Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Balkon vergroten" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Balkon vergroten:

Balkon vergroten

Bestaand balkon vergroten, betreft een bel-etage woning. Momenteel is het 5m op 1,20m. Ik zou het graag nog 2,5 meter bijkrijgen.

Balkon vernieuwen en vergroten

We hebben een klein balkon van 2.5m diep op 3.5m breed uit beton,deze heeft betonrot. Dus dit moet afgebroken worden ,en een nieuw geplaatst worden in welk materiaal weet ik nog niet ,naargelang de mogelijkheden,of voorstellen van jullie. Balkon op een 1ste verdieping ,en moest er ook een mogelijkheid zijn en mits goedkeuring deze ook groter maken over heel de achtergevel +-7m br

Vergroten balkon tot volwaardig terras

Ik wil graag mijn bestaand balkon van mijn woning uitbreiden. Het terras heeft een lengte van 5.1 meter en een breedte van 0.9 meter. Het terras mag uitgebreid worden over een breedte van 3.2 met en een diepte van 0.7m. Graag een bezoek en offerte voor de werkzaamheden zodat we dit als terras kunnen gebruiken. Er is momenteel een smal balkon aanwezig met doorgang naar de keuken op het verdiep alsook een trap die naar het terras onderaan gaat. Het balkon zou groot genoeg moeten worden om er een tuinset op te plaatsen. Het aanwezige balkon en trap zijn nog in zeer goede staat en hoeven dan waarschijnlijk ook niet afgebroken te worden.

Vergroten van bestaand balkon

Wij willen graag ons bestaand balkon van onze woning uitbreiden zodat we dit als terras kunnen gebruiken. Er is momenteel een smal balkon aanwezig met doorgang naar de keuken op het verdiep alsook een trap die naar de tuin onderaan gaat. Het balkon zou groot genoeg moeten worden om er comfortabel op te zitten. Het aanwezige balkon en trap zijn nog in zeer goede staat en hoeven dan waarschijnlijk ook niet afgebroken te worden. het zou met ongeveer 1.5 m moeten worden uitgebreid.

Vergroten van bestaand balkon

Wij willen graag ons bestaand balkon van onze woning uitbreiden zodat we dit als terras kunnen gebruiken. Er is momenteel een smal balkon aanwezig met doorgang naar de keuken op het verdiep alsook een trap die naar het terras onderaan gaat. Het balkon zou groot genoeg moeten worden om er een tuinset op te plaatsen. Het aanwezige balkon en trap zijn nog in zeer goede staat en hoeven dan waarschijnlijk ook niet afgebroken te worden.

Bestaande trap naar tuin vervangen en balkon vergroten

Een bestaande trap (stenen gemetselde trap) naar de tuin vervangen en het bestaande balkon vergroten. ( bel-etage woning)

Vergroten betonnen balkon

Ik wil graag mijn balkon uitbreiden en de oude laten afbreken. Momenteel is die 1 meter op 2.5 meter. Graag voor meer info te contacteren. Ter plaatse komen kijken door een aannemer.

Balkon verbouwen

Ik wil mijn balkon laten verbouwen. Het gaat hier om een balkon van 2m60cm x 60 cm op de eerste verdieping. Deze wil ik laten vergroten, ook zou het raam dat naar het balkon gaat vervangen moeten worden en een raam op de 2de verdieping.