Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Beton storten" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Beton storten:

Beton storten

Wij willen graag beton storten waar dan later de chap over kan komen. Dit gaat om een 34 à 35m². De bestaande chap uitbreken en uitgraven voor de beton komt doen we zelf.

Storten beton voor tuinhuis

beton storten voor tuinhuis oppervlakte = 3.5 op 2.5 meter

Beton gieten voor zwembad

Beton storten voor opbouw zwembad van 11 x 6 meter op te zetten.

Beton storten

Ik ga een aanbouw zetten waaronder een vloerplaat moet komen uit gepolierd beton. De vloerplaat kan buiten gegoten worden en bevat een oppervlakte van 30m² (6m breed op 5 diep). Bekisting, plastic folie, vloerisolatie & wapening kan ik zelf aanbrengen. De volledige oppervlakte zal ik ook afgraven en gelijk zetten. Ik kan indien gewenst ook uiteraard zelf helpen om de kosten te drukken.

Muur dichtmetselen en beton storten

Uitbreken garagepoort en dichtmetselen van opening. Storten van beton in naar beneden lopende garage-inrit, dit is onder woning. Vervolgens klinkers aanleggen op de vrijgekomen ruimte, inclusief het wegeltje dat naar de voordeur loopt. Oude muurtjes afbreken en nieuwe metselen.

Beton storten voor terras

Ik zou graag beton willen storten voor mijn terras + living waarvoor ongeveer (33 m² x 15 cm dikte) 5 m³ nodig zal zijn.

Beton storten en polieren

Ik wil beton leggen en polieren in een landbouwloods van volgende afmetingen van 10m x en van 20m en buiten voor de loods nog 10m x 5m. Ik had gedacht aan 20mm dik met betonnet. Eveneens het zagen van uitzetvoegen.

Beton storten

Beton storten voor een 15 m². En dikte van 10 cm.