Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Berging uitbreiden nieuwe veranda plaatsen en met elkaar verbinden" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Berging uitbreiden nieuwe veranda plaatsen en met elkaar verbinden:

Berging uitbreiden, nieuwe veranda plaatsen en deze met elkaar verbinden

Bestaande berging uitbreiden met ongeveer 12m². Eén muur moet weg. Daar zit een draagbalk boven, maar ik weet niet of die sterk genoeg is. Daarnaast wil ik de veranda van 14 m² renoveren. De oude veranda uit aluminium)moet weg en daar mag een nieuwe, liefst in pvc maar dat is bespreekbaar. Berging en veranda op elkaar aansluiten met een houten verbindingsloop van 2m breed en 7m lang. Zowel bergin als veranda met plat dak en lichtkoepels of met doorschijnend dak.

Uitbreiding en renovatie kleine badkamer

Graag zou ik mijn badkamer met vochtprobleem laten renoveren en eventueel uitbreiden. Uitbreinding met mijn keuken en berging (afhankelijk van de kostprijs). Wie kan mij een degelijk offerte bezorgen aan een eerlijke prijs? Graag ook advies ivm nodige vergunningen.

Woning verbouwen en achterbouw zetten

De werken omvatten het afbreken van een keuken, berging en schuur. Heropbouw en uitbreiding van keuken met berging en toilet, leefruimte met zicht op de tuin. De woning is 14m lang en dient uitgebreid te worden tot 18 à 20m (afhankelijk van goedkeuring) de breedte van de woning is 5. 20 en maakt een insprong van 2. 20m op 8. 20. We zouden graag de woning over de volle lengte uitbreiden tot 5. 20m

Gedeeltelijke verbouwing woning

Open bebouwing van 1976. Uitbreiden van bestaande keuken. - Uitbreken binnenmuur. - Raamopeningen vergroten voor schuifdeuren. - Bestaande garage in het huis opdelen enerzijds bij de keuken, anderzijds als berging. - Garagepoort ( dubbel ) toemetsen. - Isolatie voorzien - Vloeren uitbreken, nieuwe chape. - Aanbouwgarage met vloeren afbreken. - Bouwafval afvoeren. Graag uit regio Liedekerke.

Wij hebben een huis gekocht, die een ...

Wij hebben een huis gekocht, die een typische bouwstijl van de jaren 50 heeft. deze is aan renovatie toe, vooral de achterbouw. De achterbouw bestaat uit een berging, badkamer, toilet, inkom. de keuken grenst aan de berging, en daarachter de badkamer. de keuken en badkamer zijn te klein. wij zouden de keuken graag uitbreiden, maar weten niet goed hoe. een berging in huis zouden we ook graag behouden. achter de badkamer staat onze garage, tegen de achterbouw. eventueel kan een deel van de garage opgeofferd worden voor badkamer. we zouden leuke ideëen willen om dit te verwezenlijken. Als we een architect raadplegen, hoeveel kost ons dit voor ons aan de achitect.

Bestaande rijwoning op naast gelegen ...

Bestaande rijwoning op naast gelegen perceel uitbreiden met ondergrondse garage, zithoek, wasplaats/berging en toilet.

U-hoeve, waarvan 1 deel bewoond is ...

U-hoeve, waarvan 1 deel bewoond is (150m2), en 1 deel garage en stalling (2 verdiepen). We willen uitbreiden en daarom ook de garage en stalling ombouwen tot woongedeelte (150m2), liefst in een strakke stijl(type loft) met behoud van enkele originele elementen bv gewelfd plafond. In nieuw gedeelte moet keuken, zitkamer en eetkamer komen en ev boven badkamer en ouderlijke slpkamer. Uiteindelijk willen we dan ook het nu bewoonde gedeelte aanpakken om 1 geheel te krijgen. Daarin komen dan kinderslaapkamers, badkamer, bureau en berging. Ev met bedoeling na 20 jaar kangoeroewoning te worden. Project om over verschillende jaren te verspreiden en waarbij meeste werk zal worden uitgevoerd door eigenaar (heeft voldoende ervaring!)

Badkamer: (eventueel) vernieuwen ...

Badkamer: (eventueel) vernieuwen leidingen + sanitare toestellen Gevel: bekleden Afbraak: deel berging Dakwerken: vernieuwen en isoleren Loodgieterij: vernieuwen + nieuwe ketel Ramen/ deuren: vernieuwen + uitbreiden Zolder: isoleren Fundering + metselwerken: kleine uitbreiding Goten/ regenpijpen: vernieuwen Verwarming: vernieuwen Isolatie: (is nu niet voorzien) dak - muren - vloeren Vloeren: vernieuwen