Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Beton gieten voor een stal" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Beton gieten voor een stal:

Beton gieten voor een stal

Graag zou ik beton te laten gieten waar ik mijn stal van 3x6m op kan bouwen.

Beton plateau gieten

Betonnen terras van 3m x 3m aanleggen. Momenteel gras.

Beton storten

Ik ga een tuinhuis plaatsen waarvoor ik een betonplaat wil laten gieten met de volgende afmetingen (cm): 875x325x17. Hierbij zal een 'vorstrand' voorzien zijn van een 25cm diepte. Met dit alles kom ik op een totaal van 4,7m3. Het uitgraven en bekisten doe ik zelf, alsook het plaatsen van een wapeningsnet. De plaats van het tuinhuis is achteraan de tuin. Indien de betonmixer zich kan manoeuvreren tussen 3.2m (Oprit tussen huis en haag) dient een afstand van 16,4m te worden overbrugd. Indien dit niet mogelijk is wordt deze afstand 28,6m.

Gieten van gewapend beton

Wij zijn opzoek naar iemand die een waterafstotende beton van 15 cm dik kan komen plaatsen in onze tuin. (604 cm - 238 cm) De beton moet een draagkracht hebben van minstens 600 kg per vierkante meter. (zwemspa)

Grondwerken en betonwerken voor zwembad

Ik overweeg om een zwembad te installeren. Ik ben op zoek naar een aannemer die zowel de grondwerken doet als het gieten van een beton plateau. De put zou 10.50 m op 5.50 m en een diepte 1.5 m bedragen. Het oppervlak zou ook moeten gepolijst en of geëgaliseerd worden.

Beton storten in tuin

Wij willen graag beton laten gieten in onze tuin het is 4.5m op 4.5 m

Beton plateau voor tuinhuis

Ik zou graag een plateau beton gieten met de nodige netten en dergelijke voor mijn tuinhuis. Het gaat over een plateau van 13,5m op 4m en deze bevind zich ongeveer 50meter van de straat.

Betonplaat gieten voor zwembad

Betonplaat gieten voor ovaal zwembad 7 op 3,5 meter. Ik ga met gaaf machine zelf een put graven. Beton wil ik laten storten met pomp over plat dak.