Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Balkon herstellen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Balkon herstellen:

Balkon eerste verdieping renoveren

Ons huis is gebouwd in 1970. Wij denken dat er misschien een probleem is met ons balkon op het eerste verdiep. Sinds recent zien we een vochtvlek in living en slaapkamer die overeen komt met de breedte van het balkon. Wij zijn op zoek naar iemand die ons hiermee kan helpen en herstellen.

Betonrot herstellen aan balkon

Mijn balkon op het tweede verdiep is 3m80 lang een 15cm hoog dat moet hersteld worden. Ik denk dat er beton rot is.

Balkon herstellen

Het balkon aan de zijkant van ons huis brokkelt af. We zouden dit graag zo snel mogelijk laten repareren. Het balkon is ongeveer 2-3 vierkante meter groot.

Herstellen van betonrot aan balkon

Het beton van het balkon is aan de zijkanten eraf. Ik veronderstel dat het smeedwerk dan ook terug aangepakt moet worden, dit kunnen we zelf. Het balkon zelf is ongeveer anderhalve meter op één meter groot.

Betonrot balkon herstellen

De verf van mijn balkon bladdert af. Bovenaan is een grote scheur te zien dus ik denk dat het om betonrot gaat. Het gaat over één balkon.

Herstellen betonrot

Herstellen betonrot aan bovenste balkon. En nazicht balkon eronder.

Balkon renoveren

Ik zoek een aannemer die mijn balkon op de eerste verdieping kan herstellen. Onderaan wat afbrokkelend beton, bovenaan en zijkanten egaliseren en bedekken met coating epoxyhars. Alsook plastieken dakgootbescherming te herstellen.

Balkon renoveren

het balkon is een 5 tal jaar geleden gerenoveerd maar niet op de gevraagde en niet op een correcte manier. de laag "speciale coating" schilferde al na een jaar af..... ik wil dit laten herstellen op een correcte maar ook niet te dure manier.