Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Appartement volledig renoveren na een brand" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Appartement volledig renoveren na een brand:

Plaatsen stalen ligger in de leefruimte van appartement

Plaatsen stalen ligger / draagbalk / poutrel appartement 2de verdieping. Plaatsing van een stalen ligger in de leefruimte L1-opvang leefruimte . Overspanning circa 3.60m . IPN220 (B98mmxH220mm) Opleg 2x betonslof. Totale lengte circa 3.80m - 120 kg Opm.: ligger is te plaatsen onder huidig betonbalkje en eventuele voeg tussen beiden volledig op te vullen met krimpvrije mortel. Langs gevelraam naar binnen.

Renovatiewerken in een appartement uitvoeren

Verbouwingswerken in een appartement met een oppervlakte van ongeveer 76 m². Uitbreken badkamer en toilet + nieuwe badkamer en toilet plaatsen, verplaatsen deur in de gang, nieuwe radiator in living, nieuwe elektriciteitskast in functie van herkeuring. Kast op maat maken voor in de gang. Schilderen volledig appartement + binnendeuren.

Herstellingen na waterschade in appartement

Mijn appartement heeft waterschade door een lek van de bovenbuur. Er is schade in de badkamer: een bruine plek op het plafond waar de lek plaatsvond, misschien ook niet uit te wassen plekken op de vloer. De lek bevond zich op de plaats waar elektriciteit/lamp liep in de badkamer dus misschien ook daaraan schade. Er is schade in de woonkamer: een volledige muur is vochtig en moet behandeld en herschilderd worden, een houten ingebouwde kast is volledig nat en vol vochtplekken dus moet vervangen worden, de parketvloer is beschadigd door vochtplekken en moet behandeld of volledig vervangen worden.

Appartement volledig renoveren na een brand

Het appartement moet na een brand gerenoveerd worden. De keuken (10 m² is totaal uitgebrand), moet volledig vernieuwd worden. De muren van de kamers moeten opnieuw bezet worden. De vloer van de keuken is volledig vernietigden er moet een nieuwe vloer komen Appartement moet volledig herschilderd worden, voor een totale oppervlakte van 80m² Twee slaapkamers, living, gang en keuken. Het plafond van de keuken moet vervangen worden

Winkel omvormen tot appartement

Wij willen een winkel omvormen tot appartement. Er zijn geen binnenmuren en de ruimte is volledig onderkelderd zodat de leidingen op de zoldering van de garage kunnen bevestigd worden. Alle elektriciteits-leidingen kunnen onder de valse zoldering aangebracht worden. Het gaat om een ruimte van 85 m².

Voledig renovatie van appartement in moderne indeling

Ik wil mijn appartementsgebouw volledig renoveren : 1 trap verplaatsen. 2 nieuwe moderne indeling. 3 nieuwe dak terras als dat mogelijk is . 4 gevels renoveren. 5 kelder volledig renoveren .

Appartement renoveren

Bij deze zou ik graag mijn appartement volledig laten renoveren. Nieuwe tegels, nieuwe badkamer, nieuw plafond. Verschillende kamers. Plafond voor salon. Vloer over gans appartement. Sanitair voor badkamer.

Herstellen na waterschade Oostende Appartement 3 kamers

Zware waterschade appartement met aantasting keuken, living, berghok en WC. Plafondschade 25m², muren 20m². Keuken volledig vervormd door water, apparaten beschadigd, 3 deuren vervormd, 1 chauffage, 2 ramen en 2 gordijnen en gordijnkasten. Bijna alle keukenapparaten en apparaten in berghok en living vernield.