Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Balken steken en metselwerken uitvoeren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Balken steken en metselwerken uitvoeren:

Balken steken en chapewerken uitvoeren

Op gelijkvloers werken uit te voeren : Potten en balken steken + chape + vloeren (30 m²) en eventueel wat plakwerken.

Balken steken en metselwerken uitvoeren

Verbouwingswerken ruwbouw voor een klant. Ringbalk gestoken worden. 2 spitsen opgemetseld worden. Binnenmuren te metselen Gevelmetselwerk

Bijbouwen uitbreiden met lichtkoepel

Ik zou een stukje willen bijbouwen van 3 m 80 op 5 m 20 met plat dak en een lichtkoepel erin + binnen paar draagmuren eruit halen en balken steken.

Poutrel steken

Poutrel laten steken onder een bestaand houten vloer waar ik graag de balken extra had ondersteund zou dat nodig zijn ? De balken overspannen 5m40 op een hart-op-hart afstand van +/- 0,50 m afstand op een breedte van 7 m de balken zijn 18 cm breed en zou graag een badkamer plaatsen mettertijd en een kamer nu dat allemaal tezamen gaat dat stilaan een gewicht worden. En voel ook aan dat het wel durft daveren wanneer je er op loopt nu dat is normaal het is nog altyd hout maar ik zou graag eventueel doorzakking willen vermijden.

Nieuwe balken

Tussen mijn vloer en plafond heb ik rotte steunbalken. Het betreft een huis van 1935. Deze balken zijn verwerkt in de gevel en in een tussenmuur. Ik zou willen dat iemand andere balken kan steken van een zeer duurzaam type zodat ze niet vlug opnieuw gaan doorzakken of rotten. Het zijn 13 balken van 8cm hoogte en 3m80 lengte (in de 1e kamer), en 13 balken van 8cm hoogte en 3m70 lengte (in de 2e kamer), tussen de 2 kamers is er een muur waar de balken ook in verwerkt zitten. Op de zoldervloer hetzelfde verhaal, dus in totaal 26 balken te vernieuwen tussen gelijkvloers en 1e verdiep en ook nog eens 26 balken te vernieuwen tussen 1e verdiep en zolder. Het plafond verwijderen en alle planken verwijderen kan ik zelf doen. Verder moet er niets anders gebeuren dan nieuwe balken te plaatsen

poutrels steken

Een aannemer voor 2 poutrels te steken die samen een T vormen (een is dus vast gebout/gelast in de andere). Elke balk is ongeveer 4 meter en de trap zou opgehangen moeten worden aan de balk. In bijgevoegde tekening staan balken in rode stippellijn aangeduid. Start werken: zsm

Draagmuur te verwijderen

Betreft verwijderen van draagmuren: - 2 draagmuren verwijderen en ijzeren balken steken. - Adres geef ik later mee.

Renovatie eiken balken in gevel

Boven onze vensters hebben we eiken balken steken. Door weersinvloeden (westenkant) beginnen ze te rotten. Een daarvan is een draagbalk waarboven verder werd gemetseld en het dak steunt. Die is 30 x 30 x 230cm en er het ergst aan toe. Dringend te vervangen.Foto's ter beschikking.