Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Balkons appartement renoveren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Balkons appartement renoveren:

Balkons appartement renoveren

Twee balkons aan evenveel appartementen dienen gerenoveerd ingevolge o.a.betonrot . Terras : 3 m² per terras. Klassiek terras.

Nazicht van de balkons

Ik zou 2 balkons moeten renoveren aan een appartement op de 6e verdieping in Tienen. Vooral belangrijk is de waterdichtheid. Balkon 1: halve meter op 1 meter. Balkon 2: 1 meter op 6 meter (ruwe schatting). Waterinsijping naar de onderburen

3 Balkons met betonrot herstellen

Bij een appartement met 3 verdiepingen is er aan de balkons betonrot. (6 delen van ca 50 cm² zijn losgekomen). Ter plekke komen kan vanaf 25 september.

Beton herstellen aan 4 balkons

Appartement met betonrot aan de ballustrades herstellen. Dit betreft 4 balkons. Graag prijsofferte.

Waterdicht maken renovatie balkon appartement

Betreft 6 balkons van een appartement die moeten waterdicht gemaakt worden: moet een prijsofferte hebben om voor te leggen algemeen vergaderin: Wij sukkelen al jaren met water insijpeling aan de voegen op onze buitenbalkons. Het betreft 6 balkons van een klein appartementsblok. Om dit eindelijk eens definitief op te lossen (zonder eigen oplapwerk) moet het m.i. professioneel aangepakt worden. In bijlage enkele foto’s van de te kitten voegen. IMG_0690 toont het dak van het terras van het appartement van onze buurman.

Herstelling balkon

We zijn eigenaar van appartement met balkon , er zijn 16 balkons in de blok, die hersteld moeten worden. Terrassen zijn 90-370cm We hebben eventueel ook nieuwe balustrade nodig aan de rand van het terras

Renovatie van balkons

Er zijn 5 balkons van ons appartement die moeten gerenoveerd worden, zowel het beton als de bovenkant. Appartementsgebouw met 3 verdiepingen.