Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Benedenverdieping renoveren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Benedenverdieping renoveren:

Benedenverdieping renoveren

Beneden verdieping renoveren living 3x4 betegelen Woonkamer 4x4 nieuwe vloer aanleggen in tegels , gyproc plafond voorzien. Keuken 4x4 betegelen en de tegels op de muren verwijderen en met gyproc platen werken Badkamer 2,5x3 volledig afbreken betegelen en een inloopdouche installeren Een apart toilet voorzien Veranda 2,5x2ook betegelen De riolering en de boiler veranderen. Er wordt op gas verwarmd .

Aanbouw renoveren en woning herbepleisteren

Onze woning heeft een aanbouw, maar is niet meer in de beste staat. Wij willen deze compleet laten renoveren en ook eventueel nog uitbreiden. Gaat om een aanbouw van 4 op 5 meter. Ook willen we onze woning opnieuw laten bepleisteren, in totaal 110 m² te herdoen. Dit is de benedenverdieping en een eerste en tweede verdieping.

Erker vervangen en uitbreiden (benedenverdieping)

Wij denken erover onze bestaande erker te vervangen en uit te breiden in het kader van het renoveren van onze benedenverdieping. uitbouw aan de bouw van achter Extra oppervlakte te creeren zou ongeveer 10m² moeten zijn . Graag advies hierover.

Verbouwing van benedenverdieping

Volledig renoveren van beneden verdieping.Badkamer opschuiven naar achteren en dan uitbreiden naar keuken toe. Living en eetplaats één geheel te maken door muren aan de zijkanten weg te halen. Bevloering aanpassen , stukadoorwerken, elektricteit aanpassen ook sanitair.

Renoveren woning

Benedenverdieping woning helemaal renoveren Totaal oppervlakte is ongeveer 120m² -Vals plafond -Nieuwe vloeren -Sanitair en verwarming -Nieuwe keuken -Elektriciteit

Benedenverdieping renoveren

Ik zou graag de beneden verdieping laten renoveren. Er moet nieuwe elektriciteit en verwarming gelegd worden. Badkamer, woonkamer en keuken dienen gerenoveerd te worden.

Benedenverdieping renoveren

De bovenverdieping is grotendeels gerenoveerd. De benedenverdieping moet nog onder handen genomen worden. De werken die nog uitgevoerd zouden moeten worden: - Ongeveer 35 m² gyproc plaatsen - Afwerking van geplaatste gyproc (zie plannen voor afmetingen + oppervlakte benedenverdieping) - Vloerverwarming aansluiten - chappen - Vloeren: Doe je dit ook? - Elektriciteit: Aansluitingen zijn al geplaats, afwerking moet nog gebeuren - Hetzelfde met de sanitair - Trap + inbouwkasten maken/plaatsen?

Benedenverdieping renoveren

Ik wil mijn vloer in de keuken, hal, toilet en berging laten uitkappen, 45 vierkante meter. Keuken en toilet uitbreken , nieuwe leidingen, nieuwe keuken , chape , vloer . Ook in living nieuwe vloer, 30 vierkante. Nieuw toilet , kasten berging . Eventueel stuk bijzetten van ongeveer 3 m op 2,5 meter.