Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Benedenverdieping betegelen muren afwerken en poutrels bekisten" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Benedenverdieping betegelen muren afwerken en poutrels bekisten:

Benedenverdieping renoveren

Beneden verdieping renoveren living 3x4 betegelen Woonkamer 4x4 nieuwe vloer aanleggen in tegels , gyproc plafond voorzien. Keuken 4x4 betegelen en de tegels op de muren verwijderen en met gyproc platen werken Badkamer 2,5x3 volledig afbreken betegelen en een inloopdouche installeren Een apart toilet voorzien Veranda 2,5x2ook betegelen De riolering en de boiler veranderen. Er wordt op gas verwarmd .

Benedenverdieping betegelen, muren afwerken en poutrels bekisten

Wij willen graag de benedenverdieping volledig tegelvloer laten leggen in plaats van de huidige laminaat. Enkele muren verder afwerken/bezetten en ook poutrels en ondersteunende muren bekisten.

Chape en tegels te plaatsen

Ik wil graag de benedenverdieping van ons huis laten chappen. Ongeveer 100 m². En deze eventueel ook laten betegelen. Tegels moeten bleek zijn maar zijn nog niet aangekocht. Huis bestaat uit keuken, living, wc, berging en 2e living.

Renovatie woning

Chape + vloeren benedenverdieping + bijgebouwtjes, volledig nieuwe electriciteit, geïsoleerd overzetdak, Bijbouw verhogen, badkamer en keuken installeren en betegelen, schoorsteen nakijken, radiatoren plaatsen. Bezichtiging mogelijk

Uitbreiding op het gelijkvloers van 36m² ...

Uitbreiding op het gelijkvloers van 36m² (op kruipruimte) met daarbovenop een veranda (24m²) en terras met balustrade & trap naar de tuin. De benedenverdieping dient volledig te worden ingericht als wellnessruimte (apparatuur wordt aangekocht - loodgieterij, betegelen en electriciteitswerken dienen door de aannemer te worden uitgevoerd), in de veranda komt een keuken en zithoek.

Keuken : verplaatsen van de ...

Keuken : verplaatsen van de dampkap Toilet : plaatsen van een tweede toilet op 1ste verdiep Valse wanden : plaatsen van 2 valse muren Verwarming : plaatsen van 2 nieuwe wand-verwarmingen + verplaatsen van leidingen Vloeren : betegelen van gelijkvloers Badkamer : plaatsen bad + inloopdouche + betegelen Terras : plaatsen van klinkers Loodgieterij : wc 1ste verdiep + verplaatsen leidingen verwarming + aanleg inloopdouche Betegeling : badkamer (wanden + vloer) + vloeren benedenverdieping Ramen/deuren : plaatsing nieuwe schuifdeuren veranda

TOTAALRENOVATIE: Renovatie ...

TOTAALRENOVATIE: Renovatie benedenverdieping 100m² Uitbreken van bestaande vloer (tegels op mortel en zavelbed) Steken van een poutrel in steunmuur (4,5meter - HEA200) Uitbreken van gedeelte van die steunmuur Vergroten van 2 raamopeningen naar beneden toe (wordt schuifraam) vernieuwen van radiators vernieuwen van ramen en voordeur leggen van nieuwe radiatorleidingen + collectoren + aansluiten aan ketel isoleren van de vloer (4cm) chappen van de voer eventueel betegelen van de vloer plaasterwerk (afwerking) opmetsen van een sierschouw

carport: moet aangebouwd worden aan de ...

carport: moet aangebouwd worden aan de woning badkamer en keuken: volledig nieuw inrichten en betegelen afbraak, funderen en heropmetsen van gedeelte van de woning hier en daar ramen vergroten of verkleinen, 1 raam dichtmetsen nieuwe venstertabletten binnen en buiten goten en regenpijpen: alle vervangen gevel renoveren met steenstrips en houtcomposietplanken volledig bepleisteren en vloeren van de benedenverdieping riolering: nieuwe afvoerbuizen en putjes