Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "6 appartement zetten" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor 6 appartement zetten:

6 appartement zetten

Voor de bouw van nieuwbouwappartementen. 6 appartement oppervlakte 90-110m² X6 . Van ruwbouw tot totale afwerking .

Appartement opknappen

Appartement 90 m² behang afdoen en witte grondlaag op muren en plafonds zetten. Ook 2 slaapkamers vast tapijt verwijderen en linoleum leggen. 8 deuren verven en plinten.

Aannemer voor renovatie appartement

Ik wil mijn appartement renoveren 55m² Hierbij wil ik graag een nieuwe keuken zetten (afbraak oude) + een pleister of gips muur afbreken in de keuken en dus een open keuken hebben. Nieuwe badkamer en toilet zetten .

Renovatie appartement

- elektriciteit, water, verwarming (opp. +- 130 m2; 6 radiatoren) volledig te installeren - binneninrichting (gedeeltelijk openmaken van een paar tussenmuren in de leefruimte + zetten nieuwe tussenmuren leefruimte + zolderruimte) - badkamer: volledige installatie in zolderruimte (plaatsen toestellen, vloer, velux-raam steken) - uitbreiden van de bestaande mezzanine onder het dak - plaatsen dakisolatie + gyproc in zolder Werken voor mei 2018 (in afwachting goedkeuring aanvraag renovatiepremies). Aub graag opdeling maken in offerte van de verschillende opdrachten (nodig voor aanvraag renovatiepremies).

Staalskeletbouw woningbouw

Graag had ik een offerte gevraagd voor een uitbreiding van onze woonst. De bedoeling is een pré-kadastratie aan te gaan en de bestaande woning te splitsen en uit te breiden. Na een bezoek op de dienst ruimtelijke ordening bij onze gemeente hebben wij vernomen dat wij 2 bouwlagen mogen bij zetten. Dit gaat om 8 meter breed op 12 meter lang + extern terras. Kunnen jullie mij een offerte bezorgen voor een volledig afgewerkt verdiep (appartement) van 8m x 12m Het gaat hem ook over een rijwoning zoals u op google street view kan waarnemen dus enkel ruiten van voor en van achter. We zouden graag werken met een buiten trap langs achter. Ik voeg een foto van het bestaande bij in bijlage en een render voor u een gedacht te geven maar waar kan van afgeweken worden.

Renovatie appartement

We hebben een appartement dat net vrijgekomen is, en dat we nu eerst willen upgraden en alle kamers in orde zetten, zowel muren als vloeren, electriciteit, eventueel badkamer vervangen en zeker de keuken vervangen. Appartement te Herentals. Adresgegevens bij afspraak.

Renovering herenhuis centrum Gent

Elektriciteit - schilderen - zolder omvormen tot 2 de slpk appartement - extra douchecellen plaatsen - opfrissen badkamer - kelder en tuin proper zetten... Binnen vooraf afgesproken budget.

Verbreding van vensterbank dmv hangend balkon

Ik woon in een klein appartement zonder terras en zou één vensterbank willen laten 'verbreden' zodat ik daar één stoel kan zetten waar ik kan genieten van de buitenlucht. Ik zou opteren voor een hangend balkon omdat ik moet rekening houden met de mede-eigenaars dewelke een te grote verandering aan de gevel niet zien zitten. De foto in bijlage is een zicht op de voorkant van ons gebouw. Het balkon zou aan de achterkant moeten komen en deze ziet er nagenoeg hetzelfde uit als de voorkant. Het gaat over de eerste verdieping. Ik neem ondertussen contact met de bouwdienst van de gemeente om de nodige richtlijen/vergunningen te vernemen. Ik hoop spoedig van u een antwoord te krijgen.Foto woning ter beschikking.