Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Badkamer bijbouwen op 2de verdieping (plat dak)? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij aannemers uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met aannemers uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Badkamer bijbouwen op 2de verdieping (plat dak).

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers.

Voor goede en betaalbare aannemers bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Badkamer bijbouwen op 2de verdieping (plat dak):

Badkamer bijbouwen met inloopdouche

Ik wil graag een extra badkamer vlak naast de bestaande badkamer: een inloopdouche, 1 wasbak en toilet. De nieuwe badkamer grenst aan de bestaande waar toilet en dubbele wasbak reeds aanwezig zijn. De deur van de kamer voor nieuwe badkamer wordt toegemaakt. Oppervlakte is ongeveer 6 m².

Verbouwing keuken en bijbouwen achterbouw

Ik wil graag mijn keuken verbouwen en deze integreren in de nieuwe veranda. De oude veranda dient afgebroken te worden. Ook verwijderen en/of renoveren van de achterbouw. Verder renoveren van de badkamer, bijbouwen van een achterbouw met de bedoeling een extra kamer met dressing en badkamer te maken.

Extra slaapkamer en badkamer bijbouwen

Aannemer voor opbouw: Wij willen een extra kleine slaapkamer + badkamer achteraan bijbouwen op het 1 s te verdiep boven de keuken. Dak keuken is plat met roofing en werd recent geïsoleerd, met koepel(zie bijlage foto). Ik had graag een idee van wat dit mij ongeveer gaat kosten. Winddicht en geïsoleerd. Nu is achtergevel van 1 s te verdiep ongeveer 8 à 9 m diep en mag vergund bijgebouwd worden tot 13 m diep. Gevel is 5 m breed. Dus totaal dat bijgebouwd moet worden is (als ik goed reken) 20 à 25 m².

Badkamer bijbouwen op 2de verdieping (plat dak)

We zouden op de tweede verdieping van ons huis (op een plat dak) een badkamer willen bijbouwen met douche en toilet. Dit vlak boven de bestaande badkamer op de eerste verdieping. Dit in een houtstructuur. Het profiel van de deur is reeds voorzien in de buitenmuur.

Bouwen aanbouw

Aanbouw aan een huis bijbouwen. Met badkamer, 2 slaapkamers, klein open keukentje. Graag ter plaatse komen kijken voor advies, idee, prijsofferte.

Woning renoveren

Ik wil mijn woning laten renoveren. Een gasleiding laten zetten, ramen vervangen, muur weggehaald worden, keuken vervangen worden, dakisolatie, badkamer renovatie en eventueel een bijbouwen van de garage.

Verbouwing badkamer

We willen de bovenverdieping laten verbouwen. Muur afbreken, op andere plaats muur bijbouwen met deur om gang te creëren en in de tegenoverliggende muur een gat maken om ook een deur te maken. In 1 kamer een muur zetten om die kamer in 2 te splitsen, van een helft een slaapkamer maken, van de andere helft een badkamer. Waterleidingen liggen al, maar er moet wel nog plaatsing gebeuren van douche, bad, toilet en wastafels, vloer etc...

Algemene verbouwing

Algemene verbouwing: - bijbouwen - herinrichten - verplaatsen badkamer - stukadoorswerken kortom ruwbouwwerken