Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Benedenverdieping rijhuis verbouwen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Benedenverdieping rijhuis verbouwen:

Gelijkvloers grote woonruimte maken en garage mee in woonruimte opnemen

Ik heb een rijhuis, bel-etage woning waarvan ik de benedenverdieping een grote woonruimte met open keuken wil maken, apart op gelijkvloers is er ook een WC (die verplaatst moet worden), hal en trap. De garage dient opgehoogd te worden tot het niveau living (10cm), 2 scheidingsmuren/draagmuren dienen gesloopt te worden en ondersteund (garage en berging wil ik onderdeel van de living maken), poort vervangen door grote raampartij. De vloer dient geisoleerd, geegaliseerd, evt. opgehoogd te worden en voorzien van parket. Achtergevelraam vervangen door groot raam/schuifraam. Voor en achtergevel langs binnen isoleren op gelijkvloers. Loodgieterij, elektriciteit, keuken plaatsen en afwerking doe ik zelf. Gelijkvloers is ongeveer een 70m².

Benedenverdieping rijhuis verbouwen

Wij willen de huidige zitruimte wisselen met de keuken. Waardoor we de volledige benedenverdieping willen aanpakken: nieuwe vloer met vloerverwarming, nieuwe keuken, leidingen verleggen. Achteraan nieuw schuifraam. Eventueel berging verwijderen en ingemaakte grote kasten in de plaats. Vernieuwing plat dak met koepel. Oppervlakte van 100 m².

Draagmuren uitbreken en poutrel plaatsen

Ik wil 1 draagmuur uitbreken op de benedenverdieping van een rijhuis. De draagmuur van 272cm staat niet meer getekend op bijgevoegde tekening, maar staat tussen de zithoek (rode zetels) en de living.

Renovatie rijhuis

De benedenverdieping moet helemaal gestript worden , er moet in de living gegraven worden om later beton en chappe tot vloer gedaan worden. Een stuk muur moet er uit zodanig dat er een open keuken is . Deuren er uit bij sommige gewoon dichtmetselen , andere vernieuwen. Er komt een nieuwe keuken maar er moeten nog enkele leidingen aangelegd worden. Achterraam moet eruit want er moet een schuifraam komen. En zovoort...

Algemene renovatie rijhuis

Rijhuis: Benedenverdieping aanleg nieuwe waterleidingbuizen in de grond en elektriciteit trekken + bevloering.

Renovatie benedenverdieping rijhuis

- Isolatie plat dak bijbouw - Nieuwe keuken (+eiland met spoelbak) - Vervanging lichtstraat (nu plexiglas) - Muur uitbreken tussen keuken en woonkamer - Verplaatsen toilet van bijbouw naar gang vooraan

Renovatie aanbouw

Aanbouw van boven en benedenverdieping bij een rijhuis hoofdzakelijk ruwbouw.

Renovatie benedenverdieping rijhuis en ...

Renovatie benedenverdieping rijhuis en uitbreiding achteraan. In het 'nieuwe' gedeelte verwarming, elektriciteit. Isoleren van plafond en buitenmuren, afwerken met gyprok, nieuwe vloer over de hele ruimte ( parket)