Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Beton uitbreken en wegvoeren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Beton uitbreken en wegvoeren:

Beton uitbreken en wegvoeren

Betreft een totaalrenovatie van een woning: Het gaat om een oude huis (bouwjaar 1968) waarbij de vloer niet geïsoleerd is. Wij hebben gepland om de hele vloer (oppvlakte ± 130m²) uit te breken omdat die niet geïsoleerd is, dit verder uit te graven tot ± 60-70 cm om dan vervolgens een nieuw betondek te gieten om daarop vloerverwarming te plaatsen.

Woning verbouwen

Over de volledige beneden verdieping bestaande vloer uitbreken. Woning uitgraven(zavel) en nieuwe beton, chape en vloer plaatsen. Volledige badkamerrenovatie, verplaatsen van 3 radiatoren. vloer en ondergrond uitbreken en terug beton, chape en vloer 70m² dat uitgegraven moet worden.

Beton storten

Wij willen graag beton storten waar dan later de chap over kan komen. Dit gaat om een 34 à 35m². De bestaande chap uitbreken en uitgraven voor de beton komt doen we zelf.

Deur- en raamopeningen maken

Ik heb een aannemer nodig voor het onderschoren van een draagmuur met een overspanning van een 4-tal meter. Verder moet aan de achtergevel nog 2 deur en 2 raam-openingen aangepast worden. Ik voeg een schets in bijlage, het uitbreken van de bestaande vloer en plaatsen van beton zal ik wellicht zelf doen om de kosten te drukken, andere werken zoals sanitair, afvoer en chape moeten ook nog gegund worden.

Uitbreken vloeren en oude leidingen

We gaan een oud huis renoveren en zoeken een aannemer voor het uitbreken van de vloeren en oude leidingen van electriciteit, water en verwarming; alsook de vloerbeton (magere beton). Totale oppervlakte : +/- 200m2. Uitvoering : Juni - juli - augustus 2019.

Betonnen vloer uitbreken

Beton van oude garage moet uitgebroken worden. Betreft ongeveer 12 m². De garage is ondertussen ook al uitgebroken de betonnen vloer moeten nog gebeuren .

Uitbreken deuropening + plaatsing steunbalk in beton

Ik wil in een steunmuur een deuropening laten maken. Deze moet verstevigd worden met een steunbalk. Opening = standaard. Plaatsing deur en chambrant.

Muur uitbreken en nieuw trapgat naar zolder maken

Wij hebben net een nieuwe woning gekocht, een huis van 35jaar oud. We willen het graag grondig renoveren en denken daarbij o.a. aan het uitbreken van de muur tussen de keuken en de woonkamer. Verder willen we een nieuw trapgat naar de zolder. Het verdiep bestaat uit beton welfsels.