Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Balkon waterdicht maken" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Balkon waterdicht maken:

Balkon waterdicht maken

Doorsijpelend vocht. Balkon moet waterdicht gemaakt worden en ook de gevel aan de tuinkant . Zorgt voor schimmelvorming aan de binnenkant . Bekijken bedekking / betegeling.

Balkon renoveren aan een bel-étage + betonrot herstellen

Betreft balkon aan een bel-etage woning. De balkon bevind zich aan voorkant van het huis : oppervlakte ongeveer 6 m x 0. 6 m. Niveau eerste verdiep, gemakkelijk te bereiken en te werken via oprit. De uit te voeren werken omvatten het uitbreken van de oude tegels en waterdicht maken van het terras + nieuwe tegels plaatsen+ herstellen van betonrot aan de onderkant - voorkant+aanbrengen crepie, en uitbreken van de bestaande balustrade , er moet geen nieuwe balustrade geplaatst worden.

Balkon, berging en deel van gevel renoveren

Mijn appartement ligt op 8ste verdieping. De renovatie betreft een balkon van ongeveer 2,5 m op 1,6 m en een berging van ongeveer 50 cm x 1,60 m: -Berging: afschilferingen op muren en plafond afsteken, barsten en voegen herstellen, muren schilderen -Gevel: afschilferingen afsteken, voegen herstellen en waterdicht maken, gevel schilderen -Terras: tegels verwijderen, chape herstellen en waterdicht maken, terras betegelen, balustrade vervangen.

Herstellen betonrot op balkon en waterdicht maken

Herstellen en terug waterdicht maken van ons balkon in beton op de eerste verdieping. Afmetingen: 1,60 breed 3,5 m lang. Dit is betonrot. Graag herstellen van de betonrot aan de balkon en waterdicht maken.

Balkons waterdicht maken en herstellen

De aanvraag betreft een herstelling van 2 balkons aan een woonhuis. De tegels zijn van de balkons zijn in de loop van de jaren versleten en door waterschade is betonrot onstaan. Het betreft een balkon van 647x77cm aan de voorzijde, en één van 278x78 cm aan de zijgevel .

Balkon restaureren

Ik wil graag mijn balkon terug waterdicht maken. Het betreft een balkon van 6 m op 1,5 m en is momenteel bedekt met tegels (dalen). Ik zou er een stevige waterdichte laag rubber of epoxy over willen. Ik weet niet of het nodig is om de tegels te verwijderen (dat kan ik eventueel zelf doen). Het zou de bedoeling zijn er dan zelf een afwerking voor te voorzien met behandeld hout.

Waterdicht maken en renovatie balkon eerste verdieping

Herstellen en terug waterdicht maken van ons balkon in beton op de eerste verdieping. Het balkon steekt ongeveer 1 m uit en is ongeveer 7 m lang. Onderaan balkon schilfert af...betonrot kan zijn graag ter plaatse komen kijken. Graag zo snel mogelijk want de voorgevel is ook nat omdat het druppelt naar beneden.

Balkon waterdicht maken en plafond herstellen

Balkon van ongeveer 4 x 1 m moet men herstellen aangezien dit lekt. Ook moet men de beschadiging aan het plafond herstellen.