Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Balkon renoveren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Balkon renoveren:

Balkon renoveren

Ik zoek een aannemer die mijn balkon op de eerste verdieping kan herstellen. Onderaan wat afbrokkelend beton, bovenaan en zijkanten egaliseren en bedekken met coating epoxyhars. Alsook plastieken dakgootbescherming te herstellen.

Balkon renoveren

Mijn balkon van mijn pas gekochte appartement is in slechte staat, de 'bekleding' uit beton aan de rand is los gebarsten en hangt enkel nog met de wapening vast. Ik ben op zoek naar een snelle oplossing die het balkon terug veilig kan maken. + Bekijken van het balkon van de buur + bekijken: reinigen of zandstralen van de gevel.

Balkon renoveren

Mijn balkon van ongeveer 7m² is aan renovatie toe: vertoont tekenen van betonrot en de verf brokkelt af.

Balkon renoveren

Balkon voorzijde, 1ste verdieping, 7m X 1m, heeft waterinsijpeling langs muurkant. Tegels vertonen barsten en voegen zijn verweerd. Ook de balustrade is aan vervanging toe. Ten slotte is een behandeling van de onderkant wellicht nodig. Balkon van woning.

Balkon renoveren

het balkon is een 5 tal jaar geleden gerenoveerd maar niet op de gevraagde en niet op een correcte manier. de laag "speciale coating" schilferde al na een jaar af..... ik wil dit laten herstellen op een correcte maar ook niet te dure manier.

Balkon renoveren

Graag vakman voor renoveren van balkon wegens betonrot

Balkon renoveren

Renovatie van mijn balkon op de gevelzijde. De bestaande tegels dienen verwijderd te worden en vervangen te worden met een stevig alternatief. Ook dient het beton oppervlakkig hersteld en beschermd te worden. Het balkon heeft een oppervlakte van 0.5m op 3m.

Balkon renoveren

Mijn balkon is in slechte staat. Aan de onderkant brokkelen stukken beton af, aan de bovenkant zijn de arduinen boordstenen aan het loskomen. Balkon is in beton, afgewerkt met arduin boordstenen, keramische tegels en een stalen balustrade. Afmetingen ±2x3 meter. Onderkant te reinigen, behandelen en bepleisteren. Bovenkant boordstenen en keramische tegels te vervangen.