Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Bijbouw voor badkamer en keuken in te plaatsen bouwen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Bijbouw voor badkamer en keuken in te plaatsen bouwen:

Bijbouw voor badkamer en keuken in te plaatsen bouwen

Men moet een bijgebouw maken waarin de keuken en de badkamer dienen geïnstalleerd te worden. Bijbouw van 28 m² met de nodige elektriciteit en sanitaire leidingen. Er moet een gewone en een schuifdeur in worden voorzien. De nieuwe keuken moet men installeren. De badkamer van 12 m² moet men zowel het sanitair als de betegeling plaatsen.

Bijgebouw plaatsen

Op zoek naar een aannemer voor bijgebouwtjes af te smijten en een nieuwe bijbouw te plaatsen. Het nieuwe stuk zou een keuken met patio zijn, een wasplaats, garage en op de 1ste verdieping een badkamer. Ook zou er een grondplaat gegoten moeten worden en de rioleringbuizen moeten allemaal opnieuw gelegd worden.

Aanbouw renoveren

Bijbouw met een platdak van 6mx6m met een gang. Momenteel staat er een oude veranda die moet verwijderd worden en een badkamer ook .

Houten bijbouw plaatsen

Bijgebouw in houtskeletbouw (badkamer) van 21m² bovenop bestaand bijgebouw (zie foto) en volgens bijgevoegd plan. De opbouw springt uit zowel langs links als rechts. Het bijgebouw moet op het gelijkvloers langs de buitenkant geïsoleerd worden, en de houten buitenafwerking moet dezelfde zijn als de opbouw zodat beiden 1 geheel vormen.

Totaalrenovatie uitvoeren van bijgebouw

Het gaat over een bijbouw , deze bijbouw van ong 4 M bij 10M met plat dak staat gebouwd tegen een woning van 200 jaar oud die valt onder beschermd dorpszicht . De achterbouw valt niet onder deze regel en is van ergens jaren eind 80 /begin 90 neergezet en door de jaren door verschillende hier en daar wat opgelapt . Wij willen deze achterbouw niet afbreken maar volledig strippen en voorzien van een degelijke isolatie nieuwe chape en vloeren nieuwe ramen (stalen ramen ,moeten niet in de prijs maak ik zelf en plaats ikzelf wel alle voorbereidingen en afwerking nadien voor aannemer) nieuwe gevelsteen , nieuw dak in epdm , nieuwe leidingen en afvoeren toilet badkamer en derg. ,nieuwe septische put naar buiten trekken zit nu onder aanbouw. Nieuwe verwarmingsketel voor mazout.

Uitbreiding in houtskeletbouw

Wij zijn op zoek naar een aannemer voor het realiseren van een bijbouw op de +1 boven onze keuken/badkamer (plat dak). Uitbreiding voor extra slaapkamer en badkamer (+/- 27,5 m²). Alsook isolatie bestaande gevels + vervanging 3 ramen en voordeur en plaatsing nieuw raam in zijgevel. Bestaand raam achteraan wordt nieuwe opening naar uitbreiding toe. Bouwaanvraag werd reeds volledig en ontvankelijk verklaard. Bouwvergunning verwacht voorPlannen architect en foto's beschikbaar op aanvraag (te veel om hier als bijlage toe te voegen). Veiligheidscoördinator en EPB-verslaggever werden reeds aangesteld. Nog geen stabiliteitsingenieur.

Renovatie woning

Chape + vloeren benedenverdieping + bijgebouwtjes, volledig nieuwe electriciteit, geïsoleerd overzetdak, Bijbouw verhogen, badkamer en keuken installeren en betegelen, schoorsteen nakijken, radiatoren plaatsen. Bezichtiging mogelijk

Afbreken en plaatsen bijbouw

Wij zouden graag de bestaande bijbouw en stalling afbreken en een nieuwe bijbouw zetten met daarachter een terras. De nieuwe bijbouw wordt ongeveer 8 x 4 meter met: kelder (+/- 30 m2) benedenverdieping voor keuken en berging (+/- 30 m2) bovenverdieping voor slaapkamer en kleine badkamer (+/- 30 m2) Daarachter een terras van ongeveer 8x3m , deels overdekt. Werken kunnen starten najaar 2015 en moeten uiterlijk juni 2016 klaar zijn. Zoek aannemers uit de buurt van Kortessem.