Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "4 balkons renoveren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor 4 balkons renoveren:

Balkons appartement renoveren

Twee balkons aan evenveel appartementen dienen gerenoveerd ingevolge o.a.betonrot . Terras : 3 m² per terras. Klassiek terras.

4 balkons renoveren

Er zijn 4 balkons te renoveren. Deze moeten onderaan hersteld worden want ze beginnen af te brokkelen. Compleet vernieuwen ook tegels herleggen. Afmetingen van één balkon: 1 x 3 meter.

vernieuwen van 4 balkons en balustrades

Onze balkons van het appartementsgebouw renoveren Het gaat over 4 balkons van een appartementsgebouw waarvan de balustrades moeten vernieuwd ook. Momenteel zijn de balkons in hout , maar we zouden graag iets anders willen bvb RVS.

Renoveren van 6 balkons v/e appartementsgebouw

Terrasherstelling van onze gemeenschappelijk terrassen. Betreft een appartementsgebouw. Betreffen 3 verdiepingen (+ gelijkvloers ), waarvan de terrassen last hebben van betonrot. Deze zouden vernieuwd moeten worden en mogelijks ook voorzien dienen te worden van een nieuwe afsluiting.

Balkons appartementsgebouw renoveren

Voor een appartementsgebouw te Wilrijk met 2 verdiepen, 4 balkons voor 8 appartementen (+- 3 m2 per terras * 8) zijn wij op zoek naar een renovatie van onze terrassen met op heden tegelvloer. De randen van de terrassen lossen en de beton eronder is aan herstelling toe.

Nazicht van de balkons

Ik zou 2 balkons moeten renoveren aan een appartement op de 6e verdieping in Tienen. Vooral belangrijk is de waterdichtheid. Balkon 1: halve meter op 1 meter. Balkon 2: 1 meter op 6 meter (ruwe schatting). Waterinsijping naar de onderburen

Balkons renoveren

Ik zou graag 3 balkons (ca. 7 meter breed) willen laten controleren en renoveren. De balkons op de voorgevel vertonen tekenen van ouderdom (betonrot).

Balkons renoveren

Een appartementsgebouw van 2 verdiepingen , met 5 appartementen. 4 balkons waarvan. 2 balkons ongeveer 9 m. Lang en 1 m. Breed. 2 balkons ongeveer 9 m. Lang en 50 cm breed. Deel beton weg - ijzer is zichtbaar.