Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Betonvloer gieten en een kleine aanbouw metselen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Betonvloer gieten en een kleine aanbouw metselen:

Vervangen riolering

In garage loopt riolering (nu baksteen vergaring) , wil dit wijzigen naar afvoer met pvc collectors. Volgende zaken moeten uitgevoerd worden: tegels uitbreken , riolering plaatsen (8 à 9 meter ) en eventueel, betonvloer gieten.

Betonvloer gieten en een kleine aanbouw metselen

Onze garage zou een nieuwe betonplaat moeten krijgen, alsook de achterbouw achter de garage dient meegenomen te worden. Dit gaat om zo een 55 m² in totaal. Op de achterbouw moet er ook een aanbouw gemetst worden van 2 x 2,5 meter. Eventueel zou er ook een volledige nieuwe dakbekleding moeten komen.

betonvloer gieten

Betonvloer plaatsen. De aanbouw die vroeger dienst deed als keuken wordt nu een wc-ruimte/ inkom. De tegels in deze ruimte zijn geplaatst op (zavel)zand. Graag zou ik zoveel mogelijk oude tegels behouden dus dat betekent uitgraven . Dikte zou 15 cm zijn. Het uitgraven wordt gedaan. Deze ruimte is ongeveer 280 cm op 312 cm groot.

Renovatie woning

Aanpassen van raamopeningen en deuropeningen : een schruifraam plaatsen op GLV en daavoor muur aanpassen. Op verdieping van 2 ramen overgaan naar het maken van 1 raam met de nodige aanpassingen. ramen in PVC Op GLV gieten van betonvloer ,oppervlakte : 14,5 m op 3,5 m. Binnenhuis 1 muur bezetten in de keuken.

Betonvloer

Ik zou graag een betonnen ondergrond laten gieten voor tuinhuis erop te kunnen plaatsen. Opp is 5m op 3m. Dikte ong 30 cm, stuk in de grond en stuk erboven.

Plaatsen van een keerwand + betonvloer gieten

Wij plannen een carport te bouwen op een terrein met niveau-verschil. De vloeroppervlakte bedraagt ca (5,6 x 6,0)m. Aan de 5,6 m (korte) zijde moet een keerwand komen van ca 1,5 m hoogte. Haaks op deze wand voorzien we een uitloper (ca 6 m)om het niveauverschil op te vangen. Adres geef ik later mee aan de aannemer.

Nieuwbouwwoning te Lebbeke

Wij zullen naar het einde van 2016 toe een huis (open bebouwing) bouwen te 9280 Lebbeke. Wij verkiezen een strakke bouw (zie bijlage voor meer details) met een plat dak, 240m2. We zouden een prijsofferte willen vragen t.e.m. winddicht. Indien mogelijk mag er ook een prijsofferte voor vloerverwarming gelijkvloers (5,2 xm2 gegeven worden, alsook de prijs om een betonvloer te laten gieten (99,8m2). Plan ter beschikking.

Betonvloer gieten in huis

In Limburg, Tessenderlo ben ik een huis aan het verbouwen. De oude vloer en ondervloer zijn verwijderd en de ondergrond is uitgegraven, vlak gemaakt en aangedamd . Alle leidingen die geplaatst moeten worden onder de beton zijn geplaatst. Er zou nu een nieuwe gewapende betonplaat van +/- 8 cm gegoten moeten worden. De betonplaat zou vrij vlak moeten zijn voor verdere opbouw (isolatie verwarming en vloer). Het gaat hier in totaal om een oppervlakte van ongeveer 93 m2. Er moet in huis in 8 verschillende kamers beton gegoten worden, dit zal dus waarschijnlijk met een minibetonpomp en flexibele slang moeten gebeuren. (max afstand straat achterzijde huis +/- 25m) zie bijgevoegde schets - gele kaders Living 32. 7m² - veranda 25m² - keuken 21m² - wasplaats 7. 8m² - stookruimte 4. 85m