwheer. Programma: Na de verbouwing worden er 3 woonentiteiten voorzien. Op het gelijkvloers een twee slaapkamer appartement van 66,2m2. Op de eerste verdieping tevens een twee slaapkamer appartement van 71,72m2 en op de tweede verdieping een één slaapkamer appartement van 51,14m2. Op de derde verdieping is een berging en een dakterras voorzien voor het onderliggend appartement.

Extra verdieping bouwen op bungalow

Bestaande woning, type bungalow, ophogen en daardoor extra verdieping maken. Een architect gaan wij ook zelf aanbrengen. De woning is 10 op 11 meter met aan de zijkant een stuk plat dak van 4,50 op 14 meter woning is in kruis vorm dus. Wij willen graag weten of het mogelijk is 1; deze verschillende delen ook echt appartement te verbouwen en 2; het wel mogelijk is om in de woning te blijven wonen tijdens de werken.

Verbouwen appartement

Ik wil laminaat op de vloer. Een deel van de living verkleinen om berging te maken. Kader in hout + gyproc ertegen langs living zijde + deur erin. In andere kamer buis wegwerken met gyproc. Elektriciteit comform laten maken. Adres geeft de meneer aan de vakman mee.

4e verdieping te verbouwen

Ik wil 4e verdiep gaan bouwen ik heb de vergunning gekregen. Het appartement is volledig in beton het dak is met hout balenstro . Het gaat om ruwbouwwerken. Wat zou de richtprijs zijn rekening houden met plan.+- 80m² verdieping. Plan ter beschikking.

Renovatie van appartement

Ik wil mijn appartement (115m²) laten verbouwen. Elektriciteitsnetwerk vernieuwen+aarden. Ethernetkabels trekken. Muurkast bouwen. Keukenmuur uitbreken + nieuwe keuken installeren. Nieuwe badkamer installeren. Geluidsdicht maken van plafond. Isolatie plaatsen onder raamkozijnen. Aankopen nog niet gebeurd. Advies geapprecieerd.